|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.4.2011 21:40:03   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hehehe..skorpija onda placna 2,5 godisnjakinja nauci da je ne mozes uzeti u ruke...user posted image user posted image user posted image user posted image filozofi su to.

taman ti dobro odgovori da ne pitam tamouser posted image , reko smao vam ja još falim da filozofiram sad

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 11601
11.4.2011 21:44:08   
Skvo RR
Ma tesko jeste..ali ako sam ja Umceta skinula sa ruku (cca 16 kg).....vala moze svaka mama....user posted image user posted image user posted image ..sada se zagrlimooooooooo...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11602
11.4.2011 21:44:33   
Anoniman
Skorpija dobro ti odgovori skvo user posted image , mada moja je tek prije par dana prohodala pa sam bila primorana nosati je, ali vjeruj mi manje mi je kontrakcije izazivale to nosanje nego njena huja i ostalo... tako da sam nekad draga srca nosala samo da ne vristi. Da je tesko, tesko je naravno, ja nemam nikog da mi pomogne, mm tu jedan dan u sedmici, nekad ni toliko, srece nasla sam tetu evo vec sedam dana dolazi povremeno pa pocisti po kuci inace ostalo sve sama i nekako mi najlakse kad sam sama i najbolje me ovaj moj zvrk slusa, cim je neko u kuci odmah vriska, skika i ostalo sa njenog repertoara user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11603
11.4.2011 21:55:38   
R&T@
Moja T. sa dvije i po godine imala 20 kg a ja rizicnu trudnocu...
i prezivjela sam...user posted image
Trudnoca me odvikla da je nosim i kad je bilo potrebe i kad nije...
vise sam bila na podu, da bih joj bila dostupna...user posted image

Vjerujte mi, cvrsto vjerujem da sada ne bi prihvatila novu bebu, a tada je bila odusevljena...

< Poruku je uredio tajra -- 11.4.2011 21:56:39 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11604
11.4.2011 22:00:52   
R&T@
jelenaT, opet te "ne vidim"user posted image user posted image user posted image

tekja, javi se...user posted image

lady, a zasto ces nas manje "gnjaviti"user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11605
11.4.2011 22:06:03   
Anoniman
Tajra ma to se ja malo sakrije od tebe user posted image ...stvarno ne znam u cemu je stos... neko rece da apotekarka ima avatar danas, tj napisa, a ja ne vidim da ga ima. Sad je li ga ima ili nema?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11606
11.4.2011 22:09:39   
R&T@
A ja se ponadala da smo se izmirileuser posted image user posted image user posted image

Znaci sad smo i sa apotekarkom "na ratnoj nozi"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11607
11.4.2011 22:10:34   
Lady26
Joj sta je ovo, djecica bolesna....a misha mu..
Amani kako je drugar, znam sigurno se neces javiti veceras, saljem pusu i zelim vam mirnu noc user posted image user posted image
Pokusala sam oko 5,30 Lanu nahraniti, to je trajalo do 6,15, na kraju sam je odnijela u krevetic i ostavila je, malo je pricala, malo zvala, malo plakala...bila sam bijesna k'o ris, jedan zalogaj je drzala ravnih 20min u ustima i da je ne bih izlupala odnijela sam je....drzala ga je jos 10 sigurno dok je bila u krevetu...
Pokvarila mi je noc....mm i ja se dogovorili da izadjemo, negdje na kafu, usput da pogledam cipele sebi...ne odoh nigdje...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11608
11.4.2011 22:14:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

lady, a zasto ces nas manje "gnjaviti"user posted image user posted image

krecem sa poslom sa srecom user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11609
11.4.2011 22:15:29   
Anoniman
Lady to dijete ljubomorno sto gledas cipele sebi, a ne njoj jos jedne user posted image ... Salim se ja malo...polako draga znam kako ti je i kod nas standardno zna trajati toliko hranjenje jer ova moja doslovno receno mezi od kako se rodila pa ja navikla.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11610
11.4.2011 22:18:16   
R&T@
Joj, Lady, stvarno ne znam sta joj je...
A guta li ostalu hranu...mislim gluposti i tecnost?user posted image

A za posao, virit ces ti i sutra...izmedju radnih zadatakauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11611
11.4.2011 22:18:30   
dady
Eh,evo i mene nakon dugo,dugooo vremena!user posted image
Prvo belesnim bebicama želim što brzže ozdravljenje!user posted image
Kod nas ima puno novog,al ne stignem vam pisati,ali vas redovno čitam! Danas sam Dawudu našla donju lijevu peticu,pa smo svi jako sretni! On je hvala Bogu super diječak,pravi mali šarmer,sve zna ali malo priča!user posted image Samo onda kad mu nešto treba! U srijedu idemo da se najavimo u vrtić,a od ponedeljka zvanično i krečemo,valjda čamo to preživjeti! To če nam biti prvo zvanično odvajanje nakon 21 mjesec!user posted image

Šaljemo puno poljubaca našim malim drugarima!user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11612
11.4.2011 22:23:10   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dady

Kod nas ima puno novog,al ne stignem vam pisati,ali vas redovno čitam! Danas sam Dawudu našla donju lijevu peticu,pa smo svi jako sretni! On je hvala Bogu super diječak,pravi mali šarmer,sve zna ali malo priča!user posted image Samo onda kad mu nešto treba! U srijedu idemo da se najavimo u vrtić,a od ponedeljka zvanično i krečemo,valjda čamo to preživjeti! To če nam biti prvo zvanično odvajanje nakon 21 mjesec!user posted image

Šaljemo puno poljubaca našim malim drugarima!user posted image user posted image

ženooooo pa tebe nigdje, a što u vrtić, jel počinješ raditi ili to zbog socijalizacije

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11613
11.4.2011 22:23:11   
R&T@
Koga to moje naocale vide?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka, neka...user posted image

Gdje cete u vrtic?
Je li to opet pocinjes raditi?

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11614
11.4.2011 22:26:46   
Lady26
Bit cu ja tu samo rjedje, nece biti postova svakih 2minute hahahahaaha da dodjete i vi ostale do izrazaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doruckovala super (pura, sir i malo mlijeka), rucala tako-tako (nije lose i ja hajde rekoh malo voca da joj smiksam, nisam odavno, ona koji zalogaj i mezi kako Jelena kaze....pa po 10min....pojela je ona meni skoro sve (banana,pola narandze,mlijeko,proso pahuljice), ali 45minuta....i to na kraju kad je drzala zalogaj 20min toliko me razljutila samo sam je odnijela u krevet....
Nakon pola sata mm je iznese, pojela danonino vocni jogurt u 5 zalogaja....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11615
11.4.2011 22:29:21   
dady

IZVORNA PORUKA: škorpija

ženooooo pa tebe nigdje, a što u vrtić, jel počinješ raditi ili to zbog socijalizacije

počinjem raditi,a i treba njemu vrtic obavezno!user posted image to je mali namazanko,znaš kako koristi što je samnom po cijeli dan! neka molo!

user posted image

Tajra krečemo u Pony,radi Mela,ona mu je poznata pa naj više zbog toga!
Nadamo se da cemo imati uspjesan pplazak!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11616
11.4.2011 22:33:36   
R&T@
Sretno, dady, s vrticemuser posted image

Lady, imam dijagnozu...
tvoja djevojcica nije odbijac vec probirac hrane...user posted image user posted image user posted image

Stigle ste do faze kad znaju sta zele...

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11617
11.4.2011 22:41:58   
dady

Lady, imam dijagnozu...
tvoja djevojcica nije odbijac vec probirac hrane...user posted image user posted image user posted image

Svaka ti čast za dijagnozu!user posted image user posted image Lady ja se slažem s Tajrom,i mi smo prošli kroz tu fazu!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11618
11.4.2011 22:42:36   
teacher75

Lady, imam dijagnozu...

i moja je vec par dana u toj faziuser posted image moramo klovna izigravati da pojede rucak, a kiflu, smoki, cokoladu i ostale gluposti sto joj drugi kupe ili mi kad hocemo da popijemo s mirom kafu, jednom u 100 godina, pojede za sekundu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11619
11.4.2011 22:44:54   
teacher75

Lady, imam dijagnozu...

Svaka ti čast za dijagnozu!user posted image user posted image Lady ja se slažem s Tajrom,i mi smo prošli kroz tu fazu!

iiiiii, koliko dugo traje ta faza?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11620
11.4.2011 22:46:21   
Honey3

Lady, imam dijagnozu...

mislim da smo i mi u toj faziuser posted image
tajra pravi si dijagnosticaruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11621
11.4.2011 22:48:00   
Anoniman
dady sretno s vrticem,da privikavanje sto bolje  prodje. amani nadam se da ce tura biti pod kontrolom nocas, da dusica sto prije ozdraviuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11622
11.4.2011 22:53:05   
dady
Hvala vam drage! Meni se čini da je meni punoooo teže nego njemu!user posted image On sav sretan svimapriča da je išao da upozna nove ddrugara ,a ja... uh .....user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11623
11.4.2011 23:15:14   
Anoniman
imate mahanje od nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolesne user posted image

ovo moje dijete je pravi mahalacuser posted image user posted image ...danas je sam otisao kod komsija...dosle im unuke...on je skontao djecu...i prosao pored njih...usao...i ostao dobrih sat vremena...a i duze bi da ga ja nisam dosla pokupitiuser posted image user posted image user posted image

a curica mladja...koja je njegova vrsnjakinja...zagrlila ga i ljubiuser posted image user posted image ...sahara...ne sekiraj se...on je kuliraouser posted image user posted image user posted image user posted image ...otac mu je siznuouser posted image sto mu je sin mahalac...i eto takouser posted image user posted image user posted image

sta nam je s noomuser posted image user posted image user posted image

jelena...ja sam napisala neki dan da sam vidjela apotekarkin avatar...lapsus..mislila sam na nik...nema ona avatar...sve je s tobom ureduuser posted image user posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 11624
11.4.2011 23:29:57   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

Nama vjetar nista ne mozeuser posted image user posted image user posted image ...mi smo isli u ergeluuser posted image ...ekstra izlet...predivno...toplo preporucujemuser posted image

user posted image
konjO puhnuo...Andrej crkao od smijehauser posted image user posted image

hahhahha...moj  bi  mu  odmah  ruke  u  nos  gurnuo  i  lizao  ga..malog  njonjauser posted image user posted image
saharo  sto  me  nasmija  s  devomuser posted image user posted image
Teacher cestitam korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
apotekarrko-  i   mislila s am  uzeti  te..iako  mi  je  dr. uz  antibiotik  odmah  propisla  plimicol  na recept..ako  ne  pomognu  odmah  uzimam  te..hvala  ti....a  mozda  ti  antonio  imA  SAMO  VIROZU..imali  smo  je  i  mi  i  marijana  nedavno...ma  po  5-6  dana  tako  neka  glupa  tura  navecer  se  javiuser posted image ..a  mogu  i  zubi  uz virus  ici
NN- ma  znam  kako  ti  je...i  polako  ce  se smanjivati  vjeruj  meni  ta  znas  koliko  sam  kukala..sad smo  na 1-2..nekad  bez  ijednog
marinci-user posted image user posted image pa  nismo  dzaba  naj skuplji  grad, ali  neka  sexoletauser posted image user posted image
mala-user posted image
amani,  apotekarko-  da  nam s to  prije  ozdraviteuser posted image
dady-  sretno  u  vrticuuser posted image ..imas  temu  polazak  u  vrtic..gdje  smo  sve  pisale  svoje  muke..uh  mrzim  te  daneuser posted image

mi danas  vadili  krv..ma hajde  nije  bio  los,  pa  isao  u  vrtic,  mama  na  posao..pa  u soping,  pa  u setnju  s njim..ali  je  zato  danas in veceras bio  super pravi  djecak  postaje,,osim  kad  ga  vani  pustim  bez  kolicauser posted image user posted image ..samarali  bi  samu  sebe tada  od  muke  sta  radi..cekam  samo  da ta  faza  prođe..pa  cu kolica  bacituser posted image

uh  dok  vas  sve  iscitam  i  pohvatam...i raspisem  se..ali  jedno   da  valja user posted image
jos  malo pa  ce  nam se  i  noa  vratit  iz  zavicaja

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *