|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.2.2010 19:47:22   
Anoniman
Cestitam rodjendan Benji i Nori foriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saljem punouser posted image user posted image user posted image za male smrcavce...Hanady...stavi im maske kada gledaju tvuser posted image user posted image user posted image

meni krivo sto nisam i ja dosla danas...hebi ga...ja sam mogla jucer a danas smo bili u TLuser posted image ...

Sahara
, evo D. kaze Super, moze!...samo da znas on ozbiljno misli s tom grupomuser posted image user posted image user posted image

Enisa, ti to kao mene tjesisuser posted image user posted image user posted image i jos Mya negdje napisa kako je gledala emisiju na tv-u pa kako je pedijatrica rekla da je normalno da zubi izbiju od 6-9 mjeseciuser posted image ...a Benjo ce odmah prohodati, bez puzanja...nis se ne sekiraj...a mi cemo ostati zauvijek krezavi a mama ce ici na psihoterapijuuser posted image user posted image

teta Visnja i ja sam zauser posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 16051
21.2.2010 19:53:00   
Anoniman
Pozdrav generaciji... nadam se da su se mali rođendani lijepo proslavili... i da su nam i šmrkavci ozdravili
Puse za sve...

Mi smo... odnosno, Esma je konačno propuzala... evo sve se dimi za njom : ))  U tren oka pređe preko sobe, čas je vamo, čas tamo... pravi mali Speedy Gonzales : )))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16052
21.2.2010 20:00:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Sahara
, evo D. kaze Super, moze!...samo da znas on ozbiljno misli s tom grupomuser posted image user posted image user posted image

Pa i ja sam ozbiljna, zar ne izgledam takouser posted image , e ali da se zna, ja merem samo vikendomuser posted image , evo ja vec pocela vjezbati korakeuser posted image user posted image user posted image

Ma bravo Esmiceuser posted image , samo naprijeduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16053
21.2.2010 20:02:01   
škorpija
Mi smo... odnosno, Esma je konačno propuzala... evo sve se dimi za njom : )) U tren oka pređe preko sobe, čas je vamo, čas tamo... pravi mali Speedy Gonzales : )))

user posted image user posted image user posted image  za Esmu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16054
21.2.2010 20:04:38   
škorpija
Ma cekam nego sta...
Zapalicu vise ovu kucu, na vrh mi je moje glave!!!
Pozelila sam ono jutarnje kafica, sminkanje, trrrrccccciiiiiiiiiiii na posao, pa opet kafica, pa malo radis, pa dorucak, pa radis opet, pa se malo iznerviras, pa radis, pa odmoris...pa se posvadjas s nekim, pa radis, pa kuci svojoj.
Samo sto mi valja ubaciti u to sve novitete "Zara", "vrtic", "rucak", "obaveze u kuci"...a kako cu to cuce se.

nunichi kraljice moja, ove tvoje riječi su mi mehlem na ranuuser posted image , kad ti to ovako napišeš pa povratak na posao uopšte ne zvuči tako lošeuser posted image

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 16055
21.2.2010 20:06:18   
škorpija
sretan rođendan Nori i Benjaminuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uh ne znam kako sam to fulala

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16056
21.2.2010 20:16:12   
rose 87
evo da vas i mi pozdravimo,stalno malo provirimo,čitamo,al nemam baš vremena za pisanje,želim sretne male rođendane user posted image user posted image user posted image ,vidim ima još nenaspavanih mama,malo me utješite kad vidim da nisam jedina,moj sin nahlađen i nikako ne spava pa sam i ja groznauser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16057
21.2.2010 20:40:01   
marinčii
Mi smo... odnosno, Esma je konačno propuzala... evo sve se dimi za njom : )) U tren oka pređe preko sobe, čas je vamo, čas tamo... pravi mali Speedy Gonzales : )))
bravo za Esmuuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 16058
21.2.2010 20:56:59   
Anoniman
Hvala na čestitkama : ))

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16059
21.2.2010 21:09:59   
dafri
čestitamo male rođendaneuser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image maloj puzačici

Mi smo danas bili vani sa kolicima,ne sjećam se kad je bila u njima,dok je još ležala, inače je tata nosi  u kenguru.
Bila je ok jedno sat vremena ali čim je zadrijemala počala je vrištati i to naravno taman kad smo mi naručili kafuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16060
21.2.2010 21:12:22   
nanika
IZVORNA PORUKA: dafri

čim je zadrijemala počala je vrištati i to naravno taman kad smo mi naručili kafuuser posted image user posted image

[/quote

user posted image user posted image user posted image bas je znala kada ce poceti vristatiuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 16061
21.2.2010 21:14:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Esmuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16062
21.2.2010 21:18:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nanika

čim je zadrijemala počala je vrištati i to naravno taman kad smo mi naručili kafuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bas je znala kada ce poceti vristatiuser posted image user posted image

A to ti je marfijev zakonuser posted image user posted image ..i kod nas je vazda tako...svaki put kad sam se s saharom nasla moj je  plakao a Ajna spavala a ako je moj spavao onda je Ajna sizilauser posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 16063
21.2.2010 21:30:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16064
21.2.2010 22:29:22   
Apotekarka
Bravo Esmauser posted image user posted image user posted image
Moj nista gdje treba guzom zapeti niti puzanje a vele nio sjedenje...
Ljudi veceras 6 put kakio sta mu jeuser posted image ,nije proljev vise tvrdjeuser posted image
Toliko je nerovozan bio samo usta otvara i grize sve sto stigne kmezi i samo meni ruke pruza da ga nosam...
A da hoce vise i zub niknuti sve cure vec zubove imajs a mlađe...E pa zato mi i nemamo curu,nece nas nitko,nemamo zubauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 16065
21.2.2010 22:41:17   
sheri
dobro vece od mame, user posted image pajki.
bravo za drugaricu Esmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala na cestitkama i poklonima, sve ih je N sama otvorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego, mi kako puzemo sad u svim smjerovima , brzo mi preletimo preko kuce, i onda se dijete fakat umori, vec 3 dana bas dugo pajki kad zapajki preko danauser posted image . bravo za puzanjeuser posted image user posted image user posted image
Apotekarka, ni mi nemamo zuba, a ni momaka, pa eto nek se jadaju jedno drugomeuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16066
21.2.2010 22:42:14   
Apotekarka
Moze sheri ionako su ublizu rodjeni,od jadanja mozda se jedno drugom i svideuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16067
   RE: Bebe 2009/2010
21.2.2010 22:43:25   
sheri
ili pobjegnu jedno od drugoga zbog jadanjauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 21.2.2010 23:10:47 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16068
21.2.2010 23:49:20   
Anoniman

A to ti je marfijev zakonuser posted image user posted image ..i kod nas je vazda tako...svaki put kad sam se s saharom nasla moj je  plakao a Ajna spavala a ako je moj spavao onda je Ajna sizilauser posted image user posted image

Istina zivauser posted image , ma uskoro ce oni da razgovaraju i da setaju zajedno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16069
21.2.2010 23:50:35   
dafri

Opustili smo se prerano,ponijelo nas sunceuser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 22.2.2010 0:05:20 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16070
22.2.2010 0:30:11   
Anoniman
Dobro veče. Djeca zaspala prije 1,5h, ja se kupala i evo pijem čaj i jedem nekakav kolač koji sam brzinski danas sklepala, i nije nešto, al daj šta daš user posted image
B je danas katastrofa, toliko je bio nemiran, slomio nas je, užas! Eto kakav je bio da sam se obradovala što je sutra ponedjeljak - posao user posted image , da se odmorim user posted image .
dadada, ma porast će i zubići ne brini, jesi vidjela i jedno dijete bez zuba user posted image  Znam da će i moj prohodati, hoće, hoće aBd valjda do 5-te god. user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 16071
22.2.2010 8:11:36   
Meri29
Dobro jutro, mama ustala istrenirana, znam kada se curica budi, a ona sada spava kao da je tek legla user posted image Taman kaficu da popijem rahatuser posted image
Vidimo svasta bilo dok nas nema, cestitamo rodendane, puzanja i sve novitete user posted image
Malena je i dalje lopov, pocela mi je plakati kao po nekoj navici, nigdje suza, ali ona se dere da je citava zgrada cuje, nemam pojma sta joj je... Kod mene mirna, kod drugih u plac... maza prava

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16072
22.2.2010 8:14:34   
delly
cestitamo male rodendane i puzanja user posted image user posted image user posted image kako ste mi mamice slusate li bebe user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16073
22.2.2010 8:28:43   
Meri29
delilah user posted image
moja evo sada slusa jer se tek probudila, ali za 10 minuta ce vec biti placuser posted image Iskreno se nadam da ce biti malo bolja kada makar propuze. Sa koliko dijete pocinje da puze

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 16074
22.2.2010 8:39:33   
Mya_81 RR
Ne znam je li danas ima još malih rodjendana, ali znam da je danas našem dečku 10 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image Puno ga ljubimo user posted image i šaljemo mu jednog simpatičnog user posted image da ga zabavlja da se mama malo odmori user posted image

Mi smo jutros imali mali pada s kreveta...ležala je pored mene i dok sam se ja išla protegnuti, znači baš par sekundi, ona je skliznula okrenuta nogicama prema dolje...sva sreća da joj je desnu stranu tijela malo zaustavio njen krevetić pa sam onda imala dovoljno vremena da odreagiram i uhvatim je za vreću za spavanje....sad kad vrtim film u glavi baš je sekunda bila u pitanju i dobro smo prošle....ja više isprepadana od nje, a ona zbunjena šta se sad to desilo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 16075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *