|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1078 1079 [1080] 1081 1082   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.7.2011 8:49:47   
bebacha
jutro.
uh jest lijepo zahladnilo.
Ajli mi sinoc dobila tempuser posted image user posted image pojma nemam od cega,popila dalsy i spala.jutros opet malo povisena,a ona samo lezi.evo tajo je odveo da je malo doktor poslusa i pogleda grlo.
spominjala sam da se Alen oprzio na cesmu,evo od jutros veliki plik,to je s unutrasnje strane ruke,prema dlanu,mlazem jekodermom al on odma obrise,evo sad kontam da mu stavim malo zavoj,lagano,valjda nece skidat

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 26976
16.7.2011 9:25:27   
teacher75
moja lana se nekidan oprzila na sporet i nisam ni primijetila plik neka 2-3 dana, nekako joj na unutrasnjosti prsta pa se nije vidjelo. onda nisam nista dirala, pustila sam tako i pukao je sam, al se srecom vec sve osusilo i sad je ok

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26977
16.7.2011 9:36:44   
Mya_81 RR
Jutro!

I mi smo se jednom prilikom opržili na prstu isto na česmu. Malo sam mazala i brzo je proslo, sva sreca nije ostao nikakav oziljak...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26978
16.7.2011 9:37:10   
tekja
jutro...danas se malo lakse diseuser posted image

lady, ne stigoh sinoc, sretan vam put, lijep provod zelimuser posted image

ella, mashAllah momaka...nek' su ti zivi i zdravi, a bogme ne bi bilo naodmet i da nas slusaju, je l' da? user posted image user posted image user posted image

zaho, kako je curetak? citam tamo, sta bi na hitnoj?
bebacha, za tebe i djecicuuser posted image ...valjda se tura nece vracatiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26979
16.7.2011 9:46:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mahanje i od nas i odoh u horizontalu... zbog onih bolova sto sam pisala ipak sam morala otici dr... otvorena sam vise nego sto sam sa Anom usla u salu, grlic skracen, moze svaki tren krenuti pa zato mirovanje bar do 30. da doguramo. Urin i urinokulturu da uradim jer misli da sam se i prehladila, da ima upale.
Ljubac veliki za sve user posted image

Ma, to su samo dvije sedmice...strpi se malo i odmaraj koliko mozes uz Anu...ali mislim da se nije tesko organizirati za tako kratak period....jos malo i eto bebiceeeeeeeeeee user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26980
16.7.2011 9:47:56   
Amani12
Jutrica user posted image
Lady sretan put,uzivajte user posted image
Ella divni su ti djecaci,a neka su i nestasni,djecica i treba da budu i nestasna i razigrana user posted image user posted image
Konacno nam je malo zahladilo,odmah sve lakse...
Mya,Bebacha,Tekja user posted image
A sta nam je bilo sa Esmicom? Zahoooo? user posted image
Moj djecak jos spava,a ja cekam da mi dodje brat da bude s njim i da ga izvede vani,ja idem na kaficu s prijateljicom...
Sinoc su mu desni krvarile,a trice nikako da probiju,a on izbaci jezik van i ponavlja : kuv,kuv,bisi mama ,da mu krv obrisem,pile moje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26981
16.7.2011 9:56:04   
Hanady RR
Jutro ženiceuser posted image

Zaho kako je dijete...sad čitam sigurno neka alergija, neka ste išli u hitnu...vjerujem d aje dobila flonidar ili fenistil jer je neka laergija na ovu vrućinu...
uh jutros s ečlakše dišeuser posted image

Apotekarko draga...oprat ću ti ja svo suđe al kad ti tamo dođem meni samoj 2 kg sladoleda fino da nparavoiš...zamisšljam odjednom toliko sladoleda mnjam mnjamuser posted image

Ellla...medoviuser posted image user posted image
Ostale kako ste, Teacher jel jutros lakše sa ovim malo boljim vremenomuser posted image
samo polako i bez srkleta, do ponedlejka ujutro možeš se tri puta spakovati...user posted image

Eto tako...kod mene još veseli vikend bez djece traje....
sinoć smo izlazili...uh ludila u graduuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26982
16.7.2011 10:04:19   
Mya_81 RR
I nama se pojavio osip na prsima user posted image

Puno sitnih tačkica, kao da je hrapavo...

Je li to moze biti od znoja user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26983
16.7.2011 10:09:26   
Hanady RR
Mya najvjerovatnije....

eno i Sara ga ima isto hrapav... akof farah bilo onih dana dok s enije u bazen uvalila...kako s eu bazenu rashlađuje u skaldu s asvojim potrebama za tuširanjem a ne maminimuser posted image nema ga....

Istuširaj je češće...vidi kako ide dal se širi...

a opet ona je imala i ture po ovim vrućinama...moguće d aje i to posješilo osip...

malo je napuderiši bebi puderom ako je svrbi da neraščeše...al nemoj puno puder zatvara pore pa koži neda disat nemoj da pretjerujete s anjimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 26984
16.7.2011 12:50:48   
Anoniman
evo nas vidim niko nas nije pozelio cccc ajd nema veze da se malo javnem .
Mi bili juce kod mame pa isla od strinine cerke na svadbi .A me nije slusao al je osto kod mame kaze bio dobar posle me malo trazio.
On je jos lose user posted image dusa moja pun slajma nosic slini , stalno .Jos smo sinoc spavali poluotvorenog prozora u neka doba me zima probudi on leden ebemu vise...
Skoro zaspo ja odmaram.
Nisam ni ja dobro nos mi pun
A sto se tice vremena jutros slusam na radiju nema vise oni vrucina sto je bilo max do 34 step ce biti svaki dan naoblaka i vjtrica od srijede ZAHLADNJENJE sa samo 20 step
Eto toliko o vrmenu pouzdanom sa radija bh Sarajevo user posted image user posted image user posted image .
Biometorlokske prilkike jos nepovoljne.
Bebacha user posted image user posted image ...hvala sto si pomislila na nas ...

Neposredna veza do poruke: 26985
16.7.2011 12:52:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

U zamrzivacuser posted image ,i pomalouser posted image
Dat cu i vama malo ako je tko voljan da mi opere posude sto sam mutila
daj meni sladoleda oprat ce moja snajka sudje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 26986
16.7.2011 12:57:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

daj meni sladoleda oprat ce moja snajka sudje user posted image user posted image user posted image user posted image

neda vidiš je kako ga toliko napravila i javila nema je više...sjela i jede sve samauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26987
16.7.2011 12:59:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

neda vidiš je kako ga toliko napravila i javila nema je više...sjela i jede sve samauser posted image user posted image user posted image
ccc apotekarko nemoj se udavituser posted image user posted image user posted image user posted image lizajuci .
STa ima kod tebe mila jestel dobro user posted image

Neposredna veza do poruke: 26988
16.7.2011 13:00:20   
Anoniman
dobar danuser posted image jel vruceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaha se ne javlja nadam se da je cura OKuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26989
16.7.2011 13:02:53   
bebacha
Felix prvi put volim tvoju prognozuuser posted image user posted image user posted image
20 stepeni je tamam:):)
Ajla ima upalu grlauser posted image user posted image a maloprije imala proliv.Alenu puko plikuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me strah da se nece inficirat posto jos malo puze pa bas tim djelom po podu.samo mu prasim bivacinom.sad mu naumpade.cime vi dezinfikujete kad djete upadne pa zguli kozu,ograbotine i tako to

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26990
16.7.2011 13:05:44   
Anoniman
bebacha user posted image a joj misa mu vise i nahlade .
user posted image user posted image user posted image DA malenog sto prije plik prodje

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 26991
16.7.2011 13:09:53   
bebacha
ma ona je dobro,da sinoc nije dobila temo nebi ni skontala nista.samo je mirnija nego inace,pa koristim prilikuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26992
16.7.2011 13:13:18   
Anoniman
bebacha opeklinu nebi trebalo nicim zamotavati al posto kazes da on puze pa se to moze inficirati stavi mu ti malo zavoja..e da se marijana javi ona bi ti znala reci sta trebas jer je njen nikola imao opecenu rukicu..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26993
16.7.2011 13:17:30   
R&T@
Imate mahanjeuser posted image

Meni se neplanirano vratilo dijete moje, pa mama mazi, pazi, ljubi, grli....user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26994
16.7.2011 13:20:31   
assmiras
Pozdrav svima,a vidim da vas je dosta i na moru....

Selma danas ima osip po tijelu, nadam se da je od vrucine, mada mi je malo cudno. Na odredjenim dijelovima kao osip mod vrucine a onda negdje kao tackice crvene:(, sva istackana ...... vec me brine ....

A nikad nije imala ojed na guzi i ....., a od proslog vikenda par crvenih tackica koje se sire i nimalo bezazleno ne izgledaju. Danas sam je pustila d abude gola da se to malo osusi, ali mi nekako bed..... pocinje me bit strah. nisam je vodila dok. kontam reci ce mi da sam luda, al ako ostane ovako ipak cu morati.
Je li iko od vas imao takvu situaciju????'''' Ja se nesto nadam da je to od vruine ali????user posted image ...

< Poruku je uredio assmiras -- 16.7.2011 13:27:19 >

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26995
16.7.2011 13:26:03   
bebacha
ja mislim da je od vrucine.
Noa znam da se netreba opekotina zamotat al et probala sam jer kako puze i uvrijedi se al sam skinula,vuce zubima zavoj.fino se sisu,dva put sam mu bivacin stavljala jer spava pa nemoze obrisat

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 26996
16.7.2011 13:27:11   
koka i po
opeklinu nebi trebalo nicim zamotavati al posto kazes da on puze pa se to moze inficirati stavi mu ti malo zavoja..

sve zavisi koji je stepen opekotine.Dermazin krema je odlicna za opekotine samo ne znam dali je smiju koristiti djeca.
dobar dan i vama..
ja sam danas user posted image  i ovakva user posted image  i ovakva user posted image  a takva cu da budem jos cetiri dana dok ne dobijem mengu .negdje sam procitala da zene koje su izvadile bilo koji reproduktivni organ tesko podnose pms a jos teze klimakterij.
bdw....nesto kontam koliko  rano dobijanje menstruacije utice na pojavu ranog klimaksa user posted image .ja dobila u drugom osnovne user posted image
cccccc ja mi teme user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26997
16.7.2011 13:33:20   
Anoniman
jao kokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos ti vala i klimaks treba da sve zaciniuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 26998
16.7.2011 13:36:12   
bebacha
sta ba u drugom osnovne.ti to ozbiljno,pa to je 8-9 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 26999
16.7.2011 13:37:12   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...suti ljuta sam danas ..
kontam...moja mama dobila u 18g a prestalo joj u 45...
a ja dobila u 8guser posted image .
mozda sam uhvatila zadnji voz sa mojim S.user posted image ...a nerjetki su slucajevi da rani klimakterij pocne u poznim tridesetim user posted image ...a vec je pocelo da sara user posted image ..
sve cesce dobivam menzes dva puta u mjesecu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1078 1079 [1080] 1081 1082   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1078 1079 [1080] 1081 1082   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *