Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mozda i gresim nemoj mi 100% vjerovat tako sam ja cula eh sad vrijeme se menja iz dana u dan ....dal prognosticari grijese neznam Mi skoro skoro usli u kucu
felix, ja sam Andreju vec odavno uvela restrikcije s mlijekom...on dobije jednu pred spavanje i jednu oko 7 ujutro (to mu mm pravi dok sebi pravi kafu )
a za veceru mu uvijek dam nestoo sto znam da ce pojesti...ustipke, krisku dzema, americke palacinke (ovo ja ne znam praviti...to mu isto pravi mm), zumance tj jaje al on jede samo zumance, kroasan...tako da on uvijek nesto pojede prije spavanja
faza odvikavanja od flasice je trajala...necu reci da je prosla glat...nije...bilo je i mog odustajanja ali eto...nekako smo je uspjeli progurati...ja sam mu samo davala vodu ...i dan danas se on zna oko 2-3 probuditi i poceti kenkati...ja ga sad samo uhvatim za rucicu on se smiri i nastavi spavati...jer da mu dajem mlijeko i preko noci tada ama bas nista ne bi jeo...pa ni pomfrit
moja mama mu je recimo, kad su bili na planini njih dvoje sami, non stop davala mlijeko ili neskvik...zato sto joj je, kako ona kaze, trazio pa joj ama bas nista nije jeo a budio se x-y puta nocu...njega mlijeko samo zasiti na pola sata...a onda opet trazi...a kod mene mu nema mlijeka sem ona dva puta
jutro anel zaspa proslo 23. sata. ajd o.k stavim ga u krevetac oko pola 1. place i stoji prebacim ga opet kenka jedva zaspo i opet oko 3.kenko nesto. Pa oko 5. se vrtio nesto pa u pola 7 .nismo imali bas mirnu noc ...i on je ko promjena vremena dva dana dobrar deset nevalja Pusa svima
felix mi smo drugarice po nespavanju. ja ne znam vise sta da radim ovoj svojoj djeci, ako mladji spava onda kod starijeg dernek i obratno,iako trenutno bolje manji spava.stariji ima dva dana izmodao da spava kod mene, ja ga prebacim u njegov krevetic, ma kakvi.,oci k"o fildzani i pruza rukice. ne znam sta da mu vise radim, nadam se da je samo faza jer me smori.nikada nije to radio, jesam ga prije ljuljala ali nije nikada sa mnom spavao. evo me ko zombi, mladji se budi u 7 i njega nije briga jesam li ja spavala ili nisam.
Lana pije ujutro oko 7, 100-150ml mlijeka, i pred spavanje oko 8,30 isto toliko, u toku dana 3 obroka i izmedju uvijek nesto zvace, narandzu praaaavooo voli i plazmu keks... U toku noci nisam je ja odvikava od flasice, samo odjednom prespavala noc, pa drugu, trecu...i tako prestala piti u toku noci i evo vec 8-9 mjeseci bez nocnog obroka....
anel spava mama gleda tv seriju i pije kafu. Uh gledam pa mi imamo puno flasa mlijeka strah me da gliste ne dobije koliko pije ....pored flasa mlijeka jede i ostalu hranu brzo ogladni od flase ... Mada popije 200ml sa plazmom mljevenom.
Noa, a da bas pokusas sa nekim preparatom mozda projede nista te ne kosta probaj.Zao mi je sto je kod vas tako nadm se da ce proci. Mala1994. cudna su to djeca stas anel jedan da dobar drugi deset nevalja. Al tjesim se proce ha ja....
Mi smo odlucili sutra abd. idemo na kontrolu nesmrce vise sad zasad zdrav super .
dadada mi necemo ni mlijeko ima 5 dana 50-100 ml plafon ja sam ocajna
Jesu li njoj nikli svi zubici? Mozda da uzmes nesto za poboljsanje apetita. Moje pile rucki mashallah sve, ali azto se jos uvijek budi po noci 2-3 puta.
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
a jesi li probala da mu ne pravis pomfrit pa da vidis dokle ce izdrzati gladan?
jesam...i to vise puta...a to ti izgleda tako da on urla, hoce da se nosi...nece da se nosi...hoce na stol...hoce na ormar...hhoce na prozor...elem, ne mozes ali bukvalno zivjeti od njega...otvara frizider...place...baca...i tako da na kraju pametniji popusti...tj. ja mu napravim pomfrit
a jesi li probala da mu ne pravis pomfrit pa da vidis dokle ce izdrzati gladan?
jesam...i to vise puta...a to ti izgleda tako da on urla, hoce da se nosi...nece da se nosi...hoce na stol...hoce na ormar...hhoce na prozor...elem, ne mozes ali bukvalno zivjeti od njega...otvara frizider...place...baca...i tako da na kraju pametniji popusti...tj. ja mu napravim pomfrit
andrej se ponasa kao ovisnik o pomfritu
andrej se ponasa kao ovisnik o pomfritu
bas tako ...ma kad je gladan nemoguc je...kao i vecina...samo sto je jos i tvrdoglav...e to je problem...jer je, vidim na njemu, jesan...on da proba on bi sve jeo...ja sam sigurna...ali on nece ni da proba...a ako mu nasilu uguras pocne pljuvati...pa sam tako odustala od silenja...sve se nadam da ce ga kad tad popustiti...ili barem cekam da bude iole razumand mu mogu reci da nesto mora jesti jer je zdravo...meni je zlo jer svaki dan kuham po tri puta...svaki dan se nadam da ce mozda pojesti
joj, bas ti je nezgodno pogotovo sto pomfrit nije zdrav, da je bar izabrao nesto zdravije...ja svojoj necu ni dati da proba pomfrit do neke 5.godine pa nece ni traziti a onda ako je uhvati tako nesto, valjda ce biti razumnija...
mi jos uvijek blendamo rucak, mada sve ostalo hoce u komadima. ne mogu dopustiti da pojede samo 2-3 kasike, koliko pojede ako na izblendam, a kad izblendam pojede pun tanjir. sve se tjesim da ce nekada preci i na neizblendano. da je deblja ne bih se sekirala ako samo pojede 2-3 kasike, ali iako puno pojede ona je vitkica, kako bi tek bilo da ne jede, bila bi ko iz etiopije