Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja inače ne zarezujem plač bez suza , smao ga ignorišem, ali recimo grozno je akd izađemo van u tržni cnetar i kad neće da hoda i valja se po podu a aj ga vučem za jednu ruku po tom istom podu . ili kad u radnji trči i rukom skida sve sa police
ja cu se zabrinut kad generacija starija od nas proprica ,dotad sve smatram normalnim ,al mi drugarica Naima(niki83) fino nabije komplekse ,pa to djete prica,a cak je mladja od Leona-sta rec-odusevljena sam
moj mali brblja po cijeli dan na tom "mandarinskom" ali nece da ponovi,samo u rijetkim situacijama kad ga ulovi dobra!nekad kaze hvaja(hvala)a stalno pricamo s njim,ma kakavi
ja inače ne zarezujem plač bez suza , smao ga ignorišem, ali recimo grozno je akd izađemo van u tržni cnetar i kad neće da hoda i valja se po podu a aj ga vučem za jednu ruku po tom istom podu . ili kad u radnji trči i rukom skida sve sa police
Nora zaista place, suze joj frcaju kao u crtanim filmovima . a jos nismo dozivjeli to valajnje po podu. mada je nekoliko puta krenula sama da hoda, i ja ju ostavim, i ona bvrzo krene za mnom. uh!
Nora zaista place, suze joj frcaju kao u crtanim filmovima . a jos nismo dozivjeli to valajnje po podu. mada je nekoliko puta krenula sama da hoda, i ja ju ostavim, i ona bvrzo krene za mnom. uh!
pa eto imate dva mjesec da nas stignete , joooj ali kad sam kao djevojka gledala tu djecu što se valjaju po podu u samoposluzi, mislila sma u sebi e nećeš ga meni majčin sine tako , ali dočekalo me sve i gore, ja ga doooobro pucnem po guzi ali nikakvog efekta
sheri budi sretna i moli se da vas faza valjanja po podu zaobiđe uzasna je prema ovome su grčići mila majka
dobro veče...jesu mi se mamice raspisale jedva pofata o čemu pričate... da se i ja pokušam uključiti u temu.. moj Ahmed se stvarno trudi da priča,većinom su to neke njegove skraćenice i izvedenice koje samo ja razumijem al vala brblja stalno...neki dan mi čistili gatazu pa uneli jedan bager u kuću,ja ga oprala i ostavila v kupatilu da se okapa a on sve na vratima čeka i ponavlja tuti bageg(suši bager).uđe mm u kuću a on ga dočeka na hodniku pa ponavlja tuti bageg pato a on ...zove de prevedi šta je rekao .. a valjanje je priča za sebe. ..izvrne se na sred pločnika,poda nebitno gdje smo ...pa neće mene ta faza obići a i ja sam kao i škorpija zazirala od te vrste djece al me snađe sve ono što sam govorila da neću dozvoliti svom djetetu...zato od sada tišu-mišu jer ne znam šta mi još sprema ovaj moj specijalac
eee kad mi neke mame što imaju bebe od 2-3 mjeseca ili čak prijateljice koje uopšte nemaju djecu počnu savajetovati kako da ga odgajam i šta trebam da uradim kad se tako popnaša ja bih se ranila i nikako mi ne vjeruju da to što one predlažu NE PALIIIII
sheri budi sretna i moli se da vas faza valjanja po podu zaobiđe uzasna jeprema ovome su grčići mila majka
I trudovi i noci bez sna... I ljubomora, pa mi ne da prici ovom djelicu muskog roda koji sam ja sebi nasla
eee kad mi neke mame što imaju bebe od 2-3 mjeseca ili čak prijateljice koje uopšte nemaju djecu počnu savajetovati kako da ga odgajam i šta trebam da uradim kad se tako popnaša ja bih se ranila i nikako mi ne vjeruju da to što one predlažu NE PALIIIII
da svi su pametni kada su upitanju tuđa djeca i šakom i kapom djele savjete al dok se ne sretneš sa tim problemom...uhhh .... ma tješit ćemo se da je to FAZA
sjooooj i ja sam svasta govorila i mislila...prije...daaaaaaavno prije...a sad samo sutim
nikad necu zaboraviti scenu na trajektu...ja trudna...putujemo mi na relaciji korcula-rijeka...citav dan u tom salonu gdje smo mi imali mjesto mali (oko 6-7 god) trci...skace...upo frke pojavi se mm iznad glave ...i haj...mi samo prevrcemo ocima...kad predvece mali se pojavi s lukom i strijelom...kad je poceo da nisani...kad su se svi putnici poceli saginjati ...a mama, suha ko grana, sjedi...lizne prst i lista gloriju...i svakih 3 min. samo kaze "Antonio...nemoj" ...ja ospice dobijala...svasta nesto kontala da joj kazem...a sad...sad je razumijem
sjooooj i ja sam svasta govorila i mislila...prije...daaaaaaavno prije...a sad samo sutim
nikad necu zaboraviti scenu na trajektu...ja trudna...putujemo mi na relaciji korcula-rijeka...citav dan u tom salonu gdje smo mi imali mjesto mali (oko 6-7 god) trci...skace...upo frke pojavi se mm iznad glave ...i haj...mi samo prevrcemo ocima...kad predvece mali se pojavi s lukom i strijelom...kad je poceo da nisani...kad su se svi putnici poceli saginjati ...a mama, suha ko grana, sjedi...lizne prst i lista gloriju...i svakih 3 min. samo kaze "Antonio...nemoj" ...ja ospice dobijala...svasta nesto kontala da joj kazem...a sad...sad je razumijem
, to ja isto radim kad odemo u goste, pijuckam lagano kafu i kaže, "Ajdine...nemoj"
kod nas obrnuto trce po radnji i sve hvata sve je njegovo ,sve mu se reklo anele sve uzmi tvoje je redom kupi u ruke i vristi od dragosti a da mu uzmes iz ruku pripremaj se na pad na ledja bacanje,ili lupanje po radi sta prvo nadje pod ruku baca ....nekad se samo sramotim i crvenim. Kad ode na tobogan , neda drugoj djeci da idu prije njega inace ih gura udara i ujeda .....majko moja......
ja cu se zabrinut kad generacija starija od nas proprica ,dotad sve smatram normalnim ,al mi drugarica Naima(niki83) fino nabije komplekse ,pa to djete prica,a cak je mladja od Leona-sta rec-odusevljena sam
moj mali brblja po cijeli dan na tom "mandarinskom" ali nece da ponovi,samo u rijetkim situacijama kad ga ulovi dobra!nekad kaze hvaja(hvala)a stalno pricamo s njim,ma kakavi
a jooooooojjjj ne ne ne ne ali hej i vi nama sa hranjenjem!!! danas pricam mm kako Leon super jede, sve sto i vi.. plus hoce i sam da uzima, a ona njoj kao da se gadi uzeti hranu u ruke, samo grickalice hoce sama da jede ma daj, ni nama mamama nije lahko ugoditi, uvijek nam se svidja nesto sto druga djeca rade, a nasa ne ccccccccc...kakve smo to mi mame!
u rijetkim slucajevima kad je negdje povedem glavna rijec mi bude IZVINITE
a kod mene je Izvinet neznam sta mu je inace je mirno djete i poslusno mora da je zadrijemao nesto nehoran (to kazem tko nas nezna) tjesim se da se nesramotimo
ma ja njega, sem u igraonu, vise nigdje ne vodim ...kad mi raja kazu...hajmo na kafu...poved A. ...kako ste...sta ima...mislim se...vidjecete jednoga lijepog dana
definitivno mi je najgora pomisao kad trebamo kod muzeve tetke...zena po policama svega ima...porculana, staklenih figurica i tako toga...a poloice preko citavog zida dnevne...e ja sam prvo hodala za njim i otimala mu...a sad fino upadnem prva u dnevnu i sve zeni raspremim ...stavim u kuhinju i na miru kafu pijem...a sta ona pri tom konta...bas me briga
anel nece crtice nikakve evo naso detinox kapi uzeo fino donio da mu odvrnem i naso dudu i sad prosipa tj. na nju stavlja sve mi prosu a da sad uzeme iz ruku scena ziva ce izbiti s njim ..... Kad ja kazem mm. ajmo gdje bolan dosadilo mi u kuci gdje na kafu oc ce: pa zeno znas A. nasto bi to licilo i nasa kafa Skoro kad smo bili , bila jelka znaci pred N.G. u kaficu on otisao do jelke da skida lampice i ukrase niti se cega stidi niti ga strah nepoznati ljudi.... Dudu u kafu umace ... Tako da sam ja snjim rahat kuci.... Vani kad smo isto cuku s lanca pustan nezna gdje udara ....
aUaUAUAUAUA moje zenice razumijem vas u potpunosti. Ludnica s djecom pa eto . Moj A. se poceo okretat za zeMskinjama opasno. Ja nisam nigdje bila mjesecima sve radi maleckog, a sad ga vodim van bilo gdje jer posHizim u kuci, nekad se lijecim shopingom ma barem labelo kupim . Ali ima lijeka proci ce to uskoro aBd. Ljubim sve bebice.