|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.2.2011 18:51:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

joj, bas ti je nezgodnouser posted image pogotovo sto pomfrit nije zdrav, da je bar izabrao nesto zdravije...ja svojoj necu ni dati da proba pomfrit do neke 5.godine pa nece ni trazitiuser posted image a onda ako je uhvati tako nesto, valjda ce biti razumnija...

anel je probao pomfrit al nije nesto odusevljen,user posted image on voli vise onak u rerni pecen pa da nabada vilicom,..Ovako ne voli rukama nece nista da jede /dirne a pomfri mu valjda tvrd/krut pa nece pljuje.....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 4651
9.2.2011 18:54:55   
Anoniman
pravo da ti kazem ja se vise i ne mogu sjetiti kako smo dosli do pomfrita...kako je moja nocna mora pocela...da sam sama kriva...jesam sigurno...niko drugi ga ne hrani sem mene

Neposredna veza do poruke: 4652
9.2.2011 19:16:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

pravo da ti kazem ja se vise i ne mogu sjetiti kako smo dosli do pomfrita...kako je moja nocna mora pocela...da sam sama kriva...jesam sigurno...niko drugi ga ne hrani sem mene

Nisi ti kriva sto on voli pomfrit cuj, odakle si ti znala da ce se bas na to navuci jest stalno.Da si znala sigurno nebi a , stas sad ,....nece vjecno sigurno morat ce mu dosadit nekad.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4653
9.2.2011 19:17:42   
koka i po
ja imam srecu da moj S. jede sve sto napravim.par puta je zajedno sa nama jeo pomfrit i svidjelo mu se.
e posto sam ja pobornik zdrave hrane rijetko ga pravim.
danas smo jeli prokulice sa teletinom .
praktikujem kad ostane od rucka dam mu isto i za veceru.
i ne bira...jede sve ...eh samo sto je uvijek desert drugaciji...vecinom voce ili kakvi vocni pripravci.
naravno svaki dan je i neki slatkis iza rucka.
ma bas nemama problema sto se tice ishrane...(na mamu je svoju user posted image )

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4654
9.2.2011 19:26:32   
Anoniman
MI jedemo sve zivo sem voca:-( nece ga nikako ni prismrdit.Zato dajem vocne kasice...
Marinci gdje si nam kako je M. nejavljas se nesto???
Kako li je M. ocel nam brzo kuci . Morat cu je malo zvrcnit. bas me zanima....
Zvrcnula skoro evo sad dok sam pisala iskljucen user posted image mora da je kod M. cut cu se posle nadam se ...

< Poruku je uredio felix -- 9.2.2011 19:28:52 >

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 4655
9.2.2011 20:24:20   
Anoniman
veceruser posted image kako me djecak danas slusao,mora da ce kisa sutrauser posted image jeo je sve sto sam napravila, rucak,voce,vecera pa cokolino prije spavanja, sam se igrao,mislim da je ovaj dan neponovljiv... 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4656
9.2.2011 20:46:58   
škorpija
ajdin ne pije mlijeko NIKAKO, ni kap neće da lizne, odmah mu se povraća, flašu i AD je sam odbacio poslije jedne prahlade, a na kravlje se nikad nije navikao, pije jogurt, jede abc sir, mlijeko u neste žitaricama ,a li sve je to nešto pomalo i slabo. al ja ga ne tjeram, ne vidim u tome smislauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4657
9.2.2011 20:50:36   
sheri
IZVORNA PORUKA: felix

MI jedemo sve zivo sem voca:-( nece ga nikako ni prismrdit.Zato dajem vocne kasice...
Marinci gdje si nam kako je M. nejavljas se nesto???
Kako li je M. ocel nam brzo kuci . Morat cu je malo zvrcnit. bas me zanima....
Zvrcnula skoro evo sad dok sam pisala iskljucen user posted image mora da je kod M. cut cu se posle nadam se ...

Minja je bila dobro, i danas je trebala kuci, ali Mya mi se nije poslije javljalauser posted image . nadam se da je sve ok

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4658
9.2.2011 20:51:24   
Anoniman
pozdrav drugari
Mi smo počeli pratiti dokumentarce o životinjamauser posted image , i tako mi je žao što nemamo ZOO u TZ, ovaj moj bi se sturio...
Mi nemamo problem sa hranom mi sakrivamo hranuuser posted image a žgoljo ne znam gdje mu stane,  strašno voli da jede luk zna ga samog jestiuser posted image i kiseli kupus...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4659
9.2.2011 20:51:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdin ne pije mlijeko NIKAKO, ni kap neće da lizne, odmah mu se povraća, flašu i AD je sam odbacio poslije jedne prahlade, a na kravlje se nikad nije navikao, pije jogurt, jede abc sir, mlijeko u neste žitaricama ,a li sve je to nešto pomalo i slabo. al ja ga ne tjeram, ne vidim u tome smislauser posted image

ako ti jede mlijecne proizvode i žitarice s mlijekom to je valjda dovoljno,ne trebas brinutiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4660
9.2.2011 20:56:55   
Anoniman

dobar je , ako nece jede u ostaloj hrani ....
Ja se pitam kako bi anel izdro bez mlijekauser posted image user posted image pogotovo nocu...
Znam da bi ogladnio ...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4661
9.2.2011 20:59:33   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Breskva

,  strašno voli da jede luk zna ga samog jestiuser posted image i kiseli kupus...

I moja trazi pus,pususer posted image ,ja mislila pusa,a ono kupususer posted image user posted image user posted image

Inace,puno smo vas pozeljele...
Nema vise pljuska,ali ni vrtica...nana ih još ne da...user posted image

Pusa svima,posebno bolesim"mrvama"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4662
9.2.2011 21:03:48   
Anoniman
tajra drago mi je da su prosle pljuskaviceuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4663
9.2.2011 21:12:30   
R&T@
Hvala,mila...
Nije strasno bilo...user posted image
Joj,kad i i prehlade jednom u zivotu bile...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4664
9.2.2011 21:24:53   
dafri
veče,
nadam se da će nam drugari uskoro postati izjelice i spavalice user posted image
spavanje nam je oduvijek išlo,na mamuuser posted image ,spavanjac  je  oko 8 i spava do 7,vikendom nešto duže,navikli smo tako bar imamo veče za sebe

tajra uhh, preživi ti pljuskavice,kod mene su neki klinci dobili u komšiluku  i u školi ih ima ,bojim se da nama ne pređu,mm ih nije imao a radi u školi,šta bih sa njih dvoje,garant bih izludila

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4665
9.2.2011 21:26:51   
teacher75

imamo isti problem, ja mu svako jutro pravim nesto na mlijeku- griz, puru ili udrobim hljeba, za vewceru nekad cokolino i tako to, ubacujem mladi sir i abc sir, ne bi li unio bar malo mlijeka u organizam al kad se sve to sabere. to nije ni 2 dcl dnevnouser posted image ne znam, jel to premalo...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4666
9.2.2011 21:27:54   
teacher75
lana se danas komirala, zaspala tek u 6 i jos se ne budi! vjerujem da ce spavati sve do sutra pa ce me nadici u 6 ujutro najkasnijeuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4667
9.2.2011 21:54:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana se danas komirala, zaspala tek u 6 i jos se ne budi! vjerujem da ce spavati sve do sutra pa ce me nadici u 6 ujutro najkasnijeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image wouuuuu , jest Lana spavalica Velika....
Moj bi usto definitivno oko 7 ili 8. i do 12.derneciouser posted image

Neposredna veza do poruke: 4668
9.2.2011 21:56:01   
R&T@
Bit ce Lana uranila-zoru prevarila....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pljuskavice su kod mojih bile "mala maca"....nego ti muza cuvaj

Neposredna veza do poruke: 4669
9.2.2011 21:59:18   
teacher75
ja zovnula tetu da je cuva, posto mm radi da odem na zumbu i da se iskacem, teta dosla u 7, ja otisla na zumbu i vratila se u 9, teta gleda tv a lana spava, nije se uopce budila. evo sam se sada okupala i veceram a ona i dalje spava, ne mrdauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4670
9.2.2011 22:01:46   
Anoniman
Ja bas kontala da ti pisem pp da vidim gdje si...sta si...kako si
A ti tuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubi mi curkeuser posted image

ah, da...ovo ja Tajriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4671
9.2.2011 22:20:03   
Anoniman
moj misko mali zaspo,sta ce to bitiuser posted image zaspa oko 22. skoro znaci danas je rano zaspo po dani i rano usto izmorio se iskako istrco , i sam donese jastuk i zaspa.
Idem i ja valja nam raniti ujutro abd.. a imal mi ista mrze , ....
Laku noc svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4672
9.2.2011 22:29:23   
marinčii
Pozz generaciji,mi smo dobro ne javljamo se često pošto smo stalno vani a onda kad uđem u kuć dok sve uradim ne stignem ili mi Matej gura tipkovnicu i govori ne,neuser posted image poganica mamin ne može me on vidit da sjedim odma me vuče sebi na pod da se igramo,
felix jel Anelko ozdravio skroz?jeste provjeravali željezo?i mi smo trebali odavno al nešto mi ga mrsko vodit sad zbog ovi virusa glupi pa odgađam
tajra ajde nek ste se riješili pljuskauser posted image user posted image
dafri curica je medić,drago mi je da ste se fino odmorili i nauživali
mya nadam se da je Minjica ozdravila i da ste već kući,ljubimo vasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4673
9.2.2011 22:31:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Ja bas kontala da ti pisem pp da vidim gdje si...sta si...kako si
A ti tuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubi mi curkeuser posted image

ah, da...ovo ja Tajriuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image legendo moja...
ne radi mi komp. valjda ga uzjahao virus...user posted image
ali provirim ko jede pomfriuser posted image user posted image user posted image i ljubi ga teta 100000 puta...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4674
9.2.2011 22:48:33   
Anoniman
da nije i on varicele dobiouser posted image

muz mi spava pa ga nemrem upeglat da ti kaze sta da mu radis...mislim, kompuuser posted image user posted image ...sutra cu

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *