|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1079 1080 [1081] 1082 1083   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.7.2011 13:40:31   
Anoniman
ja sam vec negdje pisala da je mojoj prijateljici s 25 godina diagnosticiran pred klimaksuser posted image
sreca ima 2 sina ito oba ne planiranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 27001
16.7.2011 13:44:22   
koka i po
IZVORNA PORUKA: noa

ja sam vec negdje pisala da je mojoj prijateljici s 25 godina diagnosticiran pred klimaksuser posted image
sreca ima 2 sina ito oba ne planiranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj.....bas me utjesi.fakat sve teze podnosim ovaj pms.
na osnovu cega su joj dijagnosticirali???? p'regled,hormoni ovako onako????
doduse meni je receno nakon operacije da ce biti teze kako godine prolaze. 

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27002
16.7.2011 13:48:53   
Anoniman
pocele joj menge šarati i  kasniti ona kontala evo ga trudna opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otisla kod dr. radila neke nalaze i preglede i tako joj rekli.ona zivi u ZG pa ti ne znam sta detaljno ovo mi je sestra javila.

Neposredna veza do poruke: 27003
16.7.2011 13:57:40   
koka i po
vjerovatno je kod njih malo naprednija tehnologija.
ja nesto ne vjerujem ovim nasim hecimima...mislim...ne vidjeti cistu od 9 kg user posted image ..
a kamoli sta drugo.
bome ce nas pomesti moderatorska metla user posted image ..
sorry necu vise nikad user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27004
16.7.2011 14:16:57   
Anoniman
Koko user posted image

Bebacha zelimo curici brzo ozdravljenje i da prstic sto proje prodje druga nam user posted image

Ostale mame i bebe user posted image

ps. sta je sa N_N i chuci?

< Poruku je uredio jelenaT -- 16.7.2011 14:18:12 >

Neposredna veza do poruke: 27005
16.7.2011 14:18:52   
koka i po
user posted image user posted image ...ne dam se ja bona ..
kako pupo danas jeli boli????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27006
16.7.2011 14:22:00   
Anoniman
Ma bolucka, ali kaze normalno da bolucka jer bebi vrsi pritisak i otvorena sam, samo treba sprijeciti da dalje nastavi. Bas sam kurate srece user posted image , posle 38 sati bolova na tri minuta sa Anom ja se otvorila samo 1,5prst, a sad 2,5-3prsta otvorena a moram na carski user posted image

Neposredna veza do poruke: 27007
16.7.2011 14:23:38   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image ...kani se masina ,zidova,tepiha i ostalog.
a kad je termin??? jesi li usla u deveti?????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27008
16.7.2011 14:27:49   
koka i po
uh sad vidjeh u potpisu user posted image ...
nemoj da se zezas i pazi na sebe,znam sama si sa djetetom ali eto imas i tu jetrvu ili zaovu sa tobom neka te malo zamjeni a ti lezi,neka barem saceka dok ne udjes u deveti,

Neposredna veza do poruke: 27009
16.7.2011 14:41:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma bolucka, ali kaze normalno da bolucka jer bebi vrsi pritisak i otvorena sam, samo treba sprijeciti da dalje nastavi. Bas sam kurate srece user posted image , posle 38 sati bolova na tri minuta sa Anom ja se otvorila samo 1,5prst, a sad 2,5-3prsta otvorena a moram na carski user posted image
jelena cuvaj se ....
user posted image user posted image bit ce to dobro abd nebrini .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27010
16.7.2011 14:56:11   
mala86
pozzic i od nas user posted image

moj malac jutros usto u pola 10 (a zaspo je sinoc prije 9 ).nemam pojma sta se desilo user posted image .al zato sad imam problem,nece da zaspe,eno ga jos se vrti u krevetu,i ko zna kad ce ustat i kad zaspe!bit ce poslije izvest ga i napravit velikiii krug bez kolica da se izmori (ako je to uopste moguce user posted image )

vrijeme pravi fino,al felix nemoj da tako bude dugorcnouser posted image !volimo mi i vrucine i kupanje!nismo jos otisli na one bezene u Vitezu,cekam da prodje user posted image ,pa da idemo
a na ovom vjetru ne smijem mu i vodu u bazen stavit,kad puse

inace mame koje imaju bazencice na balkonima-kako ih praznite???

< Poruku je uredio mala86 -- 16.7.2011 14:57:33 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27011
16.7.2011 14:57:30   
Amani12
I sta kazu ti meteorolozi,kad ce osvjezenje u vidu ljetnog kisnog pljuskauser posted image
Joj,goriiiiiii...
Moje dijete pajki,a prije toga je okupao sebe i vecinu igracki u kuci.
A kaze da ''voji punicu'' user posted image misleci,da voli sapunicu user posted image
Gdje nam je Apotekarka da salje sladoled? user posted image

Mamice i djecice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27012
16.7.2011 19:08:14   
Hanady RR
Pozdravčić žene.
ja bila ko seke na ručku, oni aBd idu na more u petak pa odnijela smaiju miške i peškir winny the pooh naravno i neku sam kao formulu čamac mu kupial da zet ima više posla nosat po plažiuser posted image

bebacha žao mi je curice za uplau grla miša muuser posted image
a malenom ne birni neće s einficirati...te manje povrede ne traba zamotavati...samo maši masnijom krmeom...ma inače za opekline ljiljanovo ulje je zakon ubuduće da znaš...40 cvjetova žutog ljiljana potopi u 1 l malsinovog ulja i fino na sunce 40 dana ...provjedi i čuvaj..zakon za sve opekline...nema plika sigurno.

I meni moj divni vikend na nos skoči...mama me zaove i kaže farah ima temperaturu oko 3 i 15user posted image
nema problema sa jelom i pićem, ne kašlje, nos ne curi..urin dobre boje i mirisa normalno piški i kaki...ne kontam do čega je imala turu...
sad je nema i ona je usper...
sad kontam d aidem po nju, amamam kaže da paničim beze kaže neka je...
a ja opet kontam da je dovede,m do hitne...od čega joj temperatura ako je dobro sveuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27013
16.7.2011 19:20:24   
leona81
IZVORNA PORUKA: bebacha

Leona samo vam saljemo punoo podrske.nadam se da ce uskoro biti bolje.jestel snimali pluca.s nama u bolnici je lezao djecak koji je imao super nalaze a upalu pluca,virusnouser posted image

hvala puno, nismo...dr nas nije slala da slikamo.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27014
16.7.2011 19:28:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: bebacha

Leona samo vam saljemo punoo podrske.nadam se da ce uskoro biti bolje.jestel snimali pluca.s nama u bolnici je lezao djecak koji je imao super nalaze a upalu pluca,virusnouser posted image

hvala puno, nismo...dr nas nije slala da slikamo.

leona i vi bolesniuser posted image user posted image

e joj samo da se nije s mirom...jeli bolje beba

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 27015
16.7.2011 21:31:18   
Lady26
Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel me neTko trazioooooooooo?!

Sve spakovano, osim hrane to cu ujutro, mislim samo izvaditi iz frizidera....
Ko bi rekao, samo jedan kofer (kofercic), moja torba za plazu i jedna prozirna ne velika vreca sa zatvaracem.. user posted image
Ja sam kontala morat cu kamion iznajmit, kad ono ne treba user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27016
16.7.2011 21:38:25   
DM
Hanady-šta je s curkom? Kakvo je stanje? Moji obojica kašljucajuuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27017
16.7.2011 22:20:37   
Hanady RR
Imamao uplau grla jaku...
CRP povišen i leukociti a urin u redu...
grlo jako crveno, zinat je dobila...temperatura za sada ide do 39...
evo sad spada ...a ona kunja ne može biti budna jer nikada i nije u vovo doba...

user posted image

a tvoji...samo kašlj ili ima i tureuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27018
16.7.2011 22:23:46   
Hanady RR
Lady sretan put...finos i tit potrpala svaka čast...i ja sma mislila treat će ti vieš torbicauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27019
16.7.2011 22:43:01   
DM
Moji samo sline i kašlju-I. manje, dok S. malo više-pod tretmanom je! Danas ga vodili transformerse da gleda-ma prisjeo mi je i film zbog nj kašljucanja-znaš zbog čega!
Vidš kako se ove bolešćure samo u krug vrte-proliv, tura, grlo....

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 27020
16.7.2011 22:48:57   
Hanady RR
E valauser posted image

Sreća starija me oštedila stresa...a i mlađa nije vala dugo bila bolesna...jeste nedavno taj porljev i povraćanje al je vrlo hrabro bez ture to pregurala...

ma smao dever...

ja večeras htjela na koncert masima i ona mi kod mame od juče ujutro, a starija mi kod zaove...al šipak...svaki put neko s ebolestan vratiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27021
16.7.2011 22:51:01   
Lady26
Hanady i doublemum nadam se da ce djecica brzo ozdraviti....
Svima saljem veeeeeeeeeeeliku pusu, nedostajat ce mi RR user posted image user posted image

Bye byeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27022
16.7.2011 22:52:29   
Anoniman
Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje...
Lady srecan put i lijep provod user posted image

Kod mene u komsiluku dvije svadbe, ne zna se koji su glasnije i kod koga jace kolo trese user posted image , bice nocas veselo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27023
16.7.2011 22:53:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hanady i doublemum nadam se da ce djecica brzo ozdraviti....
Svima saljem veeeeeeeeeeeliku pusu, nedostajat ce mi RR user posted image user posted image

Bye byeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odmori se od svega pa i do RR-a...čuvajte se user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27024
16.7.2011 23:06:42   
Apotekarka
Vecer...
Ma nisam ja zewne pobjegla zbog sladoleda,ima ga jos ajd ponesite kasike borovnica-cokolada tko voliuser posted image ...oipet smo danas jednu sobu okrecili pa stirkala neke mamine miljerciceuser posted image ,velimm ti zeno kako na godisnjem kad udjem u kupatilo masina non-stop radi(danas 6)a kad udjemn u sobu ti samo za peglm sta ti e vise...REko nije pms ne brini hocu da iskoristim godisnji da sve generalno ocistim i uspjela sam...
Hanady,bebacha ,misa mu i upalice da nije sladoled ili bazencici sad sebbas lako prehladiti
Lady sretan ti puttttttt i teacherka bez mucnina
Ciji se bebac sprzio jecodermom mazite
koko i ka sam cula za rani klimaks,pa samo ti jos to fali
Meni valja u pin.na posaouser posted image user posted image user posted image a bas je fino kuci sa Antoniom stalno samo od tute nista...nula smo...nismo nauciliuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1079 1080 [1081] 1082 1083   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1079 1080 [1081] 1082 1083   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *