Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 14.1.2009 21:36:18
Aquarius
IZVORNA PORUKA: leli§
Definitivno se ne vidim u nekom striktno administrativnom poslu. Ubise me papiri i ta neka jednolicnost posla... vise sam otvorenog istrazivackoh duha...
Potpisujem.
Mrzim administraciju. Ne mogu sebe zamisliti kako sjedim u kancelariji 8 sati dnevno okružena hrpom papira.
A volim sve poslove u kojima se može biti kreativan.
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 19.1.2009 21:55:20
almai
Kad bi muka natjerala i kad bi bila dobraaa lova upitanju vidjela bih se u dosta poslaova koje nebih rado radila ,a to su: Mesar,med.sestra,kuharica,vodoinstalater/ica,pjevacica,konobarica,prodavacica...
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 20.1.2009 8:36:59
mamy Sabina
IZVORNA PORUKA: kristijan
ja sam u medicina ali ekonomija užas matematiku nikako ne varim
Otprilike isto ovako,medicinska sam sestra,radila sam u struci skoro 4 godine i to je posao koji sam ja (rado bih opet) radila baš s ljubavlju. Ništa vezano za ekonomiju ne bi išlo.
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 13.9.2009 23:09:50
Anoniman
Ne vidim se u profesiji doktora(jer ne bih mogla gledati rane, krv, les,i podnijeti da nekom ne mogu pomoci), Konobara(hm....), frizera(ne bih mogla oko tudjih dlaka), pjevacice, muskih poslova(mesar, rudar, zidar, tesar,pekar, bravar,...), kozmeticarke, cistacice, prodavcice, elektroinzinjera, masinca(masin. ing.) pilota.....
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 14.9.2009 9:03:23
Nedi
- sve što ima veze sa medicinom (bolnice i krv nikako ne podnosim) - direktor jer se nekad ne mogu kontrolisati a to se direktoru ne smije desiti - konobar - teški fizički poslovi - i najstariji zanat na svijetu
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 20:58:24
Anoniman
pjevačica,plesačica konobarica
ovo ostalo bi moglo proći,ako bih morala A baš bih voljela raditi kao doktor (samo ne ginekolog )....to mi je oduvijek bila želja i ostaće...neispunjena,haha!
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 21:02:17
aida.
ne vidim se ni u cemu sto ima veze sa brojevima ali vidim se kao zubni tehnicar ili stomatoloski asistent - radije... al posla u struci ni na vidiku... tako da sta se nadje morat cu se u toj ulozi vidjeti
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 21:08:08
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aida.
ne vidim se ni u cemu sto ima veze sa brojevima ali vidim se kao zubni tehnicar ili stomatoloski asistent - radije... al posla u struci ni na vidiku... tako da sta se nadje morat cu se u toj ulozi vidjeti
ja zavrsila za zubnog tehnicara ali nikad ni pokusala to raditi :)
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 21:09:25
aida.
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aida.
ja zavrsila za zubnog tehnicara ali nikad ni pokusala to raditi :)
vise bih voljela kao stom.asistent..dok sam stazirala vise sam dr.pomagala i nekako mi vise lezi jer se dosta s ljudima...a tehnicar nidje veze... al eto...ipak bih posao u struci veca plata
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 21:14:52
Ella_H
ne vidim se u poslovima tipa ekonomista, sve sto ima veze s matematikom vidim se u medicini u sta nekako i nalijecem hehe najvise mi se svidja posao babice vidjas nova bica svaki dan bebe su najsladje
RE: U kojem zanimanju se ne vidite? 29.10.2010 21:27:40
Anoniman
Sjedeci poslovi, da citav dan sjedim za kompom i buljim u njega slag bi me tresno... Sekretarica, nisam navikla da mi neko naredjuje.. Doktor zubar Med sestra, pogotovo u starackim domovima ili npr kao moja mama na neuropsihijatriji...Ciknula bi.. Moja neostvarena zelja je policijska akademija, vojska.. Promijenila sam poslova mnogo vrsta od pedagoga, posla oko ekonomije do konobarisanja..Kontam se sad opet preskolovati ili za kozmeticara ili fizioterapeuta...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.