Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma sad kad je nalaz uredu mogu i gola hodati ... Ma meni sve odgovara samo vi javite i samo da ne bude kraj sedmice sledece jer ce mi biti frka oko Vaskrsa i spremanja
e kad smo kod vaskrsa, kod mene sve veliki slavljenici a niko ne zna kada je tacno, kaze svekar za 1.maj.
No noooo, 24.04. poklapaju se opet oba...
e hvala ti puno, ccc ja ljudi pojma nemaju znaci 22 je Veliki petak a u nedjelju 24 je uskrs i vaskrs hvala ti sreco moja, sta bih ja bez tebe
a vidis vi mene pogresno shvatate ne ja vas JA NE TRAZIM SAVJET UOPSTE , da mi sta treba ja bi vas pitala ili da mi je nesto Nejasno uvezi lekova ili neznam cega .... Meni je nekad samo dovoljno (nista vise ) ....
Eh da pobijem odmah sama sebe, kako ne trazis savjet?! Po meni kad napises to i to, takva i takva situacija , Anel ima turu, Anelu curi nos, kaslje i sl. po meni je to u jednu ruku trazenje savjeta sta da radis u vezi s tim...mozda ja grijesim ali ako ja napisem Lana ne jede bla bla bla ocekujem da mi zene koje imaju iskustva napisu, probaj ovo, nemoj ono i sl....
taman da nam rucak pravi dok smo u ribi a zna li kuhati
no sto neg znas i to kako ...neg sumnjam da cu ja njega iz vode zvuci ..on ti je ful opremljen...eh znaci, zdogovoreno...jos javni kad budete isli da vam se privalimo
odoh malo leci...iskoristiti dok A. spava...pocinje me glava da tisti...a to ne vaja
a vidis vi mene pogresno shvatate ne ja vas JA NE TRAZIM SAVJET UOPSTE , da mi sta treba ja bi vas pitala ili da mi je nesto Nejasno uvezi lekova ili neznam cega .... Meni je nekad samo dovoljno (nista vise ) ....
Eh da pobijem odmah sama sebe, kako ne trazis savjet?! Po meni kad napises to i to, takva i takva situacija , Anel ima turu, Anelu curi nos, kaslje i sl. po meni je to u jednu ruku trazenje savjeta sta da radis u vezi s tim...mozda ja grijesim ali ako ja napisem Lana ne jede bla bla bla ocekujem da mi zene koje imaju iskustva napisu, probaj ovo, nemoj ono i sl....
nisam ti ja kriva sto si me pogresno skontala ja kad to napisem ja se jadam , . ako trebadnem savjet pitat cu a nemam kad pitat kad odma odg. bez obrzira dal ga trebam ili ne.
taman da nam rucak pravi dok smo u ribi a zna li kuhati
no sto neg znas i to kako ...neg sumnjam da cu ja njega iz vode zvuci ..on ti je ful opremljen...eh znaci, zdogovoreno...jos javni kad budete isli da vam se privalimo
odoh malo leci...iskoristiti dok A. spava...pocinje me glava da tisti...a to ne vaja
ja ovo ozbiljno .. neka se rijeci i obecanja pretvore u djela ciribu ciriba
e moja marinchi sve veliki slavljenici, a on je meni rekao za uskrs kad i jeste nego za vaskrs da je sedmicu poslije, 1.maj. zato ja moram ovdje pitati, a ja ne obiljezavam ni jedan ni drugi, ja se prilagodila pa farbam jaja samo
felix hajde ljubi tebe tvoja mala ne polemisi vise ni s kim jeli zrazis savjet ili ne
odmori malo, niko te ne napada a ti si pod pritiskom i sve odmah smatras kao atak doblemom nije u toku da smo vec raspravljali o nalazima sto puta.
hajde zapali jednu i odmori tu lijepu glavicu mozzzeee
hocu i ja na morrrrreeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
kod mene se zakuhalo na sporetu i u rerni a i kod vas ovdje ne moze vas cojk ostaviti ni pola sata ccccc
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2011 14:09:47 >
M atej mi danas poečo kašljucati,a ja sam odma sva ,neznam šta da radim,probala mu čaj dati od sljeza al neće da pije,neznam šta da radim dal da mu dam sirup neki ili da sačekam