Anoniman
|
Prvo molim sve trgovce da se ne ljute zbog teme, ali moram provjeriti kakva su iskustva drugih. Kakva su vasa iskustva sa trgovkinjama u kupovini? Ja, ili sam peh, ili sa mnom nesto nije ok????? U mojoj blizini ima jedan Azel, kad god udjem ja se iznerviram. Tu rade 4 gospodje i uvijek, ali bas uvijek, kad god udjem, one su smrknute, ako neko nesto pita, one prevrnu ocima, i ono komentari su im tipa: Boze sacuvaj! Onda jedna drugoj ocima pokazuju na nekog pa ga komentarisu, i onda kontam zasto da idem tu, mogu i za mene prevrnut ocima, pa ce im se zamantat Cak sam razmisljala da ih prijavim, ali opet nisam, jer ne bi nekom dovela primanja u pitanje. Kad sam bila trudna, 5 dana pred termin, i trazila posteljinu Zarinu, pitam ja jednu da mi pomogne i kaze ona meni eto dole vam je djecija posteljina. To dole je na donjoj polici. I ja nju fino zamolim moze li mi pomoci jer se ne mogu sageti, a ona meni opet pa dole vam je. Kad je doslla ljuta i smrknuta, pita me koju cu, i ja trazim neku bijelu ili plavu, ona je meni 3 posteljine roza i ciklama izvadila. I ja je pitam je li me to zeza? Inace nisam tip koji voli da se oko mene sjate kad ulazim u radnju, ali ako zamolim za pomoc, valjda to zasluzujem. Drugi skandal sam vidjela u Mercatoru. Bila sam sa kcerkom i ona je htjela u WC. Znate kakve su one kabine, da se sve cuje iz susjedne WC kabine. Zena do nas je mijenjala ulozak, a i da nije, bila je u WC-u. Mi smo izasle i peremo ruke, kad prolazi gospodja, vidim da je zaposlena u hipermarketu, samo prodje pored cesme i ode u market. Ne mogu da vjerujem da uposlenica koja radi sa hranom izadje iz WC-a i ne opere ruke. Meni je to grozno. Ja bih volila da vi meni kazete da li ja pretjerujem?
|