aazra
|
Cabotine de Gres , U Bih ga nema, rado bih ga narucila preko nekog iz dijaspore... zaista je predivan i tako mi odgovara - jednostavno kao da je pravljen za mene nazalost a to je moje misljenje vecina zenskih koje znam fura se na ime, odnosno na marku, ne poznajem toliko osoba koje imaju izgradjen stil.. Od malo "jeftinijih" parfema, a li ne jeftinijih po mirisu vec po cijeni, mogu izdvojiti kokos iz "Yves Rochea" , jer su mirisi koje preferiram kokos i vanilija (inace najvise volim i prepoznatljiva sam po maliziji od vanilije) Jednom mi je mm donio iz Beograda parfem vanilila - papaja koji je predivan i cuvam ga za posebne prilike jer ga je tesko nabaviti, isto kao i Cabotine. Cabotine je jedini miris koji nije vanilija a koji volim pa ako neko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi, ili ako ga je neka od vas koristila da se javi da podijelimo dojmove Takodjer ako neka zna neki fin miris s aromom vanilije neka mi javi, ali fazon je da nije ona "kuhinjska" obicna vanilija vec da vise ide na cvijetni miris - nesto slicno kao "malizia".....
< Poruku je uredio aazra -- 7.10.2009 21:28:25 >