|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.2.2011 20:49:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

e dadada, ako je andrej rekao tad bušilica ja ću je pojesti sve skupa sa svrdlimauser posted image
vjerovatno je ko s zubima...mama haluciniralauser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4501
7.2.2011 20:53:39   
škorpija
ja inače ne zarezujem plač bez suza , smao ga ignorišem, ali recimo grozno je akd izađemo van u tržni cnetar i kad neće da hoda i valja se po podu a aj ga vučem za jednu ruku po tom istom poduuser posted image . ili kad u radnji trči i rukom skida sve sa policeuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4502
7.2.2011 20:53:49   
mala86
ja cu se zabrinut kad generacija starija od nas proprica user posted image user posted image user posted image user posted image ,dotad sve smatram normalnim user posted image user posted image user posted image ,al mi drugarica Naima(niki83) fino nabije komplekse user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa to djete prica,a cak je mladja od Leona-sta rec-odusevljena sam

moj mali brblja po cijeli dan na tom "mandarinskom" ali nece da ponovi,samo u rijetkim situacijama kad ga ulovi dobra!nekad kaze hvaja(hvala)a stalno pricamo s njim,ma kakavi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4503
7.2.2011 20:59:12   
sheri

ja inače ne zarezujem plač bez suza , smao ga ignorišem, ali recimo grozno je akd izađemo van u tržni cnetar i kad neće da hoda i valja se po podu a aj ga vučem za jednu ruku po tom istom poduuser posted image . ili kad u radnji trči i rukom skida sve sa policeuser posted image user posted image user posted image

Nora zaista place, suze joj frcaju kao u crtanim filmovimauser posted image user posted image user posted image . a jos nismo dozivjeli to valajnje po podu. mada je nekoliko puta krenula sama da hoda, i ja ju ostavim, i ona bvrzo krene za mnom. uh!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4504
7.2.2011 21:01:52   
škorpija

IZVORNA PORUKA: sheri

Nora zaista place, suze joj frcaju kao u crtanim filmovimauser posted image user posted image user posted image . a jos nismo dozivjeli to valajnje po podu. mada je nekoliko puta krenula sama da hoda, i ja ju ostavim, i ona bvrzo krene za mnom. uh!

pa eto imate dva mjesec da nas stigneteuser posted image , joooj ali kad sam kao djevojka gledala tu djecu što se valjaju po podu u samoposluzi, mislila sma u sebi e nećeš ga meni majčin sine takouser posted image , ali dočekalo me sve i gore, ja ga doooobro pucnem po guzi ali nikakvog efektauser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 4505
7.2.2011 21:03:21   
Anoniman

sheri budi sretna i moli se da vas faza valjanja po podu zaobiđeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzasna jeuser posted image user posted image prema ovome su grčići mila majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 4506
7.2.2011 21:25:34   
mala mu
dobro veče...jesu mi se mamice raspisaleuser posted image jedva pofata o čemu pričate...
da se i ja pokušam uključiti u temu.. moj Ahmed se stvarno trudi da priča,većinom su to neke njegove skraćenice i izvedenice koje samo ja razumijem al vala brblja stalno...neki dan mi čistili gatazu pa uneli jedan bager u kuću,ja ga oprala i ostavila v kupatilu da se okapa a on sve na vratima čeka i ponavlja tuti bageg(suši bager).uđe mm u kuću a on ga dočeka na hodniku pa ponavlja tuti bageg pato a onuser posted image ...zove de prevedi šta je rekaouser posted image user posted image ..
a valjanje je priča za sebe.user posted image ..izvrne se na sred pločnika,poda nebitno gdje smouser posted image ...pa neće mene ta faza obići a i ja sam kao i škorpija zazirala od te vrste djece al me snađe sve ono što sam govorila da neću dozvoliti svom djetetu...zato od sada tišu-mišu jer ne znam šta mi još sprema ovaj moj specijalac

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4507
7.2.2011 21:29:29   
škorpija
eee kad mi neke mame što imaju  bebe od 2-3 mjeseca ili čak prijateljice koje uopšte nemaju djecu počnu savajetovati kako da ga odgajam i šta trebam da uradim kad se tako popnaša ja bih se ranilauser posted image  i nikako mi ne vjeruju da to što one predlažu NE PALIIIII

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 4508
7.2.2011 21:31:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

sheri budi sretna i moli se da vas faza valjanja po podu zaobiđeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzasna jeuser posted image user posted image prema ovome su grčići mila majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I trudovi i noci bez sna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ljubomora, pa mi ne da prici ovom djelicu muskog roda koji sam ja sebi naslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4509
7.2.2011 21:34:14   
mala mu

eee kad mi neke mame što imaju  bebe od 2-3 mjeseca ili čak prijateljice koje uopšte nemaju djecu počnu savajetovati kako da ga odgajam i šta trebam da uradim kad se tako popnaša ja bih se ranilauser posted image  i nikako mi ne vjeruju da to što one predlažu NE PALIIIII

da svi su pametni kada su upitanju tuđa djeca i šakom i kapom djele savjete al dok se ne sretneš sa tim problemom...uhhh ....
ma tješit ćemo se da je to FAZAuser posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4510
7.2.2011 21:37:34   
mala mu
IZVORNA PORUKA: tajra

pa mi ne da prici ovom djelicu muskog roda koji sam ja sebi naslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image daaa,zna se i pobuditi u pola noći kao da je kakav alarm ugrađenuser posted image user posted image
odma skače i gleda iz krevetića...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4511
7.2.2011 21:39:35   
R&T@
faza, faza, faza...

Eto rijeci koje izazivaju ospice kod mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 4512
7.2.2011 21:39:42   
Anoniman
sjooooj i ja sam svasta govorila i mislila...prije...daaaaaaavno prije...a sad samo sutimuser posted image

nikad necu zaboraviti scenu na trajektu...ja trudna...putujemo mi na relaciji korcula-rijeka...citav dan u tom salonu gdje smo mi imali mjesto mali (oko 6-7 god) trci...skace...upo frke pojavi se mm iznad glaveuser posted image ...i haj...mi samo prevrcemo ocima...kad predvece mali se pojavi s lukom i strijelom...kad je poceo da nisani...kad su se svi putnici poceli saginjatiuser posted image user posted image ...a mama, suha ko grana, sjedi...lizne prst i lista gloriju...i svakih 3 min. samo kaze "Antonio...nemoj"user posted image user posted image ...ja ospice dobijala...svasta nesto kontala da joj kazem...a sad...sad je razumijemuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4513
7.2.2011 21:40:56   
R&T@
Andrej...nemojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Riana ce touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4514
7.2.2011 21:41:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u rijetkim slucajevima kad je negdje povedem glavna rijec mi bude IZVINITEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4515
7.2.2011 21:42:17   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

sjooooj i ja sam svasta govorila i mislila...prije...daaaaaaavno prije...a sad samo sutimuser posted image

nikad necu zaboraviti scenu na trajektu...ja trudna...putujemo mi na relaciji korcula-rijeka...citav dan u tom salonu gdje smo mi imali mjesto mali (oko 6-7 god) trci...skace...upo frke pojavi se mm iznad glaveuser posted image ...i haj...mi samo prevrcemo ocima...kad predvece mali se pojavi s lukom i strijelom...kad je poceo da nisani...kad su se svi putnici poceli saginjatiuser posted image user posted image ...a mama, suha ko grana, sjedi...lizne prst i lista gloriju...i svakih 3 min. samo kaze "Antonio...nemoj"user posted image user posted image ...ja ospice dobijala...svasta nesto kontala da joj kazem...a sad...sad je razumijemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , to ja isto radim kad odemo u goste, pijuckam lagano kafu i kaže, "Ajdine...nemoj"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4516
7.2.2011 21:43:45   
Anoniman

kod nas obrnuto trce po radnji i sve hvata sve je njegovo ,sve mu se reklo anele sve uzmi tvoje je redomuser posted image kupi u ruke i vristi od dragosti a da mu uzmes iz ruku pripremaj se na pad na ledja bacanje,ili lupanje po radi sta prvo nadje pod ruku bacauser posted image ....nekad se samo sramotim i crvenim.
Kad ode na tobogan , neda drugoj djeci da idu prije njega inace ih gura udara i ujedauser posted image .....majko moja......

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4517
7.2.2011 21:44:52   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

ja cu se zabrinut kad generacija starija od nas proprica user posted image user posted image user posted image user posted image ,dotad sve smatram normalnim user posted image user posted image user posted image ,al mi drugarica Naima(niki83) fino nabije komplekse user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa to djete prica,a cak je mladja od Leona-sta rec-odusevljena sam

moj mali brblja po cijeli dan na tom "mandarinskom" ali nece da ponovi,samo u rijetkim situacijama kad ga ulovi dobra!nekad kaze hvaja(hvala)a stalno pricamo s njim,ma kakavi

a jooooooojjjj user posted image user posted image user posted image ne ne ne ne
ali hej i vi nama sa hranjenjem!!! user posted image danas pricam mm kako Leon super jede, sve sto i vi..  plus hoce i sam da uzima, a ona user posted image njoj kao da se gadi uzeti hranu u ruke, samo grickalice hoce sama da jede user posted image
ma daj, ni nama mamama nije lahko ugoditi, uvijek nam se svidja nesto sto druga djeca rade, a nasa ne user posted image ccccccccc...kakve smo to mi mame! user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4518
7.2.2011 21:45:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u rijetkim slucajevima kad je negdje povedem glavna rijec mi bude IZVINITEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a kod mene je Izvinet neznam sta mu je inace je mirno djete i poslusno mora da je zadrijemao nesto nehoran (to kazem tko nas nezna) tjesim se da se nesramotimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4519
7.2.2011 21:48:41   
Anoniman
ma ja njega, sem u igraonu, vise nigdje ne vodimuser posted image user posted image ...kad mi raja kazu...hajmo na kafu...poved A.user posted image ...kako ste...sta ima...mislim se...vidjecete jednoga lijepog danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4520
7.2.2011 21:51:26   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image recenicu povedi Nou nema veze svi su izgovorili samo jedamputuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad vise ne govoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4521
7.2.2011 21:54:42   
Anoniman
definitivno mi je najgora pomisao kad trebamo kod muzeve tetke...zena po policama svega ima...porculana, staklenih figurica i tako toga...a poloice preko citavog zida dnevne...e ja sam prvo hodala za njim i otimala mu...a sad fino upadnem prva u dnevnu i sve zeni raspremimuser posted image user posted image user posted image ...stavim u kuhinju i na miru kafu pijem...a sta ona pri tom konta...bas me brigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4522
7.2.2011 22:02:13   
mala mu
evo opet faza moramo gledati
Micky Maus Wunderhaus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i to mora biti taj na njemakom

< Poruku je uredio mala mu -- 7.2.2011 22:03:22 >

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4523
7.2.2011 22:06:44   
Anoniman
anel nece crtice nikakveuser posted image evo naso detinox kapi uzeo fino donio da mu odvrnem i naso dudu i sad prosipa tj. na nju stavlja sve mi prosu a da sad uzeme iz ruku scena ziva ce izbiti s njim .....
Kad ja kazem mm. ajmo gdje bolan dosadilo mi u kuci gdje na kafu oc ce: pa zeno znas A. nasto bi to licilo i nasa kafa
Skoro kad smo bili , bila jelka znaci pred N.G. u kaficu on otisao do jelke da skida lampice i ukrase niti se cega stidi niti ga strah nepoznati ljudi....
Dudu u kafu umace ...
Tako da sam ja snjim rahat kuci....
Vani kad smo isto cuku s lanca pustan nezna gdje udara user posted image ....

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 4524
7.2.2011 22:06:46   
Ella_H
user posted image aUaUAUAUAUA moje zenice razumijem vas
u potpunosti. Ludnica s djecom pa etouser posted image .
Moj A. se poceo okretat za zeMskinjama opasno.
Ja nisam nigdje bila mjesecima sve radi maleckog,
a sad ga vodim van bilo gdje jer posHizim u kuci,
nekad se lijecim shopingom ma barem labelo kupim user posted image .
Ali ima lijeka proci ce to uskoro aBd.
Ljubim sve bebice.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *