Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene zanima leg magic/master ako neko ima kako je zadovoljan? I ima li neko Konzumov katalog bio je u katalogu ovaj master ja mislim al sad se ne mogu sjetiti jel to to i do kad je akcija?
Imam ja, kad rdaiš na njemu super je , kad skuplja prašinu ništa ne valja ja sam sd u akciji i lijpo ga na sred dnevnog razvukla i svako malo ccc 30 ti dam ti dam ti dam. Nedelju dana radim nadam se uskoro rezultatima
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
u konzumu mislim prošle godine bio oko 50 km, do prolog vikenda je skupljo prašinu na balkonu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Top shop ..jel` iko probao? 4.10.2010 11:36:19
ziki
Haha, dođi u Gračanicu na druženje mi imamo konzum ne znam do kad traje akcija probaj na netu konzumov sajt da nađeš
RE: Top shop ..jel` iko probao? 4.10.2010 11:40:15
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: w.pooh
Mene zanima leg magic/master ako neko ima kako je zadovoljan? I ima li neko Konzumov katalog bio je u katalogu ovaj master ja mislim al sad se ne mogu sjetiti jel to to i do kad je akcija?
ja ga imam...to je najbolja sprava koju sam kupila...ja samo imam problem sto ne mogu na njemu vjezbati zbog asje... vjezba se 15 minuta uz dvd... na kraju se bas preznojsi a nakon prvog puta dobijes i finu upalicu... odlicno za guzu, stomacic i butinice...
RE: Top shop ..jel` iko probao? 4.10.2010 11:47:10
ziki
biće da ja ne radim kako treba, ja niti imam upale niti kondicije koja bi je preduprijedila meni nije nikakav dvd došao
RE: Top shop ..jel` iko probao? 23.2.2011 13:05:08
M kao Mama
Žene, koje se bave kolačima, one modlice i ostale zezancije z akolače, torte, fondant i slično, na akciji ko naruči preko interneta, oko 33 KM, snižene za 16 km
RE: Top shop ..jel` iko probao? 16.4.2011 11:06:37
Meri29
Je li ko probao, kupio, vidio kako radi ovaj Čistač na paru H2O MOP X5 sto ga reklamiraju na tv-u. Mene straaaasno, al strasno privlaci da ga kupim ako je barem pola ucinkovit kao sto kazu
RE: Top shop ..jel` iko probao? 16.4.2011 11:13:11
palachinken
Ja dobila na poklon onaj njihov masažer Relax nešto, mnogo hvaljen. Međutim u uputstvu piše da se ne smije korisiti u trudnoći pa ne bih baš izazivala, a da mi ga je testirati! Mislim da će mi poslije poroda dobro doći, da kožu učvrstim.
RE: Top shop ..jel` iko probao? 16.4.2011 14:35:41
bojana86
IZVORNA PORUKA: Meri29
Je li ko probao, kupio, vidio kako radi ovaj Čistač na paru H2O MOP X5 sto ga reklamiraju na tv-u. Mene straaaasno, al strasno privlaci da ga kupim ako je barem pola ucinkovit kao sto kazu
Ajoj i mene ovo zanima... ja nemam nikakav usisavac a ovaj me bas privlaci,a jos u jednom trznom centru kod nas ima neki isti je fazon kao taj samo druga marka i kosta 100km... bojim se uzeti a da bude bezvrijedan ... citajuci po forumima bome nemaju neke rijeci hvale za ovaj cistac
RE: Top shop ..jel` iko probao? 19.5.2011 15:13:29
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bojana86
IZVORNA PORUKA: Meri29
Ajoj i mene ovo zanima... ja nemam nikakav usisavac a ovaj me bas privlaci,a jos u jednom trznom centru kod nas ima neki isti je fazon kao taj samo druga marka i kosta 100km... bojim se uzeti a da bude bezvrijedan ... citajuci po forumima bome nemaju neke rijeci hvale za ovaj cistac
od juce se reklamira i kod nas...a ja sam zagrijana za njega...jel iko kupio, isprobao!?
od juce se reklamira i kod nas...a ja sam zagrijana za njega...jel iko kupio, isprobao!?
Aj pa zar niko probao nije Nesto ne vidjeh jel ima i kod njih kao i za dormeo proba 30dana pa ako ne valja vrnem ga Jesam namazana
Ne mogu sad bučan je, kao usisivač. Gdje ću u ovo doba da mi ko zovne policiju ili da ljudi moraju salijevat stravu Ujutro u 7 startamo Svakako ću javiti.
N_N bas me interesuje jel tako kako prikazuju...hajde probaj na brzinu jedan zid okreciti pa nam javni utiske
jel sad da proba
e žene ako slažu..nema frke...prijava udurženju potrošača a mislim d ane lažu...
mene zanima ovaj usisivač...kontam za fuge i kermaičke djelove i sve pločice po kući ljepota hajde dido probaj pa javi
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.