|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.12.2009 10:05:32   
lilith
dobro jutro drage moje...
mi evo dosli sa vakcine,dobra je bila,nije plakala i sada smo mirni 6 mjeseci...dala nam tablicu dohrane...uzas,puna gresaka...pitala sam i nju za gluten,kaze nista prije 9 mjeseci...
hurma-rano ti je sa dohranom
pretty-napredna ti pravo,mojoj zuba ni na mapi,a kotrlja se jos,nista od pravog puzanja heheheh
ah da...rekla mi pedijatrica za sjedenje,oslanjati na jastuke...ja sam protiv toga...radije bi da usavrsi sama sjedenje...moja se dize sama,ali nije stabilna u sjedecem polozaju,

Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 10401
14.12.2009 10:23:44   
Anoniman
jutrooo
nemam kad citat u kuci mi kao da je bomba pala imam posla.Samo cu vas pozdarvit do malo raskrcim.Mi smo sinoc bili u gostima 2,5sata sve bilo dobro anel je slusao al se svo vrijeme nosao menjali smo se s ruke na ruku uzas zao mi ledja njegovi a nece da sjedi nema sanse.
Sinoc zaspali oko 22 sata 2,3 put se budili.Otkrijeva mi se preko noci jos ga zasuskam i opet se lopov otkrije neznam sta cu snjim.
Jutros je smazao,citavu kasicu prvi putuser posted image ja stavila pola kasice kao i uvijek u posudu kad sve poliza za sek.vidim oblizuje se moga bi jos,i ja dam jos jednu polovicu tako da je sveee pojeo od banane kasica...
Skoro zaspo,izbacila sam mu jedan obrok sad kad svu,kasu pojede nedaj mlijeko da stomu neopterecuje.
Nego,mozel mi tko pomoc moja,mama i sveki racunaju da je anelu nastalo 6mjes.odnosno ima 6mjes.nerazumim ih nikako ja racunam da ima 5.5mjes.
rodjen je 3.7.!!!!!!
Mya,bas mi vas je zao sto se patite obadvijeuser posted image joj,i te vise bolesti da vas jednom zaobidju za sva vremena...
ljubimo vas.....

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 10402
14.12.2009 10:24:50   
Pretty mamma
sheri,
i  Laura se nije htjela odvajati od mene kad su ju mučili zubići, vjerojatno če i Nori uskoro.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 10403
14.12.2009 10:26:25   
Pretty mamma
Felix, kako one to računaju? Pa ima 5,5 mjeseci.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10404
14.12.2009 10:33:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

nemam pojmauser posted image user posted image bas mi je nejasno.....

Neposredna veza do poruke: 10405
14.12.2009 10:50:47   
Anoniman
Jutro, cestitamo Lauri sestomjesecnicu i saljemo joj haljinicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10406
14.12.2009 10:51:17   
sheri
pa, felix, ako racunaju da mu je nastao sesti mj. onda su ok, jer jest. nema punih 6 mj, ali je u sestom.
a za to otkrivanje, najbolje ti je u vrecu ga strpati i mirni ste svi. moja user posted image dok se ne otkrije, ne prodje se, ali sad kad ju zabundam u vrecu, ma milina.
i ja kontam da su zubici, spremili smo im dobrodoslicuuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10407
14.12.2009 10:59:00   
shejla

racunaju kao i u trudnoci sto se racuna user posted image
kad si trudna puna 4 mjeseca, govoris da si u 5-om.

< Poruku je uredio shejla -- 14.12.2009 11:00:11 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 10408
14.12.2009 11:01:22   
gvendolina
sretan mali rockas Lauriuser posted image user posted image i za user posted image zubice,kad prije 2 zubicauser posted image

Ajdin voli kad se skine,ali mi kasnije neda da ga obucemuser posted image a kad spava obavezno je u vreci,nemoguce ga je pokriti...vrecice su zakonuser posted image

lilith user posted image za hrabru curicu.znaci ne treba davati gluten prije 9 mjeseci,bas sam zbunjena oko togauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10409
14.12.2009 11:05:22   
Pretty mamma
Hvala na čestitkama drage mojeuser posted image
I L se stalno otkriva, prije 3 noći sam ju ubundala u vreću, ali ju stalno žvačeuser posted image .

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 10410
14.12.2009 11:09:59   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jutro user posted image

Mi smo imali relativno mirnu noć user posted image

I nismo imali stolicu jučer od nekih 15h...user posted image ... i malo sam mirnija jer joj pelenice budu pune pa onda nije ni dehidrirana....jeeeeeeee user posted image

Idemo u 11h kod dr. pa se javimo kad dodjemo...

Nunichi, nadam se da je mama dobro...a vidim sve su vam bebice sinoć imale party...baš im veselo bilo, a i vama sigurno user posted image

Ljubimo vas sve redom....user posted image

user posted image za našeg slatkiša (zna on ko je user posted image )

hajde drago mi je da je pepa curica ok..user posted image user posted image user posted image user posted image
ostalno, nema sanse da sve citam..
sretni rodjendani djevojcicama i djecacima user posted image user posted image user posted image
mi danas idemo u DM kupiti sveeeeeeeeegaaaaaaaaaaaa....BTW, koji DM u gradu je najbolje opremljen? hocu da kupim sve na jednom mjestu da iskoristim onaj popust od 10%...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10411
14.12.2009 11:11:15   
marinčii
evo ja se psihički pripremam za hranjenje,opet će biti da neće da otvori usta,a vodu da ne spominjem neznam kako ću ga naučiti da je počne piti,
felix pa vjerovatno kontaju da je uzeo 6 mjesec a ne da ima punih 6 mjeseci  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 10412
14.12.2009 11:15:26   
Meri29
Dobro jutro i od nas dvije user posted image
Mi vise po noci ne spavamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , muce nas grcevi , meni dođe da placem od muke kada vidim kako se ona muci, a ne mogu joj pomoci. Koristim Espumisan kapi i uljanicu na stomacic, ali slabo da pomaze. Jedva cekam cetvrti mjesec kada kazu da grcevi prestaju.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10413
14.12.2009 11:15:40   
sheri

Hvala na čestitkama drage mojeuser posted image
I L se stalno otkriva, prije 3 noći sam ju ubundala u vreću, ali ju stalno žvačeuser posted image .

i moja Nora zvace vrecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10414
14.12.2009 11:17:54   
Pretty mamma
Joj, sad me je L udarila glavom, igrale smo se i sjedi mi u krilu i samo se okrene i bum...mene je zabolilo, a njoj odmah čvoruga na čeluuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10415
14.12.2009 11:22:40   
shejla

IZVORNA PORUKA: pocahontas
mi danas idemo u DM kupiti sveeeeeeeeegaaaaaaaaaaaa....BTW, koji DM u gradu je najbolje opremljen? hocu da kupim sve na jednom mjestu da iskoristim onaj popust od 10%...

mislim da ti je dobar onaj u Koreji - velik je, ima i parking...

bravo za nasu dragu Minjicu user posted image user posted image user posted image
sretni rodjendancici...evo puno poklona sa snizenja u Konzumu, hehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam pitanjce, mojoj Lamiji suzi lijevo oko...Mislim, nije ono bas stalno da se covjek zabrine, ali eto...pocesto, pa se pomalo brinem. Pitala sam dr. kad smo isli na kontrolu i kaze ispiri kamilicom... Pa eto probacemo i to, ali da vidim ima li jos neko takvih problema???

< Poruku je uredio shejla -- 14.12.2009 11:23:11 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10416
14.12.2009 11:24:47   
salmy
Pozdrav i od nas dvoje..............molim iskusne mame da mi daju savjet za ebene grceveuser posted image user posted image user posted image user posted image sve smo probali SVE i nista ne pomazeuser posted image user posted image user posted image beba dobije napade placa,pocrveni u licu vristi i cene se(to sve traje 2-3 min) prestane i opet nanovo.Postojili neko lijek savjet ja sam vise na rubu zivaca.Jer nemogu mu pomoci  .........posebno predvecer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 10417
14.12.2009 11:40:02   
marinčii
meri29 i salmy ne znam šta da vam kažem mi na sreću nismo imali grčeve,probajte im masirati stomačić ili grijati nečim možda pomogne ,shejla mom mateju zmna ponekad suziti oko obično kad idemo vani al samo prođe pa mislim da nije ništa strašno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10418
14.12.2009 11:43:38   
sheri
salmy, vjerovatno si sve probala, ali meni pada na pamet da mu masiras pupu? da stavis pelenu preko pupe?user posted image
ja zaista nisam imala tih problema, pa ne znam nista. cuvam ti fige da sto prije prodje

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10419
14.12.2009 11:45:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdrav i od nas dvoje..............molim iskusne mame da mi daju savjet za ebene grceveuser posted image user posted image user posted image user posted image sve smo probali SVE i nista ne pomazeuser posted image user posted image user posted image beba dobije napade placa,pocrveni u licu vristi i cene se(to sve traje 2-3 min) prestane i opet nanovo.Postojili neko lijek savjet ja sam vise na rubu zivaca.Jer nemogu mu pomoci  .........posebno predvecer user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam sta da ti kazem...100% nacin ne postoji...jedino sto mozes da olaksas jos su masaze ( stomacica, u predjelu trtice, i mom andreju je godilo stopalo) i termofor na stomacic

jesi li probala sa espumisan kapimauser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10420
14.12.2009 11:48:11   
Anoniman
sretan rodjendan lauriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10421
14.12.2009 11:50:56   
Nunichi
Laurici sretno pola godinice! Evo za poklon guralica koju je mama zapikala. user posted image  user posted image
Drago mi je da je Minjica imala finu noc, ljubimo je!

Mi smo imali groznu noc, zaspala u 01:30, ustala u 10h, budila se 2000 puta, kmezi...sad je evo zaspala u ljulji, sva se naherila bila. user posted image

Nama je za grcice pomagao espumisan i masiranje, uhvatis nogice i lagano ih guras prema stomacicu, malo da pritisnu stomacic. Par minuta tako i ona kao nova. Nadam se da ce i vama pomoci.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10422
14.12.2009 11:56:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Laurici sretno pola godinice! Evo za poklon guralica koju je mama zapikala. user posted image  user posted image
Drago mi je da je Minjica imala finu noc, ljubimo je!

Mi smo imali groznu noc, zaspala u 01:30, ustala u 10h, budila se 2000 puta, kmezi...sad je evo zaspala u ljulji, sva se naherila bila. user posted image

Nama je za grcice pomagao espumisan i masiranje, uhvatis nogice i lagano ih guras prema stomacicu, malo da pritisnu stomacic. Par minuta tako i ona kao nova. Nadam se da ce i vama pomoci.

user posted image user posted image user posted image ovo sam zaboravila...a sto onda guza pukiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 10423
14.12.2009 11:58:11   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Nama je za grcice pomagao espumisan i masiranje, uhvatis nogice i lagano ih guras prema stomacicu, malo da pritisnu stomacic. Par minuta tako i ona kao nova.

user posted image user posted image user posted image ovo sam zaboravila...a sto onda guza pukiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Puki puki user posted image user posted image user posted image A to i treba, nama je bas pomagalo.

Dadada bonicko, pa sta na drug radi? Ima li novih fazona? user posted image Sta prica? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10424
14.12.2009 12:02:56   
salmy
Nogice pomazu trenutno i dobije stolicu od te masazeuser posted image user posted image user posted image to mi je super,sve kapi i sirupe smo probali ali eto nista.Danas ce mm uzeti neke druge kapi(inace smo isprobali sve,kako ko kaze mi pravac u apoteku)user posted image user posted image user posted image Tjesim se samo da ce brzo tome biti kraj jer uskoro ce imati 2 mjeseca,hvala Bogu.
Pitam se da mu nije od hrane, dojim ga uz aptamil(jucer smo promjenili hapu uzeli hipp) ali izgleda da nema razlike

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *