Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cuj mala nije toplo kod vas.Kod nas ima mozda 14stepeni vani najmanje skoro usli u kucu bili vani anel se sav isprljo vani razblatilo trava snijeg, blato al nema veze bar je uzivo jos malo pa spavanac. Mya drago mi je da je M. bolje
Pozz od nas,mi smo stalno u hodanciji kako je lijepo vrijeme pa se i ne stignemo javiti,dobro smo samo i dalje se budimo po noći al to nam je više i normala naviknuli smo... vidim Minjica nam je bolje ,ajde super baš nas je obradovala ta vijest,ljubimo je punooo
pozz, drugarici M želimo da što prije izađe iz bolnice Srculence nadam se da nije ponovo neka upala aada dobro došla za Andreja i zeljanicu mi sinoć sa Vlašića ,bilo nam je super,sankali se, šetali, cura je uživala a i mama
pozz, drugarici M želimo da što prije izađe iz bolnice Srculence nadam se da nije ponovo neka upala aada dobro došla za Andreja i zeljanicu mi sinoć sa Vlašića ,bilo nam je super,sankali se, šetali, cura je uživala a i mama
curica ti je med medeni moj djecak je danas super slusao,u skitnji smo citav dan, raspoložen je pravo, stalno nesto prica,plese ma cudo moje malo
sutite ljudi...da ne ureknete ...vidjecemo sutra kakvo ce stanje biti...a nista nije jeo od 11...citavo vrijeme mu stoji zeljanica na stolu...na kraju...popusti
sutite ljudi...da ne ureknete ...vidjecemo sutra kakvo ce stanje biti...a nista nije jeo od 11...citavo vrijeme mu stoji zeljanica na stolu...na kraju...popusti
nadam se da je ta faza nejela prosla i da ce od sutra andrej pocet jesti svee
< Poruku je uredio marijanna -- 8.2.2011 19:17:07 >
ja sapcem...da ne ureknem...moj Andrej jede zeljanicu...tisu ljudi
Dočekale smo da Andrej počne papati a moj B ludnica...... dernek u 2h Jao kako je loše spavao, užas. Na poslu nisam sebi mogla doći do 10h, majke mi mi mozak spavao, grozno. Kaže mi teta u vrtiću da B spava jakoooooo dugo, nekad i po 2x Reko ne dajte mu moooooooolim vas, zato ja padam u nesvjest od nespavanja. Kaže ona, da ga ne probudimo oko ručka još bi on spavao (od 10:30-13h), ma ja lijepo, žene ga jedva probude a meni ništa ne spava i to zalomi i po 2x, uh, uh!
N_N nadam se da ce se i vase nespavanje popraviti,žao mi je kad vidim koliko se mucis.. kad se covjek ne naspava nije mu do nicega a kamoli na poslu koncentriran biti...
Poz zenice. Potpisujem marijannu grozno je biti ne naspavan/a. Bravo za Andreja sto voli zeljanicu . Mi smo se danas napapali graha i udrobili fino. Nadam se da nam je mala Minja dobro. A. me slomi slomi pokvario je roletne , garnizu, itd itd. Odlucila sam da ga zenim sto prije ako ima kakva plaha djevojka nek nam se javi ja placam shipping i saljem pelene svaki mjesec .
Poz zenice. Potpisujem marijannu grozno je biti ne naspavan/a. Bravo za Andreja sto voli zeljanicu . Mi smo se danas napapali graha i udrobili fino. Nadam se da nam je mala Minja dobro. A. me slomi slomi pokvario je roletne , garnizu, itd itd. Odlucila sam da ga zenim sto prije ako ima kakva plaha djevojka nek nam se javi ja placam shipping i saljem pelene svaki mjesec .
za mninju mi sutra napokon idemo u vrtic..a ostalo nam je ok...zlocest je skace i igra se...vani kad je bez kolica uzasan je ..ne moze ga niko stic i pratiti..stalno je u steti...u kuci me slusa...ponesto malo vise prica..malo bolje spava...ali je poceo hranu birati...sve je jeo prije..kasikom obozavao..A ovih dana juhe i rucak na kasiku nece...ali rukicom sve sto moze loviti i sam jesti hoce i sve sto nije juha, cim vidi tanjur gica se i voce bas nece, nadam se da je faza mnakon ove viroze...a mi ovo sunce propustamo..uh kad sam na poslu...a on zeljan sunca NN- dobro znam sto je to nespavanje..pa jos na posao nakon svega