Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo imali veselu noć,oko 3h se probudio i nije htio zaspat do 5 i onda smo do 9 jutros odspavali,bili u šetnji malo puše bura ali nije jako evo sad spava.. Jel zna ko kako je Minjica,nafam se da su već kući mala1994 mislim da urinokultura se čeka 3 dana,bar je tako kod nas rose čestitamo hodalici maloj felix nadam se da su nalazi dobri
marinci,bila sam al nal. nije gotov .cudno inece nal.djele budu gotovi od pola 1.pa do pola 3.ja otisla kaze nije jos.doji u 2.ma ocu vraga mogli su fino mi danas rec dodji u 2. po nal. al nema veze sutra ce mm. podic kad se bude vracao s posla.
e svašta možda im je gužva pa nisu stigli,joj i mi smo trebali odavno provjeriti željezo al meni se nikako ne vodi ga sad uz sve te viroze,, uh šta sam jučer čula od prijateljice baš sam se nasekirala ,kaže malena curica od njene kume primila vakcinu i doživila moždani udar nema još ni pune 2 godine
i meni su ove carapice najbolje...samo mi imamo 4 para..i to kupljena u njem...ja mu ih ovdje nikako ne mogu naci...gdje ih kupujes...ako nisi i carape rastrijebila
pozz kako ste...jao lijepog vremena mi smo se sad vratili s polja i tako smo čvrsto zaspali te je mama odmah to iskoristila i sjela za komp. Rose87 čestitamo prve korake
Pošto ne mogu da upratim sve... interesuje me da li vaša djeca spavaju odvojeno, moj već odavno spava ali sad se navikao -probudi oko 5-6 ujutro i uvuče se u naš krevet, stim što ponese jastuk, dekicu, i jorgančić u rukama (punu opremu) , znate kako to smješno izgleda prvo baci jastuk na nas i onda on ulijeće, vuče one deke sa sobom
a ovo jedva cekam...ovo mi je divno ...mi jos svi dzuture spavamo...on pored nas u svom bebi kreveticu...kada si ti njega stavila da sam spava i je li u normalnom krevetu?
uh marinci strasna vijest,jako mi je žao curice,dusa malateacher blago tebi kad djevojcica tako dobro spava moj djecak spava u krevecu u nasoj sobi,ima opremljenu svoju al ne mislim ga prebacivati do 2.godine, mali je josmegi nek ste nam ozdravili nadam se da nam je i Minja dobro.. jos malo pa cu po nikolu u vrtic,pa u setnju, maximalno koristim ovo lijepo vrijeme..
samo da vas kratko pozdravimo...moram praviti rucak ...jutros smo bili na vakcini, V. se derao iz petnih zila, kad je sestra zavrsila, on joj se finu okrenu i trozlčgjfčpdkfglfgdfolflgmflgodč, sve po spisku na svom, sto bi neko rekao, mandarinskom ...nisu nas vagali, ni mjerili, evo odspavao je i sasvim se normalno ponasa...nadam se da ce tako i ostati...
jucer smo bili na Jahorini, sankali se puna tri sata, zato je V. spavao sinoc od 8 do 7 ...
pozdravljamo vas sve...
s ovom djecom nikad na zelenu granu.. prije je spavao u svom kreveticu bez problema, ali se zato budio da doji pet puta... sada se ne budi da doji, ali zato sto spava kod nas, tj. s nama u onoj famoznoj H pozi tako da mm i ja koristimo H kontracepciju kada ga pokušamo na foru nogirati iz kreveta, čekam da utvrdi i hoću lagano da ga prenesem, nakon par sati se probudi i dere se mamaaaaaaaaaa....i pokazuje rukom na nas krevet.....tako da nisam pametna sta da radim....
i jos da podijelim s vama-sad cujem priču da su ovi psi lutalice napali jednog prvačića prije par dana i otkinuli mu komad lica
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.2.2011 14:49:44 >
vidim nismo jedini sa spavanjem u kreveticu ili van njega moja cura je donedavno spavala u krevetciu bez problema, ali pocela se odjednom buti oko pet i fino kaze nece u kevetic oce na astuk s mamom i tako nekad odspava s nama, nekad je uspijem prevariti pa kad kao utvrdi ponovo je vratim u krvetic jer to nika prije nismo praktikovali i mene je strah da je ko od nas ne udari, tako da se ja ujutro budim sva ukocena
felix nadam se da ce nalazi biti dobri pozdravcic
Jel Minja stigla iz bolnice? Ja nisam u toku,nemam vreman ni za sto.
ja sam se jutros kratko cula sa Miom, i kaze da nije izasla jer je jucer opet dobila turu . cekam veceras da se javi, kad ona dodje iz bolnice da vidim kako je
mi smo super,mama napunila baterije!joj kako sam uzivala!juce smo cijeli dan ja i mm bili u Splitu sa prijateljima,malac bio kod bake ! danas nesto nervozan ljut,ko da mu je krivo sto smo ga ostavili-jel moguce?
ja sam danas srela Mijinu sestru,kaze da je Minja bolje,mozda bi mogla sutra kuci,ali je nosic poceo curit,jer ima i druge bolesne djece gore u sobi
rose cestitamo prve korake kud bas ja nadje marku u onom kolacu?
a joj pa više otkud ta temp više
bas mi je zao...... Sheri javi nam se kad se cujes sa M.
majko moja pa znasli koju vakc. je primila jest me strah ti vakcina
kaže to joj zadnja ostala pa do 5 godine nema više,onda je valjda ta sa 18 mjeseci što ide
Ja sad skonta da moja Hana ima 18 mjeseci,ali cini mi se da su njoj zakazali termin tek u aprilu. Ne znam zasto? Zadnju je primila na vrijeme,par dana poslije rodjendana.
Helloooouuu Dino još uvijek ne spava .Ni ne pomišlja na spavanje .Eno mm ga pokušava uspavati a on samo se smije i luduje.Naučio da pomjera nožne prstiće,mislim znao je to i prije ali mu je tek sad i baš večeras to postalo ono pravo zanimljivo
Vidim priča se o vakcinama.Mi još nismo primili onu poslije godinu dana...a kad čujem priče..i ne vodi mi se ...nešto me strah ,ali morat ću ga odvesti ovih dana dok je još zdrav...uvijek nas prehlada zezne . Nadam se da je Minjica bolje Rose čestitamo prve korake Pusa svima !!!!
rose cestitke na prvim koracima i od nas meni taman otisli gosti, raspremila sve,nikola spava od 8.. mislim se da ga sutra ne saljem u vrtic jer nemam obaveza na faxu pa da ga vodim ujutro vani,kakvo je vrijeme najavljeno bas sam se nadala da cu procitati da je minja kod kuce