Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj, bas ti je nezgodno pogotovo sto pomfrit nije zdrav, da je bar izabrao nesto zdravije...ja svojoj necu ni dati da proba pomfrit do neke 5.godine pa nece ni traziti a onda ako je uhvati tako nesto, valjda ce biti razumnija...
anel je probao pomfrit al nije nesto odusevljen, on voli vise onak u rerni pecen pa da nabada vilicom,..Ovako ne voli rukama nece nista da jede /dirne a pomfri mu valjda tvrd/krut pa nece pljuje.....
pravo da ti kazem ja se vise i ne mogu sjetiti kako smo dosli do pomfrita...kako je moja nocna mora pocela...da sam sama kriva...jesam sigurno...niko drugi ga ne hrani sem mene
pravo da ti kazem ja se vise i ne mogu sjetiti kako smo dosli do pomfrita...kako je moja nocna mora pocela...da sam sama kriva...jesam sigurno...niko drugi ga ne hrani sem mene
Nisi ti kriva sto on voli pomfrit cuj, odakle si ti znala da ce se bas na to navuci jest stalno.Da si znala sigurno nebi a , stas sad ,....nece vjecno sigurno morat ce mu dosadit nekad.
ja imam srecu da moj S. jede sve sto napravim.par puta je zajedno sa nama jeo pomfrit i svidjelo mu se. e posto sam ja pobornik zdrave hrane rijetko ga pravim. danas smo jeli prokulice sa teletinom . praktikujem kad ostane od rucka dam mu isto i za veceru. i ne bira...jede sve ...eh samo sto je uvijek desert drugaciji...vecinom voce ili kakvi vocni pripravci. naravno svaki dan je i neki slatkis iza rucka. ma bas nemama problema sto se tice ishrane...(na mamu je svoju )
MI jedemo sve zivo sem voca:-( nece ga nikako ni prismrdit.Zato dajem vocne kasice... Marinci gdje si nam kako je M. nejavljas se nesto??? Kako li je M. ocel nam brzo kuci . Morat cu je malo zvrcnit. bas me zanima.... Zvrcnula skoro evo sad dok sam pisala iskljucen mora da je kod M. cut cu se posle nadam se ...
vecer kako me djecak danas slusao,mora da ce kisa sutra jeo je sve sto sam napravila, rucak,voce,vecera pa cokolino prije spavanja, sam se igrao,mislim da je ovaj dan neponovljiv...
ajdin ne pije mlijeko NIKAKO, ni kap neće da lizne, odmah mu se povraća, flašu i AD je sam odbacio poslije jedne prahlade, a na kravlje se nikad nije navikao, pije jogurt, jede abc sir, mlijeko u neste žitaricama ,a li sve je to nešto pomalo i slabo. al ja ga ne tjeram, ne vidim u tome smisla
MI jedemo sve zivo sem voca:-( nece ga nikako ni prismrdit.Zato dajem vocne kasice... Marinci gdje si nam kako je M. nejavljas se nesto??? Kako li je M. ocel nam brzo kuci . Morat cu je malo zvrcnit. bas me zanima.... Zvrcnula skoro evo sad dok sam pisala iskljucen mora da je kod M. cut cu se posle nadam se ...
Minja je bila dobro, i danas je trebala kuci, ali Mya mi se nije poslije javljala . nadam se da je sve ok
pozdrav drugari Mi smo počeli pratiti dokumentarce o životinjama , i tako mi je žao što nemamo ZOO u TZ, ovaj moj bi se sturio... Mi nemamo problem sa hranom mi sakrivamo hranu a žgoljo ne znam gdje mu stane, strašno voli da jede luk zna ga samog jesti i kiseli kupus...
ajdin ne pije mlijeko NIKAKO, ni kap neće da lizne, odmah mu se povraća, flašu i AD je sam odbacio poslije jedne prahlade, a na kravlje se nikad nije navikao, pije jogurt, jede abc sir, mlijeko u neste žitaricama ,a li sve je to nešto pomalo i slabo. al ja ga ne tjeram, ne vidim u tome smisla
ako ti jede mlijecne proizvode i žitarice s mlijekom to je valjda dovoljno,ne trebas brinuti
dobar je , ako nece jede u ostaloj hrani .... Ja se pitam kako bi anel izdro bez mlijeka pogotovo nocu... Znam da bi ogladnio ...
veče, nadam se da će nam drugari uskoro postati izjelice i spavalice spavanje nam je oduvijek išlo,na mamu ,spavanjac je oko 8 i spava do 7,vikendom nešto duže,navikli smo tako bar imamo veče za sebe
tajra uhh, preživi ti pljuskavice,kod mene su neki klinci dobili u komšiluku i u školi ih ima ,bojim se da nama ne pređu,mm ih nije imao a radi u školi,šta bih sa njih dvoje,garant bih izludila
imamo isti problem, ja mu svako jutro pravim nesto na mlijeku- griz, puru ili udrobim hljeba, za vewceru nekad cokolino i tako to, ubacujem mladi sir i abc sir, ne bi li unio bar malo mlijeka u organizam al kad se sve to sabere. to nije ni 2 dcl dnevno ne znam, jel to premalo...
ja zovnula tetu da je cuva, posto mm radi da odem na zumbu i da se iskacem, teta dosla u 7, ja otisla na zumbu i vratila se u 9, teta gleda tv a lana spava, nije se uopce budila. evo sam se sada okupala i veceram a ona i dalje spava, ne mrda
moj misko mali zaspo,sta ce to biti zaspa oko 22. skoro znaci danas je rano zaspo po dani i rano usto izmorio se iskako istrco , i sam donese jastuk i zaspa. Idem i ja valja nam raniti ujutro abd.. a imal mi ista mrze , .... Laku noc svima
Pozz generaciji,mi smo dobro ne javljamo se često pošto smo stalno vani a onda kad uđem u kuć dok sve uradim ne stignem ili mi Matej gura tipkovnicu i govori ne,ne poganica mamin ne može me on vidit da sjedim odma me vuče sebi na pod da se igramo, felix jel Anelko ozdravio skroz?jeste provjeravali željezo?i mi smo trebali odavno al nešto mi ga mrsko vodit sad zbog ovi virusa glupi pa odgađam tajra ajde nek ste se riješili pljuska dafri curica je medić,drago mi je da ste se fino odmorili i nauživali mya nadam se da je Minjica ozdravila i da ste već kući,ljubimo vas