|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 13:58:26   
Lady26
Oooooooooooooj najbolje nikome nista ne govoriti, ne govorite ni meni nista za Lanino jelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , or else user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se....
Smirite malo tenzije user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11751
12.4.2011 13:59:01   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma sad kad je nalaz uredu mogu i gola hodati user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ma meni sve odgovara samo vi javite i samo da ne bude kraj sedmice sledece jer ce mi biti frka oko Vaskrsa i spremanja user posted image

e kad smo kod vaskrsa, kod mene sve veliki slavljenici a niko ne zna kada je tacno, kaze svekar za 1.maj.

No noooo, 24.04. poklapaju se opet oba...

e hvala ti puno, ccc ja ljudi pojma nemaju znaci 22 je Veliki petak a u nedjelju 24 je uskrs i vaskrs
hvala ti sreco moja, sta bih ja bez tebe

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11752
12.4.2011 13:59:22   
koka i po
user posted image user posted image user posted image  taman da nam rucak pravi dok smo u ribi user posted image user posted image user posted image user posted image  a zna li  kuhati user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11753
12.4.2011 14:00:34   
Anoniman

Oooooooooooooj najbolje nikome nista ne govoriti, ne govorite ni meni nista za Lanino jelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , or else user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se....

nista pametnije nisi reklauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11754
12.4.2011 14:00:34   
DM
Hajd' dobro sad, kako ti je mama?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11755
12.4.2011 14:01:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

a vidis vi mene pogresno shvatate ne ja vasuser posted image user posted image JA NE TRAZIM SAVJET UOPSTE  , da mi sta treba ja bi vas pitala ili da mi je nesto Nejasno uvezi lekova ili neznam cega ....
Meni je nekad samo dovoljno user posted image (nista vise ) ....

Eh da pobijem odmah sama sebe, kako ne trazis savjet?! Po meni kad napises to i to, takva i takva situacija , Anel ima turu, Anelu curi nos, kaslje i sl. po meni je to u jednu ruku trazenje savjeta sta da radis u vezi s tim...mozda ja grijesim ali ako ja napisem Lana ne jede bla bla bla ocekujem da mi zene koje imaju iskustva napisu, probaj ovo, nemoj ono i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11756
12.4.2011 14:01:29   
marinčii
felix lipa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image
mala haah baš me nasmija tvoj svekar čuj za 1 maj Uskrs ,uh i ja mu se baš radujemuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11757
12.4.2011 14:01:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Hajd' dobro sad, kako ti je mama?!
bolje je hvala na pitanju user posted image
user posted image (nemoj da se ljutis na mene ) nisam ti nista lose rekla .
Niti imam sta protiv tvog savjeta .

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 11758
12.4.2011 14:02:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image  taman da nam rucak pravi dok smo u ribi user posted image user posted image user posted image user posted image  a zna li  kuhati user posted image
no sto neg znasuser posted image i to kakouser posted image user posted image ...neg sumnjam da cu ja njega iz vode zvuciuser posted image ..on ti je ful opremljen...eh znaci, zdogovoreno...jos javni kad budete isli da vam se privalimouser posted image user posted image user posted image

odoh malo leci...iskoristiti dok A. spava...pocinje me glava da tisti...a to ne vajauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11759
12.4.2011 14:02:57   
DM

Salim se....

Neznam sjećaš li se onog smajlija kojeg sam ti "ukrala" pa postavila na nakoj temi o kuhanju kad su me pitali što toliko kuham?!user posted image

A zadnju sedmicu samo virim šta je lana pojela i mjerim sa mojim I-slomi me nejelo nj ovih dana, ma šta dana oduljilo na sedmice!
user posted image
Evo ovaj

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11760
12.4.2011 14:03:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

a vidis vi mene pogresno shvatate ne ja vasuser posted image user posted image JA NE TRAZIM SAVJET UOPSTE  , da mi sta treba ja bi vas pitala ili da mi je nesto Nejasno uvezi lekova ili neznam cega ....
Meni je nekad samo dovoljno user posted image (nista vise ) ....

Eh da pobijem odmah sama sebe, kako ne trazis savjet?! Po meni kad napises to i to, takva i takva situacija , Anel ima turu, Anelu curi nos, kaslje i sl. po meni je to u jednu ruku trazenje savjeta sta da radis u vezi s tim...mozda ja grijesim ali ako ja napisem Lana ne jede bla bla bla ocekujem da mi zene koje imaju iskustva napisu, probaj ovo, nemoj ono i sl....

nisam ti ja kriva sto si me pogresno skontalauser posted image ja kad to napisem ja se jadam , . ako trebadnem savjet pitat cu a nemam kad pitat kad odma odg.user posted image bez obrzira dal ga trebam ili ne.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11761
12.4.2011 14:03:34   
koka i po
hajde sad pssssssssst dobro je user posted image ..
ovo je jedina tema gdje nema prepirki...ne kvarite je user posted image ..
jesam zaj.....user posted image
za feliksa i za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11762
12.4.2011 14:04:15   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Hajd dobro, ponovo sad stojim iza toga ne treba dijeliti savjete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11763
12.4.2011 14:04:22   
Anoniman
ljudi/zene...ostavite felix jedno 2 sedmice da dodje sebi...ja sam skontala njen bioritamuser posted image

a felix...za dvije hefte ima da planiras moreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11764
12.4.2011 14:05:27   
Anoniman

Hajd dobro, ponovo sad stojim iza toga ne treba dijeliti savjete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kad mi bude trebalo a nadam se da nece pitat cu vas user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11765
12.4.2011 14:06:31   
bebacha
bice promjena vremenauser posted image user posted image zenice opet ko ose navalileuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11766
12.4.2011 14:06:45   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: koka i po

no sto neg znasuser posted image i to kakouser posted image user posted image ...neg sumnjam da cu ja njega iz vode zvuciuser posted image ..on ti je ful opremljen...eh znaci, zdogovoreno...jos javni kad budete isli da vam se privalimouser posted image user posted image user posted image

odoh malo leci...iskoristiti dok A. spava...pocinje me glava da tisti...a to ne vajauser posted image

ja ovo ozbiljno user posted image ..
neka se rijeci i obecanja pretvore u djela ciribu ciriba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11767
12.4.2011 14:07:29   
Lady26
Ma meni je macak Felix jedna od drazih forumasica... user posted image user posted image

Zene jasno i glasno Felix ne trebaju savjeti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11768
12.4.2011 14:08:11   
Anoniman

Ma meni je macak Felix jedna od drazih forumasica... user posted image user posted image

Zene jasno i glasno Felix ne trebaju savjeti user posted image user posted image user posted image user posted image

trenutno NE VELIKO!!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11769
12.4.2011 14:08:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix lipa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image
mala haah baš me nasmija tvoj svekar čuj za 1 maj Uskrs ,uh i ja mu se baš radujemuser posted image

e moja marinchi sve veliki slavljenici, a on je meni rekao za uskrs kad i jeste nego za vaskrs da je sedmicu poslije, 1.maj.
zato ja moram ovdje pitati, a ja ne obiljezavam ni jedan ni drugi, ja se prilagodila pa farbam jaja samo user posted image user posted image user posted image

felix
hajde ljubi tebe tvoja mala ne polemisi vise ni s kim jeli zrazis savjet ili ne

odmori malo, niko te ne napada a ti si pod pritiskom i sve odmah smatras kao atak
doblemom nije u toku da smo vec raspravljali o nalazima sto puta.

hajde zapali jednu i odmori tu lijepu glavicu mozzzeeeuser posted image user posted image

hocu i ja na morrrrreeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

kod mene se zakuhalo na sporetu i u rerni a i kod vas ovdje ne moze vas cojk ostaviti ni pola sata ccccc

< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2011 14:09:47 >

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11770
12.4.2011 14:09:44   
koka i po
jasno i glasno user posted image ..cccc ispusi 4 cigare od napetosti i neizvjesnosti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11771
12.4.2011 14:09:51   
DM
A ja vas čekam na ovoj temi, a vi igdje vasuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio doublemum -- 12.4.2011 14:14:41 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11772
12.4.2011 14:11:55   
megi
zene laganini
sta vam bi dok sam nesto uradila vi napisale svega i svacega

nego Lady ode li ti na godisnjicu mature sta obuce user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11773
12.4.2011 14:12:07   
Malenaoduvijek
ja gdje god sam trazila neki savjet nisam ga dobila na kojoj god temi niko nista ne zna,
sad ste me naljutile bas

a najvise ove sarajeke za sunet muskog djeteta, a ima i preparati za jacanje imuniteta.

niko nista

odoh se sada zaliti upravi vodovoda

Neposredna veza do poruke: 11774
12.4.2011 14:16:14   
marinčii
M atej mi danas poečo kašljucati,a ja sam odma svauser posted image ,neznam šta da radim,probala mu čaj dati od sljeza al neće da pije,neznam šta da radim dal da mu dam sirup neki ili da sačekam user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *