|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  640 641 [642] 643 644   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.2.2010 12:01:46   
Anoniman
sheri, cestitamo Nori 8 mjeseci, saljemo joj lutkicuuser posted image , a mogu misliti kako se osjecas, prestrasna sudbinauser posted image
Nuno, vec za 7 dana, a joj, bas brzo, uh onda cu i ja, ja ne cekam jedvauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 16026
21.2.2010 12:02:31   
Mya_81 RR
Joj, Sheri, mogu misliti koliko ti je teško bilo otići kod njih...e, kako li je njima user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam curu i čestitamo rodjendanko mali...još malo i mi ćemo planirati prvi rodjendan...

Mi idemo sad papati i malo se prošetati po kvartu dok je lijepo vrijeme user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16027
21.2.2010 12:04:49   
marinčii
a joj sheri baš mi je žao user posted image user posted image stvarno strašno,ovaj život je stvarno nekad baš nepravedanuser posted image user posted image
hanady više i te prehlade u nekuuser posted image ,evo i ja sam baš prehlađena sve čekam da ne bi prešlo na njeg i tako satlno u strahu i brizi,ma kad će više proljeće da bar malo odmorimo od tih prehlada 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 16028
21.2.2010 12:06:42   
sheri
hvala vam za poklonciceuser posted image
ja sam bas i tuzna i ljuta, uh kako sam ljuta na zivot, bas sam se izgalamila na njegauser posted image user posted image
hanady, ja imam seku 4 god stariju i bas smo vezane,  a ona i dan danas u svojim tridesetim se ponasa kao tvoja starijauser posted image user posted image user posted image
nunici, uzivaj jos tih 7 dana bez posla

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16029
21.2.2010 12:08:00   
Hanady RR
to koliko se radujem suncu i proljeću nije normalno draga marinči...ja nezanm šta je vov...ova mi starija i nije bila bolesna kako bog zapovjeda dok ovu mlađu nisma rodila...ma užas samo u krug vrte...jel nam ko došao u kuću ja se slomih perući igračke i otkuhavajući ih da im ne pređe...čini mi se kad lik na crtići kihne njih virus pokupi user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16030
21.2.2010 12:08:44   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara
Nuno, vec za 7 dana, a joj, bas brzo, uh onda cu i ja, ja ne cekam jedvauser posted image

Ma cekam nego sta... user posted image
Zapalicu vise ovu kucu, na vrh mi je moje glave!!!
Pozelila sam ono jutarnje kafica, sminkanje, trrrrccccciiiiiiiiiiii na posao, pa opet kafica, pa malo radis, pa dorucak, pa radis opet, pa se malo iznerviras, pa radis, pa odmoris...pa se posvadjas s nekim, pa radis, pa kuci svojoj. user posted image user posted image user posted image
Samo sto mi valja ubaciti u to sve novitete "Zara", "vrtic", "rucak", "obaveze u kuci"...a kako cu to cuce se. user posted image user posted image user posted image

Sheri zao mi je tvoje prijateljice...mogu misliti kako ti je tesko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16031
21.2.2010 12:18:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Pusa za Anela i umornu mamu, ozdravi nam sto prijeuser posted image

hvala mila i mi vama saljemo pusu,maloj Ajnici pogotovo ljubi je slinavi aneluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16032
21.2.2010 12:25:49   
mojbebac
cestitamo i mi male rockaseuser posted image user posted image user posted image .....
i mi se mucimo sa zubicima, a imamo samo jedan, niakako da krenu ostali ...... uh
inace ostalo sve ok, dobro spavamo, ruckamo, cekam da se bebac probudi pa da idemo u skitnju ..... pusa za sve beare i njihove mamice .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16033
21.2.2010 12:33:16   
Sonja
haj
cestitamo rodjendane
sheri bas mi je zao...user posted image
A je za sad dobro..nije nervozan kao do sad...nadam se da ce tako i ostati..
danas bas lijep dan moglo bi se prosetat al nemam ovdje kolica(kod sveki) a ne mogu ga nosit nema sanse....tako da ostajem zarobljenauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 16034
21.2.2010 12:47:36   
Apotekarka
Sto je danas lijep i suuncan danuser posted image user posted image user posted image
Mislim da je Antonio gotov skrpz ozdravio,poceo je opet jesti pravo,vristi,igra se jos ga malo pupo muci jer prduca ali dobro je...
Joj poceo da glumi da povraca isprepada me zivu,opet zijane radi iz hodalice sve poskida...prevrce se sa stomaka na leđa ali zbog debele guze jos ne s ledja na stomakuser posted image
ne puze,sjedi klimavo opet guza teskauser posted image ,ali smije se stalno...
Evo bili malo na polju pa sve svbvijet kad ugleda vristi sve se ori...
Sad spava vjertovatno jedan sat kako je i navikao,jutros u 7 ustao a prije 8 ne pamtim kad je...
Valjda mamu trenira kako ce joj biti kad krene na posao...
Jos uvijek zuba nemamo...
Ja neko tijesto za kolac pekla i nije mi uspjelo nestouser posted image
Cestitamo male rođendane...
SHERI zao mi je vcoje prijateljice,tuzno ponekad je zivot nepravedan,nekad jkad se dobro zamislim i prokontam Bog uzima samo one najbolje ljude...
FELIX drugu Anelu zelimo brzo ozdravljenje a mami odmora...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16035
21.2.2010 13:02:50   
Sonja
sad nestro citam tekstove sa rr i nadjem ovo u tekstu za bebu 10.mj

Zanimljivost tj. da li ste znali?

Dok spava dojenče obrađuje i uređuje si nove spoznaje koje je pridobllo u vrijeme budnosti jer tada nije bilo vremena zbog mnoštva informacija.

hhehehe zato adin puze i dize se u snuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16036
21.2.2010 13:05:40   
Nunichi
I Zara isto... user posted image
Ona ustane i nasloni se na ogradicu od krevetica i tako stoji, ne pridrzava se, a spava. user posted image
Ili sjedne i stavi ruke na koljena i doziva me... user posted image
Samo mi nije jasno sto kmezi djaba, jer tokom dana uopste ne kmezi. user posted image
Smorise nas ovi zubi!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16037
21.2.2010 13:16:15   
Apotekarka
Moj otvara zube i sta god je ispred njega grizwe meni nos hoce pojestiuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 16038
21.2.2010 13:21:03   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam pobudalila od tog njegovog mjesecarenja vec sam vam pisala...
stvarno nema mira
najgore mi je kad se digne i onda se samo baci na meneuser posted image sinoc me toliko lupio glavom u nos da su mi suze na oci krenule...
nadam se da je ta faza prolaznauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16039
21.2.2010 13:22:15   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image bravoo za malog Antonia nek je ona nam zdravuljko pa makar kucu,prevrno naopakouser posted image
A.usto skoro odspavao 2sata maslah,nosic je presusio al brzo ce se razkravituser posted image
I kod nas je lijepo suncanouser posted image
Cestitamo,male rodjendane evo punoouser posted image

Neposredna veza do poruke: 16040
21.2.2010 13:23:02   
Apotekarka
Moj otvara zube i sta god je ispred njega grizwe meni nos hoce pojesti
ha ha pardon ne otvara zube nego usta ni nema ihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16041
21.2.2010 13:24:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam pobudalila od tog njegovog mjesecarenja vec sam vam pisala...
stvarno nema mira
najgore mi je kad se digne i onda se samo baci na meneuser posted image sinoc me toliko lupio glavom u nos da su mi suze na oci krenule...
nadam se da je ta faza prolaznauser posted image

user posted image user posted image user posted image
kad ta faza prodje eto,neke druge nikad karaja heheh
Pazi,da ti jajnike neporemeti kad skoci heheh lutka mala ....

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 16042
21.2.2010 13:26:02   
Anoniman
Apotekrako,nemamo ni mi zubova al zato imamo jakee desni kad stavim prst da grize bas scipi i to jakoo.
Zato,imamo dobr brze ruke za cupat i grebat tu je specijalac ..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16043
21.2.2010 13:54:53   
Sonja

IZVORNA PORUKA: felix

Apotekrako,nemamo ni mi zubova al zato imamo jakee desni kad stavim prst da grize bas scipi i to jakoo.
Zato,imamo dobr brze ruke za cupat i grebat tu je specijalac ..user posted image

e vala nije veci specijalac od Adina
on je nama licni opis promjeniouser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16044
21.2.2010 15:16:30   
Anoniman
Samo da prijavim da smo upoznali druga Ajdina, Mikija i Adriana user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajdin je veselko pravi, med, sa krupnim okama, i MIRAN, ne znam šta se njegova mama žali user posted image user posted image
Emir, Miki (ena23) ma dijete za poželiti, samo se smješka i mirno sjedi, med sa plavim okicama user posted image
Adrian isto tako mirna bebica, igra se s ručicama i dudom, isti svoja mama user posted image
A mi smo 158 x prošetali od stola do igraone, nosila ga i ja i naša forumašica remzy..... ma kakvi samo nabraja i nabraja user posted image user posted image  Ne znam kako sam kafu popila user posted image  E neće više nigdje samnom dok ne napuni makar 10 god.!! Užas, smor! Pa samo kad sam vidjela koliko su ova gore djeca dobra i mirna dođe mi da ovog svog nalupam po guzi! user posted image  A da ne spominjem da se zalijetao da svu tu djecu k'o fol "pomazi" user posted image user posted image  ccccc

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 16045
21.2.2010 15:16:48   
malena_t
Hvala još jednom svima na čestitkama i poklončićimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Nori i evo jedan user posted image i od nas.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16046
21.2.2010 15:26:45   
škorpija
Samo da prijavim da smo upoznali druga Ajdina, Mikija i Adriana
Ajdin je veselko pravi, med, sa krupnim okama, i MIRAN, ne znam šta se njegova mama žali
Emir, Miki (ena23) ma dijete za poželiti, samo se smješka i mirno sjedi, med sa plavim okicama
Adrian isto tako mirna bebica, igra se s ručicama i dudom, isti svoja mama
A mi smo 158 x prošetali od stola do igraone, nosila ga i ja i naša forumašica remzy..... ma kakvi samo nabraja i nabraja Ne znam kako sam kafu popila E neće više nigdje samnom dok ne napuni makar 10 god.!! Užas, smor! Pa samo kad sam vidjela koliko su ova gore djeca dobra i mirna dođe mi da ovog svog nalupam po guzi! A da ne spominjem da se zalijetao da svu tu djecu k'o fol "pomazi" ccccc

ih kad prije referat napisauser posted image . ma vala moj ajdin kakav je danas da ga zmija ujede otrovala bi se, baš je bljakicauser posted image .
a ja sam se enisa tako iznenadila kad sam vdijela kako si sitna, doduše rekla si da jesi, ali fakat kad si prišla zaprepastila sma se, ja mislila neki curetak nosa bebelindžuuser posted image
i žao mi je šti nismo mogli duže ostati, ali vikendi su rezervisani za taju pa ga nismo mogli iznevjeriti.
moj zaspao u kolicima, eno ostavili ga na terasi da odspava a da se mi odmorimouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 16047
21.2.2010 15:40:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma vala moj ajdin kakav je danas da ga zmija ujede otrovala bi se, baš je bljakicauser posted image .
a ja sam se enisa tako iznenadila kad sam vdijela kako si sitna, doduše rekla si da jesi, ali fakat kad si prišla zaprepastila sma se, ja mislila neki curetak nosa bebelindžuuser posted image
i žao mi je šti nismo mogli duže ostati, ali vikendi su rezervisani za taju pa ga nismo mogli iznevjeriti.

Ma krasan dječak, al stvarno, nemoj zezati, samo se smješka user posted image
A za ovo boldirano, hvalaaa user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16048
21.2.2010 19:06:45   
cija

IZVORNA PORUKA: sheri

dobar dan!
nama je danas punih 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . prebrzo mi je sve ovo proslo, leti vrijeme ludjacki
ja sam ova 3 dana nikakva, user posted image user posted image user posted image user posted image , samo me Nora i njene vragolije izvlace iz zestoke depresije
sretan mali rodjendan Benjaminu, zelimo mu puno zdravlja i igracaka, i cokolada i sastauser posted image
ostalima saljemo puse

znam draga za depresiju..ja sam ista..mislim radi istoga user posted image

Čestitamo Nori mali rođendan....i svim drugim drugarima i drugaricama...ljubimo vas!

Kad smo kod brojeva..ja sam na 34 user posted image user posted image

Ajlin je mangup....samo da se zuser posted image na i veeeliiika maza-....pa sad je krenula da se pentra na moj jastuk i sinoć me je u noći zagrlila oko vrata i češkala po kosi user posted image u snu,al meni je baš godillo.Jako volim češkanje user posted image

Joooj hoće li ovo proljeće više?!
Sheri,Mya ... pripremite se za šetnje!user posted image user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16049
21.2.2010 19:09:20   
cija

IZVORNA PORUKA: sheri

hvala marinciiuser posted image
a nije niko ljutio, prijateljca je umrla a neki dan rodila drugo dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,prestrasno. nikako ne mogu da vjerujem, jos sam jucer isla i kad sam vidjela bebu....uh bas me potreslo

jesi s Amrom išla?Zvala je ona nas sinoć...ali ja nisam mogla...user posted image uuuuuuuh!Dobro si izdržala!

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  640 641 [642] 643 644   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  640 641 [642] 643 644   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *