iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: dadada suti ivancice danas je samo 30 min. "svirao"...dijete se svaki put strecnulo kako on zatrubi...pas mi je pobjegao, trazila sam ga 20 min. po kuci...a ja sam bila u kuhinji "kuhala" samo da ne slusam...vec je poceo pricati o nekakvom "bendu" dadada-hahha bend.. ma svi oni se moraju negdje ispuhat..ko jadno musko.. suti ..moj je slikar..a ziviomo u stanu bez ateljea....a kad pocne da sprica i fleka sa bojama...em sto mi je wc nakon pranja kisteva za popizdit , em trpezarija u kojoj nastaju remek djela za ne prepoznat..em sto mu je sva roba ma i donje gace uflekano..a to se ne moze oprat hahhaha...ma luda kuca...pa mali u sve to ugazi...pa se nam sve lijepo oslikano... apotekarko- a da se tako lako mrsa u mnei bi bilo 20kg, koliko brisem i ribam..vise luda..donose mi na poklon umjesto kave domestos i ono sredstvo za suho pranje ruku ..koliko misle da sma opsjednuta i luda za cistocom...a vragu kile ne mrdaju, a jos manje jedem, sta je ovo, nikad nisam bila ovakva 1-kilo u dva mjeseca izgubim...imam jos 7 ehheh ..a slomih se sto danju i nocu po kuci, sto oko moja dva djeteta..ne znam nekad koje mi je gore, veliko dijete ili malo moje zivahno...a ova mi je kuca preko glave..imam osjecaj da se samo vrtim u krug..sto vise spremam i cistim ..ono sve gore, nikad kraja...mrzim kucu, cim budem imala para , unajmit cu kuharicu i cistacicu, a ja cu s Andrejom u zivot hahha
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.2.2010 23:24:04 >