Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
MoRe Transakciju sutra dogovaramo a sad fakat odoh pokušati spavati, čuvajte mi fige.
laku noc Evo i ja se borim sa anelom "jos nece da spava" .... a ja crko .... taj bi kad bi mogao do jutra hodao, u krug ...... Noa , jos malena nece da jede ahhh ....Kad je projeo A. zasto nebi ni noa ... Samo stpljenja, ako ga imas jos uvjek proce i ta faza....
mi zaspali prije pola sata:) moja curica nista jos ne prica osim sto nesto pjevusi uz muziku govori nerazgovjetno i zna reci samo mama, baba i sl..a sad ce nam 15 mj
dobro jutrooooo...mi smo na nogama od 6:30, doduse V. je nakon jucerasnjeg skakanja po Baricama, zaspao u pola 7 i uz samo 1 kratko budjenje spavao 12 sati
N-N nadam se da si uspjela otkinuti 3 sata u komadu, ja jos ne mogu da vjerujem kako se spavanje mog malenog popravilo
Dadada, bravo za zeljanicu, tvrdoglav je A., samo se nadam da ce se fajnli, projesti
Felix, kad ti A. zaspa?
Mi danas na Jahorinu, a sutra vakcina ...
Mi smo na nogama od 7 h.Probudio se i šta ću i ja ustenem .Eno ga sad gleda crtani a ja kahvenišem . tekja bravo za malenog i spavanje .Blago se vama vi u skitnju i danas dadada ma ne može A biti tvrdoglaviji od tebe .Polako počeće on jesti samo treba biti uporan:-) felix sigurno spavate Kad li je Anelko zaspao? Pusa za sve !!!
N_N, on je do svog 16. mjeseca bio isti kao B., dojio po 10-15 puta po noci, ustajao, vristao, ma ludilo...i odjednom krenulo nabolje, mislim iskreno da je do zubica, kad su mu konacno izasle sve 4. on je odahnuo, a time i ja...evo sada mu izlaze 3. on to prihvata sasvim normalno (jedino me grize )...
Moja curica je vec par noci sama sebe uspavala, jupiiii. Pravimo korake ka njenoj sobici, koja ce nadam se biti napravljena u aprilu hihihih....A sad pitanje, kako cu se ja naviknuti da ona ne spava pored mene? hahahahahaha
Jutrooooo i od mene... Uh kad citam za to vase nespavanje, dodje mi da se nikad vise ne pozalim na svoju curicu...Spava u komadu od 21-7, nekad do pola 8...nekad se trzne pa zakenjka ili kratko zaplace u snu (vjerovatno sanja) i ja joj nadjem cuclu, kazem sssss i ona se umiri i nastavimo...ili joj dam svoj prst ona ga zagrli i mirni , meni ruka utrne ali je to nista naspram mirnog sna ... Projela se hB, kuc kuc da ne ureknem...sinoc smo bili u trznom centru i kad je na polici ugledala petit keks, sve njam njam njam...i kmeci, ja fino otvorim i dam joj, djevojci na kasi kazem mi smo morali otvoriti, ali kad ju je vidjela umazanu od keksa, i kako ga trpa u u sta....pocela se smijati kaze ma nema problema, neka ste... A juce sam pravila sebi jaje, nadala sam se da ce i ona pa sam stavila 2kom i zamislite, pojela je vise od pola ...a nije htjela jaje ni slucajno...
Jutrooooo i od mene... Uh kad citam za to vase nespavanje, dodje mi da se nikad vise ne pozalim na svoju curicu...Spava u komadu od 21-7, nekad do pola 8...nekad se trzne pa zakenjka ili kratko zaplace u snu (vjerovatno sanja) i ja joj nadjem cuclu, kazem sssss i ona se umiri i nastavimo...ili joj dam svoj prst ona ga zagrli i mirni , meni ruka utrne ali je to nista naspram mirnog sna ... Projela se hB, kuc kuc da ne ureknem...sinoc smo bili u trznom centru i kad je na polici ugledala petit keks, sve njam njam njam...i kmeci, ja fino otvorim i dam joj, djevojci na kasi kazem mi smo morali otvoriti, ali kad ju je vidjela umazanu od keksa, i kako ga trpa u u sta....pocela se smijati kaze ma nema problema, neka ste... A juce sam pravila sebi jaje, nadala sam se da ce i ona pa sam stavila 2kom i zamislite, pojela je vise od pola ...a nije htjela jaje ni slucajno...
i kod mene je identicno ovako, samo sto kod nas nema prsta i spavamo u odvojenim sobama
jutro anel zaspa proslo 23. sata. ajd o.k stavim ga u krevetac oko pola 1. place i stoji prebacim ga opet kenka jedva zaspo i opet oko 3.kenko nesto. Pa oko 5. se vrtio nesto pa u pola 7 .nismo imali bas mirnu noc ...i on je ko promjena vremena dva dana dobrar deset nevalja Pusa svima
nije jos, hoda za rukice i oko namjestaja ali nece sama
Pametnica mamina , neće da se povrijedi, nego laganini dok ne učvrsti gradivo!
IZVORNA PORUKA: felix
jutro anel zaspa proslo 23. sata. ajd o.k stavim ga u krevetac oko pola 1. place i stoji prebacim ga opet kenka jedva zaspo i opet oko 3.kenko nesto. Pa oko 5. se vrtio nesto pa u pola 7 .nismo imali bas mirnu noc ...i on je ko promjena vremena dva dana dobrar deset nevalja Pusa svima
Auuuu nas su ta prebacivanja ubijala u pojam. Mislim da je najbolje da se odlučiš za jedno ili drugo, i ne odstupaš hehehehehe.. Jer inače su oni JAAAAAAAAAAAKO mudri i koriste mame vrlo lako hehehehe...
mi sto se tice jela jedemo hb i previse njemu je nista pojest citavo jaje sa kajmakom i hljebom udrobljenim....Citav dan nesto zvocka, ako mu je malo namjeri keksom ili smokijem Smjesno popije 200ml mlijeka nakon 2.min vidim nasao caj na radijatoru i pije ...... da bogdom tako spava kao sto jede..... Da je manje ziv, bio bi i deblji al taj kao da je od struje napravljen Djana, ma ja njega stavim u krevet kad zaspi budi se nakon 2. sata place stoji i gleda me vice ....da ja nehajem taj bi komsije probudio Kad je pored mene da se okrene sa mjesta nemrda ..... Navikavam ga pomalo, neku noc je bio taman do 5 u krevetcu dosta zavisi kako spava sinoc je cak los i pored mene spavao.... Mozda je do vremena vani tjesim se naogle promjene vremena ili mu je bilo vruce he tko ce ga znat Idem mu rucak kuhat sad ce on jos malo rec mama apa (mamaaa, hapa)njamm
Da pitam mame ove cija djeca nejedu ,noa, teacherko,dadada znas sta se pitam kako oni mogu oce, prespavat citavu noc a gladni tj.nejedu u toku noci ovaj moj cak se budi uvecer da jede 1do 2. flase ima...Nece caja pokusavam al nece Citam sinoc,kaze zaspala oko 21 ili 20sati.Moj bi se probudio u 23.i nebi vise spavao plus bi trazio apu
Sinoc je jeo oko 21. i oko pola 1. se budi place koprca vrti ,nemiran nece caaja. Ja dala flasu on popi i simiri se. I opet oko 5. jutros se vrti kenka opet isto gladan.Izgladni svaka 3 do 4 sata ko mala beba ili je navika....
Jos da zaspi rano a da nejede .....To je kod nas nemoguce.....
moj to izdrzo nema sanse.... jos kad jede rano 21 taj brzo ogladni jos stavim 5 veliki kasika plazem u 1l mlijeka da bude gusto jako,i zasitno al dzaba ... Jednu noc jeo oko 22. 30 i nece da spava a i ja ogladnila nesto uzmem si napravim sendvic anel odma ide cim je jelo ugledao nosi tanjur i vilicu i vice mama apa mama apa dajjjjj.I jeo samnom salame i hljheba i posle caja eto kod njega sve moze mjesalica stomak
mi smo dobro spavali,mm ga je odveo u vrtic,ja sam duže spavala, sad idem praviti rucak pa cemo s njim oko 3,kad ga uzmemo iz vrtica u setnju dan je divan,kao da je doslo proljece...
moj to izdrzo nema sanse.... jos kad jede rano 21 taj brzo ogladni jos stavim 5 veliki kasika plazem u 1l mlijeka da bude gusto jako,i zasitno al dzaba ... Jednu noc jeo oko 22. 30 i nece da spava a i ja ogladnila nesto uzmem si napravim sendvic anel odma ide cim je jelo ugledao nosi tanjur i vilicu i vice mama apa mama apa dajjjjj.I jeo samnom salame i hljheba i posle caja eto kod njega sve moze mjesalica stomak
Samo kazi hvala Bogu....Lana je tek sad pocela da trazi da jede i uvijek nesto gricka izmedju obroka...a muke smo mucili...hB samo neka jedu a ostalo cemo lako
Ja bih tako rado da sam sada kuci...da izadjemo malo u setnju, u gradu je prelijepo...a moja mikica u kuci ...makar ce sa tetom malo izaci u dvoriste ali nije to to...samo da hoce i vikend bit ovako lijep