|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.2.2011 22:44:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

MoRe user posted image  Transakciju sutra dogovaramo user posted image  a sad fakat odoh pokušati spavati, čuvajte mi fige.

haj sretno pa makar 3 sata u komaduuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4601
8.2.2011 22:46:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

MoRe user posted image  Transakciju sutra dogovaramo user posted image  a sad fakat odoh pokušati spavati, čuvajte mi fige.
user posted image laku noc
Evo i ja se borim sa anelom "jos nece da spava"user posted image user posted image .... a ja crkouser posted image user posted image user posted image ....
taj bi kad bi mogao do jutra hodao, u krug ......
Noa , jos malena nece da jede ahhh ....Kad je projeo A. zasto nebi ni noauser posted image ...
Samo stpljenja, ako ga imas jos uvjek user posted image proce i ta faza....

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4602
8.2.2011 22:50:06   
teacher75
lana zaspala u 8.15, ja odmaram i cekam mm da dodje s posla...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4603
8.2.2011 22:51:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana zaspala u 8.15, ja odmaram i cekam mm da dodje s posla...
nemas pojma koliko si sretnauser posted image user posted image To kod nas nece biti ni kad abd. bude imao i 5. godina user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 4604
9.2.2011 1:07:37   
leona81
mi zaspali prije pola sata:) moja curica nista jos ne prica osim sto nesto pjevusi uz muziku govori nerazgovjetno i zna reci samo mama, baba i sl..a sad ce nam 15 mj

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4605
9.2.2011 8:32:01   
tekja
dobro jutrooooo...mi smo na nogama od 6:30, doduse V. je nakon jucerasnjeg skakanja po Baricama, zaspao u pola 7 i uz samo 1 kratko budjenje spavao 12 satiuser posted image

N-N nadam se da si uspjela otkinuti 3 sata u komadu, ja jos ne mogu da vjerujem kako se spavanje mog malenog popravilouser posted image

Dadada, bravo za zeljanicu, tvrdoglav je A., samo se nadam da ce se fajnli, projestiuser posted image

Felix, kad ti A. zaspa?

Mi danas na Jahorinu, a sutra vakcinauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4606
9.2.2011 8:44:21   
Srculence
Jutrooo!!!

Mi smo na nogama od 7 h.Probudio se i šta ću i ja ustenemuser posted image .Eno ga sad gleda crtani a ja kahvenišemuser posted image .
tekja bravo za malenog i spavanjeuser posted image .Blago se vama vi u skitnju i danasuser posted image
dadada ma ne može A biti tvrdoglaviji od tebeuser posted image user posted image .Polako počeće on jesti samo treba biti uporan:-)
felix sigurno spavateuser posted image Kad li je  Anelko zaspao?
Pusa za sve !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4607
9.2.2011 8:53:29   
N_N
Jutro.
Samo da vam javim da do 4h nisam ništa spavala user posted image  sve u dijelovima. Kaže mm jutros šta ste se vi čitavu noć svađali user posted image  Od 4-7h je bio miran, budio se ali se makar nije derao user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 4608
9.2.2011 8:54:44   
N_N
IZVORNA PORUKA: tekja

N-N nadam se da si uspjela otkinuti 3 sata u komadu, ja jos ne mogu da vjerujem kako se spavanje mog malenog popravilouser posted image  

Samo od sebe ili???

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4609
9.2.2011 9:21:32   
tekja
srculence, MM na godisnjem, pa max. iskoristavamo ovo lijepo vrijemeuser posted image

N_N, on je do svog 16. mjeseca bio isti kao B., dojio po 10-15 puta po noci, ustajao, vristao, ma ludilo...i odjednom krenulo nabolje, mislim iskreno da je do zubica, kad su mu konacno izasle sve 4. on je odahnuo, a time i ja...evo sada mu izlaze 3. on to prihvata sasvim normalno (jedino me grizeuser posted image )...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4610
9.2.2011 9:27:03   
Lulu_08
Moja curica je vec par noci sama sebe uspavala, jupiiii. Pravimo korake ka njenoj sobici, koja ce nadam se biti napravljena u aprilu hihihih....A sad pitanje, kako cu se ja naviknuti da ona ne spava pored mene? hahahahahaha

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4611
9.2.2011 9:38:01   
Lady26
Jutrooooo i od mene...
Uh kad citam za to vase nespavanje, dodje mi da se nikad vise ne pozalim na svoju curicu...Spava u komadu od 21-7, nekad do pola 8...nekad se trzne pa zakenjka ili kratko zaplace u snu (vjerovatno sanja) i ja joj nadjem cuclu, kazem sssss i ona se umiri i nastavimo...ili joj dam svoj prst ona ga zagrli i mirni , meni ruka utrne ali je to nista naspram mirnog sna ...
Projela se hB, kuc kuc da ne ureknem...sinoc smo bili u trznom centru i kad je na polici ugledala petit keks, sve njam njam njam...i kmeci, ja fino otvorim i dam joj, djevojci na kasi kazem mi smo morali otvoriti, ali kad ju je vidjela umazanu od keksa, i kako ga trpa u u sta....pocela se smijati kaze ma nema problema, neka ste...
A juce sam pravila sebi jaje, nadala sam se da ce i ona pa sam stavila 2kom i zamislite, pojela je vise od pola ...a nije htjela jaje ni slucajno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4612
9.2.2011 9:42:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutrooooo i od mene...
Uh kad citam za to vase nespavanje, dodje mi da se nikad vise ne pozalim na svoju curicu...Spava u komadu od 21-7, nekad do pola 8...nekad se trzne pa zakenjka ili kratko zaplace u snu (vjerovatno sanja) i ja joj nadjem cuclu, kazem sssss i ona se umiri i nastavimo...ili joj dam svoj prst ona ga zagrli i mirni , meni ruka utrne ali je to nista naspram mirnog sna ...
Projela se hB, kuc kuc da ne ureknem...sinoc smo bili u trznom centru i kad je na polici ugledala petit keks, sve njam njam njam...i kmeci, ja fino otvorim i dam joj, djevojci na kasi kazem mi smo morali otvoriti, ali kad ju je vidjela umazanu od keksa, i kako ga trpa u u sta....pocela se smijati kaze ma nema problema, neka ste...
A juce sam pravila sebi jaje, nadala sam se da ce i ona pa sam stavila 2kom i zamislite, pojela je vise od pola ...a nije htjela jaje ni slucajno...

i kod mene je identicno ovako, samo sto kod nas nema prsta i spavamo u odvojenim sobamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4613
9.2.2011 9:46:22   
veeseelaa
tikiiiii jel prohodala Lanica?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 4614
9.2.2011 9:48:18   
Anoniman
jutro
anel zaspa proslo 23. sata. ajd o.k stavim ga u krevetac oko pola 1. placeuser posted image i stoji prebacim ga opet kenka jedva zaspo i opet oko 3.kenko nesto. Pa oko 5. se vrtio nesto  pa u pola 7 .nismo imali bas mirnu nocuser posted image ...i on je ko promjena vremena dva dana dobrar deset nevaljauser posted image
Pusa svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4615
9.2.2011 9:53:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije jos, hoda za rukice i oko namjestaja ali nece sama

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 4616
9.2.2011 10:00:12   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije jos, hoda za rukice i oko namjestaja ali nece sama

Pametnica mamina user posted image  , neće da se povrijedi, nego laganini dok ne učvrsti gradivo!

IZVORNA PORUKA: felix

jutro
anel zaspa proslo 23. sata. ajd o.k stavim ga u krevetac oko pola 1. placeuser posted image i stoji prebacim ga opet kenka jedva zaspo i opet oko 3.kenko nesto. Pa oko 5. se vrtio nesto  pa u pola 7 .nismo imali bas mirnu nocuser posted image ...i on je ko promjena vremena dva dana dobrar deset nevaljauser posted image
Pusa svima

Auuuu nas su ta prebacivanja ubijala u pojam. Mislim da je najbolje da se odlučiš za jedno ili drugo, i ne odstupaš hehehehehe.. Jer inače su oni JAAAAAAAAAAAKO mudri i koriste mame vrlo lako hehehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 4617
9.2.2011 10:07:11   
Anoniman
mi sto se tice jela jedemo hb i previseuser posted image njemu je nista pojest citavo jaje sa kajmakom i hljebom udrobljenim....Citav dan nesto zvocka, ako mu je malo namjeri keksom ili smokijem user posted image user posted image Smjesno popije 200ml mlijeka nakon 2.min vidim nasao caj na radijatoru i pijeuser posted image user posted image ...... da bogdom tako spava kao sto jede.....
Da je manje ziv, bio bi i deblji al taj kao da je od struje napravljenuser posted image
Djana, ma ja njega stavim u krevet kad zaspi budi se nakon 2. sata place stoji i gleda me vice ....da ja nehajem taj bi komsije probudiouser posted image
Kad je pored mene da se okrene sa mjesta nemrda .....
Navikavam ga pomalo, neku noc je bio taman do 5 u krevetcu dostauser posted image zavisi kako spava sinoc je cak los i pored mene spavao....
Mozda je do vremena vaniuser posted image tjesim seuser posted image user posted image naogle promjene vremena ili mu je bilo vruce he tko ce ga znat
Idem mu rucak kuhat sad ce on jos malo rec mama apa (mamaaa, hapa)njamm

Da pitam mame ove cija djeca nejedu ,noa, teacherko,dadada znas sta se pitam kako oni mogu oce, prespavat citavu noc a gladni tj.nejedu u toku noci
ovaj moj cak se budi uvecer da jede 1do 2. flase ima...Nece caja pokusavam al nece
Citam sinoc,kaze zaspala oko 21 ili 20sati.Moj bi se probudio u 23.i nebi vise spavao plus bi trazio apu

Sinoc je jeo oko 21. i oko pola 1. se budi place koprca vrti ,nemiran nece caaja. Ja dala flasu on popi i simiri se.
I opet oko 5. jutros se vrti kenka opet isto gladan.Izgladni svaka 3 do 4 sata ko mala beba ili je navika....

Jos da zaspi rano a da nejede .....To je kod nas nemoguce.....

< Poruku je uredio felix -- 9.2.2011 10:14:41 >

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 4618
9.2.2011 10:28:37   
teacher75
moja valjda ne ogladni, cak nekad ne stigne ni vecerati pa se opet ne budi, al zato cim ustane moram praviti dorucakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4619
9.2.2011 10:31:40   
Anoniman
 moj to izdrzouser posted image nema sanse.... jos kad jede rano 21 taj brzo ogladni jos stavim 5 veliki kasika plazem u 1l mlijeka da bude gusto jako,i zasitno al dzaba user posted image ...
Jednu noc jeo oko 22. 30 i nece da spava a i ja ogladnila nesto uzmem si napravim sendvic anel odma ide cim je jelo ugledao nosi tanjur i vilicu i vice mama apa mama apa dajjjjj.I jeo samnom salameuser posted image user posted image i hljheba i posle caja eto kod njega sve moze mjesalica stomakuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4620
9.2.2011 12:15:46   
Anoniman
mi smo dobro spavali,mm ga je odveo u vrtic,ja sam duže spavala, sad idem praviti rucak pa cemo s njim oko 3,kad ga uzmemo iz vrtica u setnjuuser posted image dan je divan,kao da je doslo proljece...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4621
9.2.2011 12:31:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

moj to izdrzouser posted image nema sanse.... jos kad jede rano 21 taj brzo ogladni jos stavim 5 veliki kasika plazem u 1l mlijeka da bude gusto jako,i zasitno al dzaba user posted image ...
Jednu noc jeo oko 22. 30 i nece da spava a i ja ogladnila nesto uzmem si napravim sendvic anel odma ide cim je jelo ugledao nosi tanjur i vilicu i vice mama apa mama apa dajjjjj.I jeo samnom salameuser posted image user posted image i hljheba i posle caja eto kod njega sve moze mjesalica stomakuser posted image

Samo kazi hvala Bogu....Lana je tek sad pocela da trazi da jede i uvijek nesto gricka izmedju obroka...a muke smo mucili...hB samo neka jedu a ostalo cemo lako user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4622
9.2.2011 12:33:09   
Lady26
Ja bih tako rado da sam sada kuci...da izadjemo malo u setnju, u gradu je prelijepo...a moja mikica u kuci user posted image user posted image ...makar ce sa tetom malo izaci u dvoriste ali nije to to...samo da hoce i vikend bit ovako lijep

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4623
9.2.2011 12:56:38   
Anoniman
lady  da bas hvala Bogu dragom da oce jest i trazi samo da je malkice mirniji bio bi debljiuser posted image
vikend javlja zahladjenje nazalost

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4624
9.2.2011 12:58:30   
Lady26
E bas ti hvala na info, za vrijeme, ne voljem te vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *