|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.2.2011 13:21:53   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: mala86

sheri maloprije smo vas vidjeli vani,ali vas poslije nismo mogli stici,bili ste u kolicima,pa ste usli u dm,a mi smo setuckali user posted image user posted image user posted image user posted image

a de ne zezajuser posted image user posted image user posted image
a brzo smo usle u kucu, jer danas nije bilo bas toplo kao jucer

jesam jesam user posted image user posted image user posted image ,a nisam se mogla sjetit imena,a zamisli da sam vikala za tobom SERI SERI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahahhahaahhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jos zamisli da sam se okrenulauser posted image user posted image user posted image user posted image
eeeej , tako smo se sahara i ja upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kao sifre nekeuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4576
8.2.2011 13:23:21   
Anoniman
cuj mala nije toplo kod vas.Kod nas ima mozda 14stepeni vani najmanje skoro usli u kucu bili vani anel se sav isprljo vani razblatilo trava snijeg, blato user posted image al nema veze user posted image bar je uzivouser posted image jos malo pa spavanac.
Mya drago mi je da je M. boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 4577
8.2.2011 17:01:38   
marinčii
Pozz od nas,mi smo stalno u hodanciji kako je lijepo vrijeme pa se i ne stignemo javiti,dobro smo samo i dalje se budimo po noći al to nam je više i normala naviknuli smo...
vidim Minjica nam je bolje ,ajde super baš nas je obradovala ta vijest,ljubimo je punooouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4578
8.2.2011 18:31:50   
Anoniman
ja sapcem...da ne ureknem...moj Andrej jede zeljanicu...tisu ljudiuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4579
8.2.2011 18:40:46   
dafri
pozz,
drugarici M želimo da što prije izađe iz bolniceuser posted image
Srculence nadam se da nije ponovo neka upala
aada dobro došla
user posted image  za Andreja i zeljanicu
mi sinoć sa Vlašića ,bilo nam je super,sankali se, šetali, cura je uživala a i mamauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4580
8.2.2011 18:48:09   
Anoniman
darfy neka ste uzivale superr malena je medic lijepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, bravo za A. i pituuser posted image user posted image user posted image masallah kuc, kuc da neurecemuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 4581
8.2.2011 18:56:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

eeeej , tako smo se sahara i ja upoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kao sifre nekeuser posted image user posted image user posted image

Caossss, sheri, istina ziva, hahahahahahahauser posted image

Pozdravcek svima, kako ste mi mame i bebiceuser posted image
Sinoc sam se kratko cula sa Mijom, uh bas mi je zao Minjice, brzo nam ozdravi dusiceuser posted image user posted image user posted image

A vidi ti Andrejevica sto se projeo, ma kuc kuc, ne ureklo seuser posted image user posted image

Pusa svima, od mene i princezeuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 4582
8.2.2011 19:05:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

pozz,
drugarici M želimo da što prije izađe iz bolniceuser posted image
Srculence nadam se da nije ponovo neka upala
aada dobro došla
user posted image  za Andreja i zeljanicu
mi sinoć sa Vlašića ,bilo nam je super,sankali se, šetali, cura je uživala a i mamauser posted image user posted image

curica ti je med medeni user posted image moj djecak je danas super slusao,u skitnji smo citav dan, raspoložen je pravo, stalno nesto prica,plese ma cudo moje malouser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 4583
8.2.2011 19:06:08   
Anoniman
dadada drago mi je da andrej bolje jedeuser posted image nek nam je i minjica bolje,Bogu hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4584
8.2.2011 19:12:57   
Anoniman
sutite ljudi...da ne urekneteuser posted image ...vidjecemo sutra kakvo ce stanje biti...a nista nije jeo od 11...citavo vrijeme mu stoji zeljanica na stolu...na kraju...popustiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4585
8.2.2011 19:15:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

sutite ljudi...da ne urekneteuser posted image ...vidjecemo sutra kakvo ce stanje biti...a nista nije jeo od 11...citavo vrijeme mu stoji zeljanica na stolu...na kraju...popustiuser posted image

nadam se da je ta  faza nejela prosla i da ce od sutra andrej pocet jesti sveeuser posted image

< Poruku je uredio marijanna -- 8.2.2011 19:17:07 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4586
8.2.2011 19:17:55   
Anoniman
marijana...iz tvojih usta u bozije usiuser posted image user posted image

darfi....una je meduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4587
8.2.2011 20:59:26   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

ja sapcem...da ne ureknem...moj Andrej jede zeljanicu...tisu ljudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Dočekale smo da Andrej počne papati a moj B ludnica...... dernek u 2h user posted image  Jao kako je loše spavao, užas. Na poslu nisam sebi mogla doći do 10h, majke mi mi mozak spavao, grozno. Kaže mi teta u vrtiću da B spava jakoooooo dugo, nekad i po 2x user posted image  Reko ne dajte mu moooooooolim vas, zato ja padam u nesvjest od nespavanja. Kaže ona, da ga ne probudimo oko ručka još bi on spavao (od 10:30-13h), ma ja lijepo, žene ga jedva probude a meni ništa ne spava user posted image  i to zalomi i po 2x, uh, uh!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4588
8.2.2011 22:04:58   
Anoniman
N_N nadam se da ce se i vase nespavanje popraviti,žao mi je kad vidim koliko se mucis.. kad se covjek ne naspava nije mu do nicega a kamoli na poslu koncentriran biti...

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4589
8.2.2011 22:18:39   
Ella_H
user posted image Poz zenice.
Potpisujem marijannu grozno je biti ne naspavan/a.
Bravo za Andreja sto voli zeljanicuuser posted image .
Mi smo se danas napapali graha i udrobili fino.
Nadam se da nam je mala Minja dobro.
A. me slomi slomi pokvario je roletne , garnizu, itd itd.
Odlucila sam da ga zenim sto prije ako ima kakva plaha djevojka nek
nam se javi ja placam shipping i saljem pelene svaki mjesec user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4590
8.2.2011 22:22:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

user posted image Poz zenice.
Potpisujem marijannu grozno je biti ne naspavan/a.
Bravo za Andreja sto voli zeljanicuuser posted image .
Mi smo se danas napapali graha i udrobili fino.
Nadam se da nam je mala Minja dobro.
A. me slomi slomi pokvario je roletne , garnizu, itd itd.
Odlucila sam da ga zenim sto prije ako ima kakva plaha djevojka nek
nam se javi ja placam shipping i saljem pelene svaki mjesec user posted image .
user posted image user posted image user posted image ...dobar...dobaruser posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 4591
8.2.2011 22:22:38   
iv@ncica
user posted image  za  mninju
mi sutra  napokon  idemo  u  vrtic..a  ostalo  nam  je  ok...zlocest  je  skace  i igra  se...vani  kad  je  bez  kolica  uzasan  je  ..ne  moze  ga  niko  stic  i  pratiti..stalno  je  u steti...u  kuci  me  slusa...ponesto  malo  vise  prica..malo  bolje  spava...ali je poceo  hranu  birati...sve  je  jeo  prije..kasikom  obozavao..A  ovih  dana juhe i rucak  na kasiku     nece...ali  rukicom  sve  sto  moze  loviti  i sam jesti   hoce  i  sve   sto  nije  juha,  cim  vidi  tanjur  gica  se  i  voce  bas  nece,  nadam  se  da je  faza  mnakon  ove  viroze...a  mi  ovo  sunce  propustamo..uh kad  sam na  poslu...a  on  zeljan  suncauser posted image
NN- dobro  znam  sto  je  to  nespavanje..pa  jos  na  posao  nakon svegauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4592
8.2.2011 22:24:17   
iv@ncica
dadada- ja  kad citam  o  tvom  andreju,  kao  da  gledam  svog..samo  sto  moj  bolje  jede..ili  je  jeo..poceo  je  zezati..a  tek  o  vokabularu  mandarinskog  da  ne  pricamuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4593
8.2.2011 22:26:16   
Anoniman
đe ste zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moze li mi netko reci do kad traje ova faza odbijanja hrane i javnog sramocenja roditeljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu siznutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4594
8.2.2011 22:28:49   
N_N
Pa čekaj, ko je stariji Andrej ili Noa? Noa je 1 dan starija user posted image
Aaaaa ne može ovo ovako, trebala je N prije A početi jesti user posted image
Idem, srušit ću se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4595
8.2.2011 22:30:35   
iv@ncica
noa-  ta  ti  faza  traje  cijeli  zivot..hahahha  jadni  mi...sta  cu  ti  rec - meni  moja  mama  kaze  da  je  i sad  sramotimuser posted image user posted image  i zezam

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4596
8.2.2011 22:33:12   
Anoniman
N_N  mezi ti meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sta bi dala da B spava upola ko Noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice nije mi toliki problem sramocenje pođonila sam obraz davnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego mi ovo ne jelo zivot zagorcavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4597
8.2.2011 22:35:29   
N_N
IZVORNA PORUKA: noa

N_N  mezi ti meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sta bi dala da B spava upola ko Noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dala bi 2 zvrka bureka (odbila bi mu od obroka user posted image ) za 3h spavanja u komadu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4598
8.2.2011 22:39:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: noa

Dala bi 2 zvrka bureka (odbila bi mu od obroka user posted image ) za 3h spavanja u komadu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image probudit cu je koliko se smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajde da se mjenjamo posalji B da ga ja naucim da spava a ti prihrani Nou par danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4599
8.2.2011 22:41:14   
N_N
MoRe user posted image  Transakciju sutra dogovaramo user posted image  a sad fakat odoh pokušati spavati, čuvajte mi fige.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *