|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.2.2010 23:09:24   
Hanady RR
Enis adraga...markizet...bjež ba...pa onda kad ga tako voliš nauči kako se pere bez peglanja ženo draga ne lomi se bezveze...i kod mene su u spavaćoj markizetne jer ih volim al ih nikad nepeglam...

OT
U hladnu vodu potopi markizetne zavjese prije pranja na 45 minuta i stavi šampona za kosu ( najbolji onaj afroditin litarski od jabuke samo za to kod mene kupljen) nakon toga iscjedi ih preko česme i složi na kocku pa tako ubaci jednu po jednu u mašinu na 40 ženo ne na više i dodaj malo venisha onog u prahu za bijeli veš, omekšivača i naravno detrdžent, kad opereš u sitne sate odmah kači na porzore do jutra suhe, kuća mirisna a one se izvukle bez peglanja.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15976
20.2.2010 23:13:14   
Anoniman
Nije on papučar već duša od čo'eka user posted image
Ma joj šta ću kad sam takva i onda se čudim na koga su mi djeca hiperaktivna user posted image
Odmarat ću kad budem u peMziji user posted image  Ma živčana, nervira me ako je nered po kući, ako je prljavo, neispeglano, neusisano..... ne merem brate to nikako da gledam, umorna sam i iscrpljena al đavo mi ne da mira..... sve bih dala da makar po tom pitanju mogu malo poravniti.... zato je mojoj teti, kao i meni u početku bilo teško, ters sam što se higijene tiče pravi user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 15977
20.2.2010 23:14:24   
Hanady RR
ivancice ja sam stigla sinoć malo koprcanja user posted image user posted image user posted image user posted image nego ova Apotekarka je grozna žene drage...on dođe za vikend i jadan umjesto da se koprca on kuha ručak, čuva djete i još pored toga čisti šporet.

ja se žene evo sa vama zezam ...a blago se plašim da ću sutra da se javim da su mi obe bolesne...farah kašljuca, izbacila člajma al nema ture, hanadi povratila večeras dodueš natezalase i plakala al malo prije je imala malo ture...ma u vraga više i bolesti....eeeeeeee dođe mi da donji sprat izdam kakvoj dobroj pedijtrijskoj klinici jer malo malo meni pedijatrija ne gine.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15978
20.2.2010 23:15:27   
Anoniman
Joj hanady morat ću ih uslikati da vidiš da ne može tako jer imaju i "ukras" od po metar sa obje strane .... ma slikat ću pa postavim. Mislim da ne bi moglo tako kako si napisala, al probat ću idući put pa ako upali dobro je....

Neposredna veza do poruke: 15979
20.2.2010 23:23:32   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

suti ivancice danas je samo 30 min. "svirao"...dijete se svaki put strecnulo kako on zatrubi...pas mi je pobjegao, trazila sam ga 20 min. po kuci...a ja sam bila u kuhinji "kuhala" samo da ne slusam...vec je poceo pricati o nekakvom "bendu"user posted image

dadada-hahha bend..  ma  svi  oni  se  moraju  negdje  ispuhat..ko  jadno  musko..
suti  ..moj  je  slikar..a  ziviomo  u  stanu  bez  ateljea....a  kad  pocne  da sprica  i fleka  sa  bojama...em sto mi  je  wc  nakon  pranja  kisteva  za  popizdituser posted image , em  trpezarija  u  kojoj  nastaju remek djela    za  ne prepoznat..em  sto  mu  je  sva  roba  ma i  donje  gace uflekano..a  to  se  ne moze  oprat  hahhaha...ma  luda  kuca...pa  mali  u  sve  to  ugazi...pa  se  nam  sve lijepo  oslikano...user posted image
apotekarko- a  da se tako  lako  mrsa  u  mnei  bi  bilo 20kg,  koliko  brisem  i  ribam..vise  luda..donose  mi  na poklon  umjesto  kave  domestos  i ono  sredstvo  za  suho  pranje  rukuuser posted image user posted image ..koliko  misle da  sma  opsjednuta  i luda  za  cistocom...a  vragu  kile  ne  mrdaju, a  jos  manje   jedem, sta  je  ovo, nikad  nisam bila  ovakva 1-kilo  u  dva  mjeseca  izgubim...imam jos  7 ehhehuser posted image ..a  slomih  se  sto  danju  i nocu  po  kuci,  sto oko  moja  dva  djeteta..ne  znam  nekad  koje  mi  je  gore,  veliko  dijeteuser posted image ili  malo moje  zivahno...a  ova  mi  je  kuca  preko  glave..imam  osjecaj  da  se  samo  vrtim  u  krug..sto  vise  spremam  i  cistim ..ono sve  gore,  nikad  kraja...mrzim  kucu,  cim  budem  imala parauser posted image ,  unajmit  cu  kuharicu i  cistacicu, a  ja  cu  s  Andrejom  u  zivot  hahhauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.2.2010 23:24:04 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15980
20.2.2010 23:29:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

apotekarko- a  da se tako  lako  mrsa  u  mnei  bi  bilo 20kg, 

Ja imam super apetit ali..... 50 kg je moj maximum user posted image user posted image
Izgleda da na ovoj temi jedine sahara i ja imamo taj problem.... Ma, za sve to je kriva genetika!

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 15981
20.2.2010 23:36:32   
iv@ncica
i  moja  je  sestra  takva..dvoje  djece..a  kad  ide  s njima  reko  bi  da  im  je  rodica malo starija od  njih..ali  nju  zeza  stitna  i  zeludac..tako  da  bi  ona zeljela  da  se  udeblaj..manje  bi  je  mucio zeludac, ali  nema  sanse...
  a  ja  sam  uvijek  bila fino  fit, sa  svim  potrebnim  oblinama..a  sad  ovo  dojenje  me  napuhalo..treba  skinuti 7-8 kila..a  nikakouser posted image
valjda  ce  sad  Andrej   da  ih otopi..jos  kad  malo  pa  prohodauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15982
20.2.2010 23:42:49   
megi
pozz mamama i bebacima
nadam se da ce sutra biti manje slinavih beba
moja se nakon 7 dana kihanja i zacepljenog nosica skoro oporavila
a sto se tice debljine i ja se tjesim da ne mogu na dijetu dok beba doji
a kad prestane bas me interesuje s cim cu da se vadimuser posted image
nekoliko kg dolje bi mi prijeko bilo potrebno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15983
20.2.2010 23:43:11   
Anoniman
Ja sam prije prve trudnoće imala taman liniju (54 kg), onda kad sam rodila kćerku sletim na 47 kg user posted image user posted image , godinama pokušavala vratiti staru kilažu ali bez uspjeha. Prije druge trudnoće imala 52 kg, na porod otišla sa 70 kg, vratila se sa 60 kg, i u roku od 2,3 mj. sletila na 50 kg user posted image user posted image  užas!!! A tako mi je super stajalo kad sam imala 58, 60 kg, ma ljepota i ja se super osjećala.....
A da, to si u pravu, ja kako sam se ošišala na paž, šiške i ovih 50 kg izgledam kao starija sestra svojoj djeci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 15984
20.2.2010 23:44:01   
Visnja RR
MOLBA za mame s ove teme user posted image jel Vam smeta ako umjesto bebe 2009 napisem bebe 2009/2010 ... ako odbijete plakacu user posted image
misljenja sam da mozete mnogo pomoci vasim svakodnevnim pricicama novim mamama...a opet da ne zanemarujete ni one konkretne teme

HVALA!

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15985
20.2.2010 23:46:31   
Anoniman
Ma naravno Višnja da može, "nove" mame su dobrodošle, rado ćemo podijeliti savjete (ja slobodna pa u množini napisah user posted image , a znam 100% da i ostale mamite ovako misle user posted image ).

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 15986
20.2.2010 23:47:57   
Hanady RR
ja sma to htjel da predložim...mislim ove mame iz 2010 ima ih 3-4 jako su zbunjene i treba im naša pomoć i podrška...a toliko toga mi smo prošle i njima bi mogle pomoći. Evo upravo čitam kako se pate sa dojenjem, nisu još skontale ni kako forum da pretražuju pa zaobilaze ne namjerno važne teme za ovaj period. Ja bi im od srca dobrodošlicu poželjela.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 15987
20.2.2010 23:48:52   
iv@ncica
podpisujem  enisu user posted image ..daj  nam  te  nove  mame user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15988
21.2.2010 0:02:20   
Anoniman
Uh, jeste se raspisaleuser posted image , i ja sam za nove mame 2010, samo pitajte, vidite da su ovdje sve mahaluseuser posted image
Mene ova moja veceras izludjela, bila sam sama sa njom i lijepo mi zivce moje istrenirala, samo mi se kaci za 'suknju', i mamamaaaa, i ja je uzmem a onda bi ona da je pustim, ili daj da je vodim da hodamo i tako sve vrijeme, nikad se osamostaliti user posted image user posted image
dadada, pitaj ga treba li mu pomocnih clanova u bendu, pjevam, plesem i touser posted image user posted image user posted image
enisa, nemoj meni nikad dolaziti u stan da se ne onesvijestis od 'urednosti'

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 15989
21.2.2010 0:06:44   
Hanady RR
joj sahara što me nasmija em sa bendom em sa pozivom za enisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slatka si skrozzzzzzz

i ova moja dunda sve hoda al uz mene i namještaj...nešto mi se čini neće se brzo pustiti ....doduše danas je fino stal na sred dnevnog boravka ( uredno ispražnjenog-opet nemamo stolić za kafu ) i stoji sama al se ne pomjera i fino me zove mama mama da vidim i onda tup na dupe sjede pa puže do ugla pa onda ustene i hoda...i da zaboravih reći zna ugasit TV ...popne se fino i namjerno dugme pritisne.user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15990
21.2.2010 0:09:08   
malena_t
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mame 2010.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15991
21.2.2010 0:09:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

enisa, nemoj meni nikad dolaziti u stan da se ne onesvijestis od 'urednosti'

Tako moja sister kaže: "kad god mi ti dođeš, ja k'o na iglama, kontam jesam li dobro očistila" user posted image user posted image
Ne gledam ja kod drugih, slobodno me pozovi user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15992
21.2.2010 0:11:26   
Anoniman
Hanady,pa to mi je bona neostvarena zelja da se pojavim u nekom bendu, ali jest sad malo sutra, jedino da dadada cuva djecu user posted image
ma i ova moja se cuva pravo, nece  ona samostalno prohodati dok bas ne bude sigurna, a o gasenju i paljenju mi ne pricaj, sve sto dohvati ako joj jednom pokazes kakao fercera najuser posted image o si, hahahahaahhaha, pa ja se kacim na net u ova doba jer mii stalno gasi komp, uzasssssuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 21.2.2010 0:12:09 >

Neposredna veza do poruke: 15993
21.2.2010 0:12:07   
malena_t
Hanady tako je i Benjamin isto, dok mu nismo pružili daljinski i prohodalo dijeteuser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 15994
21.2.2010 0:14:29   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena_t

Hanady tako je i Benjamin isto, dok mu nismo pružili daljinski i prohodalo dijeteuser posted image user posted image user posted image

e i kod nas bi daljinski mogao upalit il mikser da joj pokažem...joj što voli mikser čudo jedno...sva djeca plaču a ona kad ga vdid sve skakuće...kaže mm još kad skonta kakvi palačinci se njime umute gotova si user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 15995
21.2.2010 0:15:00   
Anoniman
Ja mislim da moj neće do nove godine prohodati, ne može taj guuser posted image  pomjeriti, ne zna ni puzati user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 15996
21.2.2010 0:16:18   
Anoniman
Da utješim dadada-u, oni će biti rekorderi u ne nicanju zuba a mi u ne prohodavnju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15997
21.2.2010 0:23:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja mislim da moj neće do nove godine prohodati, ne može taj guuser posted image  pomjeriti, ne zna ni puzati user posted image

user posted image user posted image user posted image , ma daj pusti ga vise, sto da se covjek smara i gubi dragocjeno salo koje je mukotrpno zaradiouser posted image , ljubi ga teta sahara, buda nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15998
21.2.2010 0:23:30   
Hanady RR

Da utješim dadada-u, oni će biti rekorderi u ne nicanju zuba a mi u ne prohodavnju user posted image user posted image user posted image

zato kad prohoda mama će mu imati sa krevetom cca 25 kg. Šuti još su dobri dok ne hodaju...kad prohodaju...ludilouser posted image user posted image user posted image . Ja sam danas htjela upalit kameru da snima za okolinu kako ja i moja djeca doručkujemo...samo još nogama nisma hranila jedna ruka jednoj, druga drugoj, malo sebi ubacim...ova hoće jogurt...mala neda da odem do friždera ne može da dočeka kašiku...ma ludnica...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15999
21.2.2010 0:33:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image , ma daj pusti ga vise, sto da se covjek smara i gubi dragocjeno salo koje je mukotrpno zaradiouser posted image , ljubi ga teta sahara, buda nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

hanady, e baš tako, cca 25 kg user posted image user posted image
Tebi je danas bilo baš veselo, joj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kolika Vam je sirina bracnog kreveta i jeste i zadovoljne?
Sandrich

P.s.trebam da kupim bracni krevet al ovaj sto mi se svidja je 160cm pa ne znam jel dovoljno....Savjeti dobrodosli :) Hvala

160cm (52%)

180cm (19%)

200cm (30%)

Broj svih glasova: 198

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *