Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
-ne bih donosila prerane zaključke o nekome, ispostavilo se mnogo puta da onaj ko mi izgleda super-ustvari nije super a da onaj ko izgleda arogantno i odvratno ustvari bude dobra osoba
RE: Koju grešku ne bih ponovila 19.8.2009 16:53:42
Latinka
naucila se da budem i bezobrazna i ostra, a ne da uglavnom radim u korist drugih a na ustrb sebi... zavrsila knjizevnost, a ne ekonomiju... prosle sedmice stavila deterdzent u masinu za ves prije nego sto zavrsi sa pranjem...
RE: Koju grešku ne bih ponovila 19.8.2009 17:27:55
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
-ne bih donosila prerane zaključke o nekome, ispostavilo se mnogo puta da onaj ko mi izgleda super-ustvari nije super a da onaj ko izgleda arogantno i odvratno ustvari bude dobra osoba
Uh, i meni se ovo redovno dešava! Uvijek brzam sa zaključcima...
< Poruku je uredio Mya_81 -- 19.8.2009 17:28:27 >
RE: Koju grešku ne bih ponovila 19.8.2009 17:42:41
acudesa
ne bih slagala mužu da ga volim toliko da bih ga preboljela za 2 dana, crkla bih za 2 dana (a njega je to jako rastužilo), baš sam bila bešćutna, grozna, a bio je ozbiljan momenat
RE: Koju grešku ne bih ponovila 27.8.2009 15:40:26
acudesa
ne bih se podmetala za kolegice i radila i šta treba i šta ne treba za njih, a one fine samo dok ne dobiju ono što žele, pa se ja onda čudim šta im bi odjednom iskoristile te pa hajde-pamet u glavu naredni put ali ne znam ja drukčije, uživam kad nekom mogu pomoći, to me čini jako sretnom, a njih ko šiša, ja mislim da se dobro dobrim vraća, pa vidjet ćemo ali iskreno, voljela bih naučiti reći-NE što se lijepo sama sa sobom ispričah, ma niko mene drugi ni ne razumije bolje od mene same ps. gdje li je forumašica da me malo izanalizira- ne bi bilo zgoreg
RE: Koju grešku ne bih ponovila 27.8.2009 16:23:18
Dženi_79
IZVORNA PORUKA: Almaa
Posla bih muža na spermiogram prije dvije godine; manje bih radila na poslu i naučila se izvlačiti; položila bih pravosudni. Evo i sada umjesto da učim ja samo skačem po forumima i vrtim se zajedno sa svojim ciklusom, dok mi se jednom ne zamanta od ovulacije, menstruacije, umišljene trudnoće i to su mi greške.
glupi pravosudni, i ja bih volila da sam ga se prije rješila :) i trebala sam se više izvlačit s posla, manje dokazivat (kome samo ), a više učit :) ali šta je tu je.
Nikada vise ne bih novo kupljenu odjecu stavila da se pere sa ostalim vesom, jer nikad ne znas da li to sto si kupila popusta boju, a desilo mi se to par puta. Nikada vise ne bih kuckala na ringeraja.ba dok kuham rucam, jer mi se 2 puta desilo da je zagorelo i sve sam morala baciti, jer je smrdilo na zagoretinu.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.