|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 14:17:18   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

nego Lady ode li ti na godisnjicu mature sta obuce user posted image

Odoh... Obukla crvenu kosulju, i nakit uz to, dole tamno sive uske hlace, kratke cizme na petu...zalizala kosu user posted image , noc prije mi se desilo ono sa prijateljicom ne stigoh ispeglati kosu, pa sam je svezala...ali dobro nema veze....
Bilo lijepo, dosla kuci oko pola 2  user posted image user posted image user posted image user posted image - mm nije spavao, "gledao" tv user posted image user posted image

PS niko drugi nije pitao user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.4.2011 14:18:51 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11776
12.4.2011 14:21:06   
DM

IZVORNA PORUKA: marinčii

M atej mi danas poečo kašljucati,a ja sam odma svauser posted image ,neznam šta da radim,probala mu čaj dati od sljeza al neće da pije,neznam šta da radim dal da mu dam sirup neki ili da sačekam user posted image

a čaj sa lukom, ušpinovani šećer pa sa lovorom, pekmez od jabuka,?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11777
12.4.2011 14:25:23   
marinčii
IZVORNA PORUKA: doublemum

M atej mi danas poečo kašljucati,a ja sam odma svauser posted image ,neznam šta da radim,probala mu čaj dati od sljeza al neće da pije,neznam šta da radim dal da mu dam sirup neki ili da sačekam user posted image

Nisam probala to al bome on je čudan za jelo ,kad ne voli čokoladu neznam kako ga na to prislitiuser posted image ,a morram nešto...kontala sam ga malo masirati onim balzamom od Dr,theisa pa ću viditi dalje
a čaj sa lukom, ušpinovani šećer pa sa lovorom, pekmez od jabuka,?!

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 11778
12.4.2011 14:26:23   
Malenaoduvijek

kako kaslje

suhi ili produktivni kasalj????

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11779
12.4.2011 14:27:03   
Anoniman
Lady cik pogodi tko me zvao user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11780
12.4.2011 14:27:51   
Malenaoduvijek
S niko drugi nije pitao user posted image

nisam uprati majke mi,
to prosle sedmice,

ja sam ti malo starija osoba sa dva mala djetica ne zamjeri nesto mi i promakne

dobro i ovo sve pohvatamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11781
12.4.2011 14:28:09   
Lady26
Jel iz Gorazda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne zaboravim, Bambi vas punoooooo pozdravlja i salje puse i vama i djecici

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11782
12.4.2011 14:29:05   
marinčii
mala rekla bi da je suhi kašalj,ja baš nemam s tim iskustva on jednom dosad kašljo i to prošlo samo za dva ,tri dana pa me sad odma panika bojim se da ne dobije tempuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11783
12.4.2011 14:29:23   
koka i po
BAMBIIIIIIIIIII VRATIIIIII SEEEEEEEEEEE...cujes li meeeeeee

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11784
12.4.2011 14:30:54   
DM
A koziji loj na prsa( ja ga iskusilauser posted image ) ?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11785
12.4.2011 14:31:15   
Malenaoduvijek

mala rekla bi da je suhi kašalj,ja baš nemam s tim iskustva on jednom dosad kašljo i to prošlo samo za dva ,tri dana pa me sad odma panika bojim se da ne dobije tempuser posted image

ako je suhi onda mu daj ovaj lovor, probaj s tim nista mu nece biti.cisto da mu smiri.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11786
12.4.2011 14:31:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jel iz Gorazda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne zaboravim, Bambi vas punoooooo pozdravlja i salje puse i vama i djecici

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znas kako sam se iznenadila pozitivno joj kako mi je draga samo , ma volim kao da je poznam 100god .
Bas me lijepo iznenadila kaze ona cula se s tobom ejj reko moja lady, darag dobra je meni lady dobra jako draga ....
Zao mi je sto je zbog "neki" pojedini zena otsila user posted image al eto cujem se snjom preko mob .i fejsa

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11787
12.4.2011 14:32:19   
marinčii
IZVORNA PORUKA: doublemum

A koziji loj na prsa( ja ga iskusilauser posted image ) ?!
znam za to mama mi govorila da je ona bratu stavljala al nemam sad moram nabaviti negdi pa ću probati,hvala na savjetimauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 11788
12.4.2011 14:35:26   
Amani12
Drage moje.
Nadam se da ste nam svi dobro...
Mi nikako nismo skinuli turu.Spadne do 37.8 i opet raste ,do 40user posted image Groznica ga slomi.Od jucer od 12h sati pojeo je samo tri kasike supe i u toku
noci popio 200 ml ad-a.
Ja sam u 5h jutros tek oci zatvorila,sve zajedno spavala dva sata otprilike.
Sunce malo buncalo u snu.user posted image
I povrh svega,puko mi je toplomjer danas,ziva se rasula po krevetu.
Srecom moja Nunny bila tu pa je pomogla i skupljala...
Ljubimo vas moje pile bolesno i ja...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11789
12.4.2011 14:35:42   
lila25
marinci ma mozes mu dati nesto prirodno ali nemora biti ture ako kaslje moj je nedavno kasljao 4 dana i to samo navece pred spavanje i samo proslo .A jesmo tih dana bas bili maksimalno napolju predpostavljam da ga je malo zrak propuhao....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11790
12.4.2011 14:37:07   
Hanady RR
nešto kontam bil bilo fino da zaključlam temu na jedno 2 dana da je dobro pometem...ha šta misliteuser posted image user posted image user posted image

mislim da bi me skalpirale...al bome ako se nastavite prepirat jel ovo forum za savjte il bez savjeta bum i sebe samu razočarala jednim zaključvanjem brzopoteznim,.user posted image user posted image user posted image user posted image

šalu na stranu ( ako se šalim) kažu sutra kiša i zahladnjenje...jel to tačnouser posted image
meni već nije dobro do te informacije...

ja imama posla ko u priči, tetkin dječak se suneti u četvrtak aBd pa nakon toga u subotu je sijelo kod zeta i seke povodom toga...
tortu moram pravit al nemam one cvjećarske žice...teta u kaktusu me samo pogledala i kaže mi to nemamo user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11791
12.4.2011 14:37:23   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Drage moje.
Mi nikako nismo skinuli turu.Spadne do 37.8 i opet raste ,do 40user posted image Groznica ga slomi.Od jucer od 12h sati pojeo je samo tri kasike supe i u toku
noci popio 200 ml ad-a.

A joj Boze dragi.....kako je danas? Je li mu spala temperatura?user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11792
12.4.2011 14:38:38   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nešto kontam bil bilo fino da zaključlam temu na jedno 2 dana da je dobro pometem...ha šta misliteuser posted image user posted image user posted image

mislim da bi me skalpirale...al bome ako se nastavite prepirat jel ovo forum za savjte il bez savjeta bum i sebe samu razočarala jednim zaključvanjem brzopoteznim,.user posted image user posted image user posted image user posted image

šalu na stranu ( ako se šalim) kažu sutra kiša i zahladnjenje...jel to tačnouser posted image

ja imama posla ko u priči, tetkin dječak se suneti u četvrtak aBd pa nakon toga u subotu je sijelo kod zeta i seke povodom toga...
tortu moram pravit al nemam one cvjećarske žice...teta u kaktusu me samo pogledala i kaže mi to nemamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, morala bih im opet kukati za jelo, sve ispocetka i morala bih postavljati nove slike, gdje sam zgodna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11793
12.4.2011 14:39:32   
koka i po
bambiiiiiiii hejjjjjjjjjjjjj vratiiiii seeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
bambiiiiiiiii bambiiiiiii

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11794
12.4.2011 14:40:35   
Anoniman

Drage moje.
noci popio 200 ml ad-a.

A joj Boze dragi.....kako je danas? Je li mu spala temperatura?user posted image

user posted image user posted image bas mi je zao nadam se da je danas boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11795
12.4.2011 14:42:28   
w.pooh
Evo jedan LINK za mame koje se dvoume oko vakcine sa 18 mjeseci..radi se o revakcinaciji

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 11796
12.4.2011 14:42:35   
Amani12
IZVORNA PORUKA: felix

Drage moje.
noci popio 200 ml ad-a.

user posted image user posted image bas mi je zao nadam se da je danas boljeuser posted image user posted image

Hvala vam drage moje... user posted image user posted image user posted image
Nije bolje,evo cekam da mi donesu novi toplomjer.
Digitalni pokazuje 38,7.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11797
12.4.2011 14:44:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, morala bih im opet kukati za jelo, sve ispocetka i morala bih postavljati nove slike, gdje sam zgodna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nebi ja ove na kojima si zgodna...ja bih samo one pobrisala što su zgodnije od tebe da s ene vidi koliko loše i bolje imauser posted image user posted image user posted image

šalim se naravno...slike u svakom obliku su dobro došle al postovi u nepoznato nekome nešta ispod žita i pod rebra...et oga bi se imalo nabrisat moja lady samo takouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11798
12.4.2011 14:44:53   
Malenaoduvijek
kažu sutra kiša i zahladnjenje...jel to tačnouser posted image

da nocas vec i do cetvrtka popodne, tako su rekli

a gdje se maleni suneti, jeli na kosevu?

Neposredna veza do poruke: 11799
12.4.2011 14:45:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kažu sutra kiša i zahladnjenje...jel to tačnouser posted image

da nocas vec i do cetvrtka popodne, tako su rekli

a gdje se maleni suneti, jeli na kosevu?

jeste na Koševu...
u četvrta u 15.30 zakazano aBduser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *