|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.2.2011 10:42:58   
Lady26
Nas Lana ljubi svako jutro, tako nekad tatu budi ako spava, ili ako joj kazem hajde da se ljubimo prisloni usne na moje (ovo mi je bilo odvartno vidjeti prije ali sad mi je tako slatko user posted image ), ali ima 3 dana samo kaze nje nje i izvuce mi se iz narucja... ali ljubi sve drugeeeeee, mog brata, mamu, mm nekad...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4551
8.2.2011 10:44:23   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nas Lana ljubi svako jutro, tako nekad tatu budi ako spava, ili ako joj kazem hajde da se ljubimo prisloni usne na moje (ovo mi je bilo odvartno vidjeti prije ali sad mi je tako slatko user posted image ), ali ima 3 dana samo kaze nje nje i izvuce mi se iz narucja... ali ljubi sve drugeeeeee, mog brata, mamu, mm nekad...

moja se stalno otima, i rijetko hoce da se mazi, mozda zato sto je ja previse ljubim i gnjavim od 1. danauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4552
8.2.2011 10:44:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Mislila sam ironicno, zna ona kad kazem "ne ne" da ne smije, ali ne vrijediiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  user posted image , samo mi se nakezi, izbaci one zubice i nastaviiiiiiii user posted image user posted image . Sta covjek da im radi?!
njima je sve igra...pa tako i to ne, ne..oni smatraju igrom...ti se ljutis a oni rade za dispet (sto bi dalmosi rekliuser posted image ) jedini nacin da sprijecis jeste ignore i da je odvedes na drugu stranu da radite nesto drugo zanimljivo...ja sam imala isti problem s uticnicama...hiljadu puta ne...pa puc, puc po guzi...a on se smije i namjerno opet...e onda sam promijenila taktiku...kada krene na uticnicu ja ga odvedem u sobu njegovu gdje su igracke pa se igramo...tako je uneka doba i to prestalo...sretnouser posted image

Hajde probat cu i to...
Bas joj je to igra, kazem, nasmije mi se i nastavi, jos kad joj kazem dobit ces batina, sama sebe lupa po guzi user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4553
8.2.2011 10:45:29   
škorpija

IZVORNA PORUKA: teacher75

moja se stalno otima, i rijetko hoce da se mazi, mozda zato sto je ja previse ljubim i gnjavim od 1. danauser posted image

istoooo, moj bi crko al nas neće poljubiti i ne voli uopšte niko da ga grli ili ljubi, najviše što možemo dobiti je "daj mi pet"

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 4554
8.2.2011 10:47:09   
teacher75
hahhaha, kako me nasmijala maloprijeuser posted image user posted image user posted image kad se ukaki i mijenjam joj pelene, ja kazem: puf, sto smrdi i pravim face, pa sada i ona pocela kad joj mijenjam pelene da pravi facu i vise : puf user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4555
8.2.2011 10:47:18   
Srculence
Jutrica!!!
Prije svega aada dobro nam došlauser posted image user posted image user posted image

Eh sad ja ću da se kilnemuser posted image ...opet je jutros počelo nejelo i nadražaj na povraćanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...izašli smo samo dva puta i to po pola sata otkako je primio boce,pa zar je moguće da se opet grlo upalilouser posted image user posted image .Ma više i grlo i krajnici u đavolauser posted image

D uvijek uradi nešto što ne treba i tek onda maše prstićem i kaže ne neuser posted image user posted image user posted image ..e hrako kasno ti je sad,kad si već belaj napraviouser posted image user posted image user posted image .Probat ću to što dadada kaže da ga vodim na drugu stranu kad krene dirat ono što ne smijeuser posted image .

Mya nadam se da je Minjica dobrouser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4556
8.2.2011 10:50:54   
Srculence
teacher i mi to radimouser posted image user posted image user posted image user posted image baš od nedavnouser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 4557
8.2.2011 11:05:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

Mislila sam ironicno, zna ona kad kazem "ne ne" da ne smije, ali ne vrijediiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  user posted image , samo mi se nakezi, izbaci one zubice i nastaviiiiiiii user posted image user posted image . Sta covjek da im radi?!
I zaboravila sam, nesto "novo", 3 dana me nije poljubila, nece i gotovo user posted image user posted image user posted image

joj mene moja jos nikad nije poljubila, stalno joj govorim da me poljubi i ja nju stalno ljubim i gnjavim, ali nece user posted image user posted image user posted image jedva cekam taj poljubac!

mene anel stalno ljubiuser posted image ko veliki : kazem ajd mamu ljubni.On fino usne napuci, i ljubne da pukne nekad u usta nekad u obraz.Nekad i sam dodje do mene i grli me i ljubi ....
Maza je velika uzadnje vrijeme samo skace po meni grli me ljubi stavlja ruke u njedra siskeuser posted image neznam sto mu je to cef i smjesno.....
Ma nekad je sav sladak,da ga pojedem.....

Neposredna veza do poruke: 4558
8.2.2011 11:11:30   
Malenaoduvijek
moje zenice, ja kad malo citam ovo ovdje bude mi lakse jer vidim da nisam sama.mene ova moja djeca nista ne slusaju.ovaj mladji isto kao kod lady ja ne, ne, a on klima glavom ne ne a radi i dalje po svom.
a stariji opet samo place, kako mu sta nije po volji odmah u plac, a mene to tako izbija iz cipela pravi kmecak i ono valjanje i udaranje od pod obojica.
a ako sam sta mrzila u zivotu je vidjeti djecu koja se bacaju i to rade, hm zato ne smijem vise nista govoriti.
e sad sam se jos nasekirala, mladjem pozitivna urinokultura na eserihiju, prva 10 na 4, a druga na 6.moram sad zvati jos za trecu dok sloze.
a u januaru mi je bio dva puta na antibioticima radi bronhitisa i sada ovo.user posted image user posted image
eserihija je tako dosadna, a on je mali pa mu ne smijes nista dati osim brusnice i limuna ( tako kaze dr.)a limun nece ni naopako
user posted image user posted image .bas mi je uh.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 4559
8.2.2011 11:22:46   
Anoniman
Mala bas mi je zaouser posted image nego daji caj brusnicu umjesto vode da pije stalno a za limun napravi limunadu ako smijes poseceriti mada znam da ako ima bakt. da nesmije jest nista slatko...
user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 4560
8.2.2011 11:37:13   
Lady26
Joj eserihija.... user posted image
Ja je se tako bojim, i bas vodim racuna Lani o higijeni, perem je stalno, pazim kako je brisem maramicama...
A Mala jeste li imali neke simptome, temp ili slicno?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4561
8.2.2011 11:37:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala bas mi je zaouser posted image nego daji caj brusnicu umjesto vode da pije stalno a za limun napravi limunadu ako smijes poseceriti mada znam da ako ima bakt. da nesmije jest nista slatko...
user posted image user posted image user posted image .....

hvala felix
evo i treca 10 na 6, budalastina.srecom hoce nezasladjene brusnice jer mu inace ne secerim cajeve, ali ne znam ako mu stavim malo meda s limunom ima li ikakvog efekta ili je onda jos gore.user posted image user posted image
joj nisam pametna, ne dajem mu ni monte ni nista cokoladno, ali moram djetetu davati voce ne moze bez voca, gdje bas njega da uhvati kad je tako mali smrc.
felix i za vas user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4562
8.2.2011 12:10:09   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: Hannica

dobro vece!
mi ne pricamo, mislim zna reci mama , tat, dedo, Data(tetka) i Mimi(njena kuma Emina). ali zato sve razumije, i kad nesto hoce uzme te za ruku i odvede do toga sto zeli.
nego, N je nepodnosljiva nekoliko dana! ona inace stvarno slusa, ali u posljednjih nekoliko dana je šprava kmeza, cim joj neto ne dam odmah se raspalce, vristi, i ide mi jaaaaaako na zivceuser posted image

Kod nas sve isto,samo sto moja Hana place stalno i baca se na pod ako nesto nije po njenom.user posted image

a koliko to kod vas traje? mene  sa,mo tjesi to sto su sve njene faze trajale po 7-10 dana, pa se nadam da ce i ovo proci ubrzo. inace je zaista ok dijete, ali vec treci dan je nepodnosljiva

8 mjeseci user posted image user posted image   Prvih 10 mjesci je bila divna,najbolja beba na svijetu,nikakvih problema,a sad....uh...

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4563
8.2.2011 12:27:26   
sheri
Minja od jucer nema turuuser posted image user posted image user posted image
a oni sad sumnjaju na upalu mlijecnih zlijezdauser posted image

< Poruku je uredio sheri -- 8.2.2011 12:28:44 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4564
8.2.2011 12:40:06   
tekja
user posted image user posted image user posted image  da se vise ni ne javlja glupa temperatura... a neka kontrolisu i grudi, mozda je upravo tu zariste, ne znam sto nisu i prijeuser posted image
Sheri, pozdravi nam puno Miu i Minjicu, mislimo na njih i saljemo pozitivne vibreda se sve dobro zavrsiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4565
8.2.2011 12:41:54   
Lady26
Saljemo i mi pozivitivne vibre, i jedan veliki zagrljaj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4566
8.2.2011 12:43:17   
tekja
eh da, za mame koje se ljute sto sve stvari lete sa stola na pod - negdje sam citala, da u jednom periodu sve bebe to rade jer vole da gledaju kako stvari padaju, jednostavan spoznajni proces, stoga, ne ljutite se, to je jednostavno dokaz da se bebe pravilno razvijajuuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4567
8.2.2011 12:44:48   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: tekja

eh da, za mame koje se ljute sto sve stvari lete sa stola na pod - negdje sam citala, da u jednom periodu sve bebe to rade jer vole da gledaju kako stvari padaju, jednostavan spoznajni proces, stoga, ne ljutite se, to je jednostavno dokaz da se bebe pravilno razvijajuuser posted image ...

Ma nek se materi razvija user posted image , stvari po podu i njihovo skrhavanje sa vitrine na parket me izluđuju (nije prestalo ni nakon 2. rođendana)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4568
8.2.2011 12:46:17   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ma nek se materi razvija user posted image , stvari po podu i njihovo skrhavanje sa vitrine na parket me izluđuju (nije prestalo ni nakon 2. rođendana)

Hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 4569
8.2.2011 12:53:31   
tekja
user posted image user posted image user posted image  a joj Lejla vi ste sada u najgoroj mogucoj fazi, al' bice bolje za par godinauser posted image user posted image user posted image ...kod mene doduse nista nema na komodi, sve sklanjam tamo gdje on ne moze dohvatiti, a kafu odavno pijem stojecke, k'o u americkim filmovimauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4570
8.2.2011 13:07:28   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image  a joj Lejla vi ste sada u najgoroj mogucoj fazi, al' bice bolje za par godinauser posted image user posted image user posted image ...kod mene doduse nista nema na komodi, sve sklanjam tamo gdje on ne moze dohvatiti, a kafu odavno pijem stojecke, k'o u americkim filmovimauser posted image user posted image user posted image
ja  odem u kupatilo fino ocefim u miru i ispusimuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4571
8.2.2011 13:09:29   
mala86
sheri maloprije smo vas vidjeli vani,ali vas poslije nismo mogli stici,bili ste u kolicima,pa ste usli u dm,a mi smo setuckali user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4572
8.2.2011 13:14:12   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala86

sheri maloprije smo vas vidjeli vani,ali vas poslije nismo mogli stici,bili ste u kolicima,pa ste usli u dm,a mi smo setuckali user posted image user posted image user posted image user posted image

a de ne zezajuser posted image user posted image user posted image
a brzo smo usle u kucu, jer danas nije bilo bas toplo kao jucer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4573
8.2.2011 13:15:51   
sheri
IZVORNA PORUKA: felix

ja  odem u kupatilo fino ocefim u miru i ispusimuser posted image

e onda ja imam zlatno dijete , jer ja kafu jos uvijek pijem  kako sam i navikla, dzezva, soljica, kocka, cejfim brate!
doduse, jest da ona oblijece oko kocke, ali ja samo kazem pec pec, i pobjegne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4574
8.2.2011 13:18:27   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala86

a de ne zezajuser posted image user posted image user posted image
a brzo smo usle u kucu, jer danas nije bilo bas toplo kao jucer

jesam jesam user posted image user posted image user posted image ,a nisam se mogla sjetit imena,a zamisli da sam vikala za tobom SERI SERI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *