|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.2.2011 22:08:08   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

a mama, suha ko grana,

Evo mene user posted image  ja još trčim za B, sve dok još imam koju kilu user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4526
7.2.2011 22:53:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

a mama, suha ko grana,

Evo mene user posted image  ja još trčim za B, sve dok još imam koju kilu user posted image user posted image
ja sam pocela rebra brojatiuser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4527
7.2.2011 23:30:21   
Srculence
Dobra vam veče:-)
Baš ste se raspisaleuser posted image .Dok sve iščitah...user posted image
Mi smo dobro i zdravo hB..počeo je da mi bolje jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim da je sirup uradio svojeuser posted image .
Vidim pričali ste o govoruuser posted image D je tek u zadnje vrijeme počeo da priča i ponavlja riječi,i baš je smiješan,toliko izvrne riječ da je ni ja ne znam izgovoriti ali on zna.-)Zna dosta riječi i spravno reći a sad mu je glavno kad ga presvlačim da pokazuje oko i govori okauser posted image ,onda hoće i moje oko da dotakneuser posted image ,ali nema osjećaja pa jako pritisne...ma šega je.
Što se tiče nestašluka nije baš tako strašno sad za sad,on jejako miran kad negdje odemo u goste,samo sjedi i ako ima igračaka igra se,samuser posted image .Ali zato je u kući užas živiuser posted image ..sve rasturi i ako nije po njegovom legne na pod i počen glavom da udarauser posted image Sve se bojim da će kad još malo omudra tako biti i kad negdje odemouser posted image .
Mya kako je djevojčica?Ljubi je od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pusa za sveuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4528
8.2.2011 8:39:59   
sheri
jutrooooo!
sto se onog valjanja tice, i vristanja, i tako toga, meni je to grozno, jer mi zaista(sad cete me kilnutiuser posted image user posted image ) nismo imali ni grcice, niti se za pola godine ikad probudila u noci. zato je meni ovo, uh  ne daj Boze ikomeuser posted image user posted image user posted image . nego, ako sam ja ista naucila za ovih 19 mjeseci, jest da sta god sam rekla da necu, ne bih ja, nema sanse, sve sam to uradila. zato sad opreznouser posted image . sad sutim, ili kad mi se drugi podju ibretiti samo kazem sve je to djecijeuser posted image user posted image
nas dvije evo kafenisemo, N svoj krasexpres, ja kofi, aonda poslije opet idemo vanka. jucer nam je lijepo bilo

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 4529
8.2.2011 9:00:42   
tekja
dobro jutro i od nas...iscitah sve al' ne vidjeh da se Mia javljala...nadam se da je M. bolje...

... V. se budio samo jednom, doruckovao i odmah nakon toga pojeo cijelu bananuuser posted image ...evo ga gleda Bumbalu...mi pricamo taman, neke zanimljive rijeci su bo - lopta, balon, krug, du-du - voda, to-to-sok, tao-tao-cao, kao sto mozete primjetiti on sve duplo pricauser posted image , evolte-izvolte, vava-hvala, vau-vau-cuko, mi-mi - mir, mir, itd...jos nismo u fazi bacanja po podu, al' je iscekujem, ne vjerujem da se nas zaobiciuser posted image

...i mi cemo danas na Bariceuser posted image ...ova sedmica je u znaku obilaska izletista...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4530
8.2.2011 9:03:19   
tekja
eh zaboravila sam, kao i obicnouser posted image , Vedad strasno voli sevdalinku U Stambolu, na Bosforu, pa kad hoce da mu je pjevamo kaze: uuuuuuuuuu tamojuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4531
8.2.2011 9:34:58   
Lady26
Jutrooooooooo
Kako je "lijepo" citati da su vam djeca nestasna, mislila sam da ja negdje grijesim sa Lanom....eh ko je zna od prije samo da kazem nije ni blizu one fine i mirne curice user posted image ...
Sve obara sa stola, komode, dodje i samo stvar po stvar baca na pod, puckanje po guzi apsolutno ne pije vode user posted image , kad ne dobije sta zeli, baci se na koljena i "place" a suza nigdje...Ne pamtim kad sam izasla s njom na kafu, mission impossible, nece vise da sjedi u kolicima, sad bi samo da seta.
Volim otici s njom kod mame i dole kod sveki, tad pijem kafu na miruuuuuuu hahahaha user posted image
Kud cete dalje, kad dodjem s posla, teta user posted image user posted image kuci hahahaha user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4532
8.2.2011 9:45:27   
teacher75
mi jos uvijek mozemo na kafe jer ne hoda, mada je moram izvaditi iz kolica i staviti na fotelju za sto a onda sklanjam sve sa stola. nekoliko puta nam je prosula kafu ili voduuser posted image i ona uzima sve sa stola i baca na pod, kad prohoda jadna ja. bas sam prije par dana bila na kafi sa rodicom koja ima malu od nepune 2 godine (za mjesec dana ce joj rodjedan) i ona kaze da ce lana biti pravo nemirna kad prohoda, u poredjenju s njenom malom...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4533
8.2.2011 9:59:38   
aada
Zdravo zene ja sam nova na forumu i sve Vas pozdravljamuser posted image
Imamo istih problema(curica rambo 16mj) osim valjanje po podu valjda nismo dosli do te faze))koji put sam je po guzi ponekad je ruzim kad me naljuti ali dosad najvise pali kad uspijem ostati sabrana i fino joj objasnim da nesto ne smije jer je u fazi penjanja na sve zivo pa me strah da ne padne i udari se))uh valjda ce proci  do tadaa puuuno strpljenja

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4534
8.2.2011 10:08:44   
Lady26
Aada pozz i dobro nam dosla user posted image
Bit ce ti lijepo sa nama, a i veselo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu aada)
Neposredna veza do poruke: 4535
8.2.2011 10:11:43   
Anoniman
jutro
Aada dobro doslauser posted image user posted image user posted image bit ce ti fino s namauser posted image user posted image .pusa curici
Mi smo dobro hb. danas prelijep dan idemo van juhuuu.
Mya, kako je nasa ljepotica mala ???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4536
8.2.2011 10:14:07   
Lady26
Moja razumije sve osim ne ne... user posted image
Samo se pocne smijati, pobjegne i naravno nastavi gdje je stala al me pritom gleda direktno u oci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4537
8.2.2011 10:15:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix
Mya, kako je nasa ljepotica mala ???user posted image user posted image user posted image

??

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4538
8.2.2011 10:19:17   
Anoniman
vidim gore vire al niko se nejavljauser posted image user posted image user posted image .....
Lady, user posted image user posted image user posted image ljubimo Nasu lijepu Lanu ......Nadam se da nece nam  Nane mali ljutituser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4539
8.2.2011 10:23:46   
rose 87
jutro
Aada dobro dosla user posted image
uh oko mene su sve nemirna djeca pa sam ja to prihvatila kao normalno,sve im je zanimljivo i stalno ispituju granice,ali me ljute roditelji koji zaboravljaju kakva su im djeca bila pa kazu ah moje nikada nije bilo tako nemirnouser posted image user posted image user posted image ,mi bacamo sve,dira sve sto ne treba,vristi i izvija se user posted image (to mi je najgore),ali najvise mrzim sto ja nemam uvijek strpljenja da mu sto puta objasnim da tako ne moze,nego dobije i po guzi i malo ga galamim sto ne djeluje i meni poslije bude tako krivouser posted image user posted image user posted image jer s tim nista dobro ne postignemo
Mya nadam se da ste bolje
svima saljemo puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4540
8.2.2011 10:25:06   
Lady26
Uh Nane, Afan...poletile i mame i djecaci, ko prije djevojci - djevojka njegova hahaha

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4541
8.2.2011 10:25:29   
Anoniman
ali najvise mrzim sto ja nemam uvijek strpljenja da mu sto puta objasnim da tako ne moze,nego dobije i po guzi i malo ga galamim sto ne djeluje i meni poslije bude tako krivouser posted image user posted image user posted image jer s tim nista dobro ne postignemo
isto ovako nekad bude i kod nasuser posted image ....

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4542
8.2.2011 10:25:40   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Lady26

Samo se pocne smijati, pobjegne i naravno nastavi gdje je stala al me pritom gleda direktno u oci user posted image

moj razumije ne ne,sve mase glavom i smije se i radi po svomuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4543
8.2.2011 10:26:43   
Anoniman
nasa djevojka je E. mala od Zaheuser posted image user posted image al se nam slabo javlja haman nas zaboravilauser posted image pa malo freltujemo s drugimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4544
8.2.2011 10:27:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

moj razumije ne ne,sve mase glavom i smije se i radi po svomuser posted image

moj razumije sto je najgore, gleda me prsticem mase I vise NE NE i opet to uradi isto a vice ne ne user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 4545
8.2.2011 10:28:37   
Lady26
Mislila sam ironicno, zna ona kad kazem "ne ne" da ne smije, ali ne vrijediiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  user posted image , samo mi se nakezi, izbaci one zubice i nastaviiiiiiii user posted image user posted image . Sta covjek da im radi?!
I zaboravila sam, nesto "novo", 3 dana me nije poljubila, nece i gotovo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.2.2011 10:33:22 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4546
8.2.2011 10:29:12   
rose 87
felix znammmm kako ti je user posted image user posted image user posted image
joj mi moramo bjezat,prati guzu,mudi puno
ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4547
8.2.2011 10:34:20   
Anoniman

Mislila sam ironicno, zna ona kad kazem "ne ne" da ne smije, ali ne vrijediiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  user posted image , samo mi se nakezi, izbaci one zubice i nastaviiiiiiii user posted image user posted image . Sta covjek da im radi?!
njima je sve igra...pa tako i to ne, ne..oni smatraju igrom...ti se ljutis a oni rade za dispet (sto bi dalmosi rekliuser posted image ) jedini nacin da sprijecis jeste ignore i da je odvedes na drugu stranu da radite nesto drugo zanimljivo...ja sam imala isti problem s uticnicama...hiljadu puta ne...pa puc, puc po guzi...a on se smije i namjerno opet...e onda sam promijenila taktiku...kada krene na uticnicu ja ga odvedem u sobu njegovu gdje su igracke pa se igramo...tako je uneka doba i to prestalo...sretnouser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4548
8.2.2011 10:36:36   
škorpija
fakat nabolje pali odvraćanje pažnje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4549
8.2.2011 10:37:59   
teacher75

I zaboravila sam, nesto "novo", 3 dana me nije poljubila, nece i gotovo user posted image user posted image user posted image

joj mene moja jos nikad nije poljubila, stalno joj govorim da me poljubi i ja nju stalno ljubim i gnjavim, ali nece user posted image user posted image user posted image jedva cekam taj poljubac!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *