Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poz zenice i bebare. Dadada jele smo i mi pomfrit pa sta nam je bilo . A. isto jede kiseli kupus, krastavce, kisele paprike itd, hoce nekad i komadic sudzuke . Trudim se da jedu zdravo, trudim se kuhati zdravo ali ipak su bosanci vole grah, pita i kasika i prilicno su zdravi, vole voce jako obadvojica, piju mlijeko, jedu nekad i pomfrit kolac ako pravim dam i njima iako A. voli slatkoooo jakkkko pa krijem, starijem braci svejedno jedna kinder cokolada mu moze biti mjesec ekonomicno djete hehe. Bila sam na Amazonu i moram kupiti sve dzidze da zastitim stan a najgori su mi amerSki plakari i kad se a zabije unutra i rasturi sve .
jutroo ,jutroo Mi poranili vodila anela sreca nema nikog .Jedva ga pregledala taj se za mene zalijepio ko krpo, toliko je urlao kao da ga deru aman ljudi jesul vasa djeca takva . Nije ga mogla izvagat nema sanse ona njega na vagu on nece da sjedi none kvrci, dize se a placeeee ori bolnica ....Tako da neznamo koliko ima kg.Jest umazen majko mila..
Posle dala nam uputnicu da vadimo nalaz.I pregledala ga kaze o.k moze primiti vakc. Isli prije vadit nalaz i tu frka , place izvija se pa sav se ukocio zakoceno se sva sam se preznojila.Jedva nasli venu tanke mu vene pa tesko nac To rijesili otisli da bocne ga opet kad Moja sreca kaze nam teta Nema vakcina od 18MJES.I ostali naravno ....povukli neznaju kad ce doci , samo mu dala nesto u usta ko kapi al kaze nista je to kao, nece imat ture nista mu nemoj davat od sirupa. Dala mi svoj br. mob. da ju naz. u martu 14.marta da provjerim dal su dosle boce. I pitala sam imal vise posle ove vak. sa 18mjes. Kaze nema vise , do 5.god kad bude abd. imao uh hvala Bogu dragom.
mala mu,nemoj dzaba ici u DZ. nema vakcini da znas tek tam mozda ce doc u martu ...
samo da vam mahnemo ako je ko mislio na nas mi smo bili prehladjeni, prvo ja na bolovanju danima, pa adna pa mm, sve redom nas oborilo tako da smo evo malo prizdravili
malo sam preletila vidim bilo je svega, bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave a sto se tice jela mi jedan dan jedemo super drugi dan zivimo samo na tecnosti i tako u krug
nismo ni mi primili bocu od 18 mjeseci, moracu proizvati dz da vidim ima li ih
pozzzz svima
pozdrav djana i vama ....Megi i vas vidim bilo safatala nahlada ljubimo drugaricu , pa da bilo bi bolje da naz. da neidete dzaba . Ja cu danas poslije podne otic po nalaz anelov nadam se da ce biti o.k Pa cu sama otic do ped. sa nal.
jutro,mi smo jucer bili na boci,onoj s godinu dana, onda otisla neni a mama malo hodala,prelijep je dan bio jucer,i bas sam se opustila,s prijateljicama citav dan provela,teski smo bili 11,8kg i dugi 80cm cini mi se,E. je bio miran pravo nije ni plakao kad je primio bocu nadam se da je Minja dobro nemam stvarno vremena ni procitati,kako ne doji preko dana nikako ja stalno nesto kuham i pravim da jede,svakako joj saljemo ah da prohodali smo ali pravo,isto je robot mali kad hoda s podignutim rukama,evo malo kolaca ,ko nadje markicu nek se javi
rose cestitamo malom robotu i ljubimo ga puno evo mu lopta od nas da je suta sada kad hoda . Znaci maleni je miran kad se vaga,pregleda ee moj nije toliko place uh boze dragi.
jutro,mi smo jucer bili na boci,onoj s godinu dana, onda otisla neni a mama malo hodala,prelijep je dan bio jucer,i bas sam se opustila,s prijateljicama citav dan provela,teski smo bili 11,8kg i dugi 80cm cini mi se,E. je bio miran pravo nije ni plakao kad je primio bocu nadam se da je Minja dobro nemam stvarno vremena ni procitati,kako ne doji preko dana nikako ja stalno nesto kuham i pravim da jede,svakako joj saljemo ah da prohodali smo ali pravo,isto je robot mali kad hoda s podignutim rukama,evo malo kolaca ,ko nadje markicu nek se javi
blago vama, kada li ce ova moj ljencina prohodati
anel se sinoc jednom budio jeo i jutros oko 7. dok sam ga oblacila on nemrda tako da sam ga na spaveci preobukla..... Bas se bio raspavo.Kad smo doli jeo, gledao crtic dok je mama sredjivala rucak kuhala kad ja moje pile zaspalo eno ga spava
ili je u priglavkama sto imaju dole kozu ili je u cipelicama za hodanje (dubokim) koje smo nedavno kupili. hoda uz namjestaj i za rukice ali ne moze ni da stoji ni da hoda bez oslonca
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.2.2011 11:02:04 >
dajes li joj d3. kapi.?Ja dajem rekla ped. do ljeta pa prekinuti jos ovu godinu davat ,... znas anel je ispocetka prije nego je prohodao sve tako bilo nece sam ide uz namjestaj i dodje do mene i kaze tatatt za rukicu tako sam znala nocima,danima hodat snjim on neumoran a sam nece I meni vise dosadilo puko film dodje do mene kaze tatatt reko ne ne mama malo predahne.On vidio nema fajde i tako se poceo sam pustat . Bilo me strah pa sam isla za njim,sto rece rose bio je ko mali robot tako je prohodo Kad smo vani nije nikad htejo sam bez ruke i nije znao u cipelicama hodat Ja vani,jednom pustim ga na travu samog pa iako padne na travi je. I tako,malo po malo on se oslobodio.
ili je u priglavkama sto imaju dole kozu ili je u cipelicama za hodanje (dubokim) koje smo nedavno kupili. hoda uz namjestaj i za rukice ali ne moze ni da stoji ni da hoda bez oslonca
ma kontala sam da joj je mozda u papucama tesko...jer je i Andreju u cipelicama bilo tesko na pocetku...pa sam ja njemu i za vani kupila one skroz mekane, mada eto nasi pedijatri jos uvijek imaju stav da cipela mora cvrsta biti...ali ako je u tim priglavcima to je mekano...znaci da nije do toga...ziherasica...sta ces...dok ona ne bude sigurna u sebe moraces se strpiti
mi smo bolje nocas spavali, nismo se tako cesto budili.juce smo isli d oktoru moje mladje dijete i ja, ponoviti cemo urinokulture jer je bio dva puta u januaru na antibioticima pa da ga ne kljuka bezveze, odmah smo jutros uradili jednu, sutra druga i u subotu na ilidzu. e ne znam samo kada bi to moglo biti gotovo, tamo u utorak sta mislite??
mi smo bolje nocas spavali, nismo se tako cesto budili.juce smo isli d oktoru moje mladje dijete i ja, ponoviti cemo urinokulture jer je bio dva puta u januaru na antibioticima pa da ga ne kljuka bezveze, odmah smo jutros uradili jednu, sutra druga i u subotu na ilidzu. e ne znam samo kada bi to moglo biti gotovo, tamo u utorak sta mislite??
ne sjecam se nesto...mislim da je oko 5 dana da zadnju pokupis..znaci cetvrtak
I E. je dugo hodao uz namjestaj i nikako se nije smjeo pustiti,cim se pusti padne,pa je onda poceo praviti korak,dva i smije se i sam sjedne na guzu a zadnjih par dana sve vise i vise koraka pravi,a sinoc pa nema mira,smije se i hoda li hoda,tako da sve ce to polako da se desi i kad oni odluce da su spremni dadada hvala
kupujte li vi voce u gajbama? mi smo sad kupili narandze jer ih stvarno jedemo u enormnim kolicinama...na onoj pijaci heco ili tako nesto...tamo je kila 1,20 pa me zanima ima li jos negdje jeftinije...jer ovako ispadne 3 km ustede...sto mi dodje haman na isto ako racunam benzin
pozz kako ste...jao lijepog vremena mi smo se sad vratili s polja i tako smo čvrsto zaspali te je mama odmah to iskoristila i sjela za komp. Rose87 čestitamo prve korake
Pošto ne mogu da upratim sve... interesuje me da li vaša djeca spavaju odvojeno, moj već odavno spava ali sad se navikao -probudi oko 5-6 ujutro i uvuče se u naš krevet, stim što ponese jastuk, dekicu, i jorgančić u rukama (punu opremu) , znate kako to smješno izgleda prvo baci jastuk na nas i onda on ulijeće, vuče one deke sa sobom