|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1077 1078 [1079] 1080 1081   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.7.2011 22:02:54   
Malenaoduvijek
tiki ne daj se duso moja, samo polako na moru.ipak ides na odmor a ne na umor.ebi

organizuj se tako da tebi bude lakse, izbjegavaj auto i hvataj se hladovine sa Lanom.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26951
15.7.2011 22:05:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala, ja bogme mislila ti digla sve cetiriuser posted image ...bilo bi mi drago da jesi..al' eto opet si dosta stvari zavrsila...a nije ti lako ni s tatom...nego da sam na tvom mjestu ja bih njega ozenilauser posted image (bez uvredeuser posted image )..meni zao ljudi koji starost provode sami..nije lako biti sam...pogotovo muskarcu...a i tebi bi bilo lakse da znas da sam ujutru ne pije kafuuser posted image

sto se mene tice ozenila bih ja njega ali kad bi se pojavila neka normalna teta, a ne neke ".ospije" da izvines na izrazu.one dodju nece ni jedna ni sudje da skloni poslije kafe i sve kontaju nasle dobrodrzeceg udovca sa stanom, ali im sipak stan na meni tako da su se tu malo zeznule.
iako to je ipak do njega, ja sam prije bila tvrdoglava i sve mu govorila neces ti nikoga ovdje dovesti,ali sam shvatila da to ne ide i da je njemu tesko samom jer ipak ja imam svoju porodicu i moram se o njima brinuti a on moze doci kod nas kad hoce ali nije to to....a moja sestra je prica za sebe

e moja mala...ma nebi ni on htio sve d ati nisi bila tvrdoglava...
ja sma mojoj mami nalazila bliske duše...izvodili je po jednom dva put i ona neće ap neće...
mlada je ostala udovica iza tate sad je sama...i eto ona je žena i poradi ona sve...al opet milion sitnica a i krupnih stavri u kući moramo mi...ja joj sad kažem da si me slušala pa s efino udala bilo bi ti lakše...ona kaže meni je taman i dobro...a nije vala...sama jeuser posted image
svi smo mi tu lai svi imamo i svoje živote...a sestra hm...haman kao i tvoja...jel i tvoja mlađa kao kod meneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26952
15.7.2011 22:05:54   
Anoniman
Mahanje i od nas i odoh u horizontalu... zbog onih bolova sto sam pisala ipak sam morala otici dr... otvorena sam vise nego sto sam sa Anom usla u salu, grlic skracen, moze svaki tren krenuti pa zato mirovanje bar do 30. da doguramo. Urin i urinokulturu da uradim jer misli da sam se i prehladila, da ima upale.
Ljubac veliki za sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 26953
15.7.2011 22:07:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mahanje i od nas i odoh u horizontalu... zbog onih bolova sto sam pisala ipak sam morala otici dr... otvorena sam vise nego sto sam sa Anom usla u salu, grlic skracen, moze svaki tren krenuti pa zato mirovanje bar do 30. da doguramo. Urin i urinokulturu da uradim jer misli da sam se i prehladila, da ima upale.

Hm Hm...ne mrdaj ženo rkeoh ti ja juče...
Ti meni fol pišeš mirovala si vazdan ana slušala aja da dana sčitam 4 mašine vešauser posted image
majkemi ja bih došla da ti ih ispeglam ako nema ko...lezi živa bila smao d anam uguraš u 9. mjescuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26954
15.7.2011 22:09:43   
teacher75

sretno draga, odmaraj sto vise, saljem ti puno user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26955
15.7.2011 22:09:50   
Hanady RR
teacher nedaj se...nek ronda ko ga šiša...a zna se da će on nositiuser posted image
svi su oni isti bona...moj je mm tako ronado a onda svako jutro nosa, bazen, čamac, 2 šlaufa, 2 komleta miški, 2 komleta lantica loptaica, 2 dušeka uredno napuhana, 2 lopte i punu kesu igrački tipa patkice , loptice, lutikice i sve x2user posted image user posted image user posted image

ja s enisma mješala reko ne moraš nositi...al nakon 25 minuta na plaži one ga vrate u apartman po touser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26956
15.7.2011 22:12:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

teacher nedaj se...nek ronda ko ga šiša...a zna se da će on nositiuser posted image
svi su oni isti bona...moj je mm tako ronado a onda svako jutro nosa, bazen, čamac, 2 šlaufa, 2 komleta miški, 2 komleta lantica loptaica, 2 dušeka uredno napuhana, 2 lopte i punu kesu igrački tipa patkice , loptice, lutikice i sve x2user posted image user posted image user posted image

ja s enisma mješala reko ne moraš nositi...al nakon 25 minuta na plaži one ga vrate u apartman po touser posted image user posted image user posted image

on mene ubjedjuje da niko to ne nosa, samo oni kojima je apartman 5 metara od plazeuser posted image kaze da ne znam ja koliko je to, a ima samo to i jedan slauf, torba sa peskirima i ostalim se moze zakaciti na kolica, smijesan je, al eto samo da ima zbog neceg rondati, navikla sam...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26957
15.7.2011 22:13:01   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala, ja bogme mislila ti digla sve cetiriuser posted image ...bilo bi mi drago da jesi..al' eto opet si dosta stvari zavrsila...a nije ti lako ni s tatom...nego da sam na tvom mjestu ja bih njega ozenilauser posted image (bez uvredeuser posted image )..meni zao ljudi koji starost provode sami..nije lako biti sam...pogotovo muskarcu...a i tebi bi bilo lakse da znas da sam ujutru ne pije kafuuser posted image

sto se mene tice ozenila bih ja njega ali kad bi se pojavila neka normalna teta, a ne neke ".ospije" da izvines na izrazu.one dodju nece ni jedna ni sudje da skloni poslije kafe i sve kontaju nasle dobrodrzeceg udovca sa stanom, ali im sipak stan na meni tako da su se tu malo zeznule.
iako to je ipak do njega, ja sam prije bila tvrdoglava i sve mu govorila neces ti nikoga ovdje dovesti,ali sam shvatila da to ne ide i da je njemu tesko samom jer ipak ja imam svoju porodicu i moram se o njima brinuti a on moze doci kod nas kad hoce ali nije to to....a moja sestra je prica za sebe

e moja mala...ma nebi ni on htio sve d ati nisi bila tvrdoglava...
ja sma mojoj mami nalazila bliske duše...izvodili je po jednom dva put i ona neće ap neće...
mlada je ostala udovica iza tate sad je sama...i eto ona je žena i poradi ona sve...al opet milion sitnica a i krupnih stavri u kući moramo mi...ja joj sad kažem da si me slušala pa s efino udala bilo bi ti lakše...ona kaže meni je taman i dobro...a nije vala...sama jeuser posted image
svi smo mi tu lai svi imamo i svoje živote...a sestra hm...haman kao i tvoja...jel i tvoja mlađa kao kod meneuser posted image

hanady na zalost starija je ali je namcor na svoju ruku tako da kazem, samo sebe gleda i nikoga drugog, vjeruj mi.ruzno je sto to kazem ali tako je i to vi znaju.
ja bih za svoje u sve uradila, za majku i jesam njegovala je na postelji 3 mjeseca kad je bila u komi, a i za tatu bi jer znam sta su oni za mene sve radili ali ona to gleda malo drugacije, ali nejse...svako ima svoje.
a drugaciji su muskarci on bi i "doveo" nekoga kad bi bio normalan, ja znam njega njemu treba moja amin i to je to jer sam ja bila luda za mamom i on ne bi da mene povrijedi ali ja sam svjesna da on ne moze sam.

Neposredna veza do poruke: 26958
15.7.2011 22:14:54   
teacher75
mala, hoces da ga upoznamo sa mojom mamom, i ona sama?user posted image

Neposredna veza do poruke: 26959
15.7.2011 22:15:41   
Malenaoduvijek

jelo jelo odmaraj user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26960
15.7.2011 22:16:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

on mene ubjedjuje da niko to ne nosa, samo oni kojima je apartman 5 metara od plazeuser posted image kaze da ne znam ja koliko je to, a ima samo to i jedan slauf, torba sa peskirima i ostalim se moze zakaciti na kolica, smijesan je, al eto samo da ima zbog neceg rondati, navikla sam...

ma nek otkači u žabljim skokovima reci mu...i uinta ga povrati po japanka ranom zorom...ima da ksče i sve nosa sam na plažu da ga ne kazniš opetuser posted image user posted image user posted image

nosaju bogami i oni što su dalje...mis vaki dna iz igala na plažu išli u Mlejine...majko moja pun gepek multivolumena napuhanih karfeka...bogami sve je sam radiouser posted image i tvoj će smao da skonta d aje na more došao...ont o još pod utiskom do puta...user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26961
15.7.2011 22:18:03   
Hanady RR

čekaj bona pa ja sma prva počela pirčatiuser posted image

a nama stan ne treba moja ne zna ni šta će sa svojom imovinom...ozbiljno se misli d asve rasprodauser posted image

nego mala d aih izvedemo sa djecom jedan dan u aprkićuser posted image

sad s eja zezam...al znam nije lako...polako...
a seka...
svaka porodica ima jednog ''kukolja'' ja mlađi ja stariji...isto ti je...znam o čemu pirčaš...user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26962
15.7.2011 22:20:35   
Malenaoduvijek

čekaj bona pa ja sma prva počela pirčatiuser posted image

a nama stan ne treba moja ne zna ni šta će sa svojom imovinom...ozbiljno se misli d asve rasprodauser posted image

nego mala d aih izvedemo sa djecom jedan dan u aprkićuser posted image

sad s eja zezam...al znam nije lako...polako...
a seka...
svaka porodica ima jednog ''kukolja'' ja mlađi ja stariji...isto ti je...znam o čemu pirčaš...user posted image user posted image

legende moje user posted image user posted image user posted image

putnik spakova li se ti ili i dalje gledas te stvari user posted image

Neposredna veza do poruke: 26963
15.7.2011 22:26:28   
taurus
tiki je li i vi krećete ujutro

mi polijećemo večeras oko 1i dole smo do 7 aBd sa pauzama naravno

Neposredna veza do poruke: 26964
15.7.2011 22:28:22   
Hanady RR
Lady zatrapana negdje u garadrobi nejvalja ništauser posted image
sad ona tamo sve sebi po spisku šta je toliko garadrobe djetetu nakupivala na BB pa ne zna šta bi ponijel...a ako sve ponese treba joj još koferauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 26965
15.7.2011 22:31:26   
Mya_81 RR
Mi zelimo sretan put svim nasim drugarima koji idu na moreno...mislite na nas i okupajte se koji put za FF kompaniju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 26966
15.7.2011 22:32:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: taurus

mi cemo abd u pon, rano ujutro

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 26967
15.7.2011 22:33:57   
Malenaoduvijek
i meni se cini da se zatrpala user posted image user posted image

eh ja joj zelim sretan put, sutra cu sibnuti sms da vidim jesu stigle sretno user posted image

puno mi se odmaraj i kupaj sa curom i ne suncaj se previse da mi ne nabijas komplekse kad se vratis, mozes kao tajra solidno user posted image

ljubim user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26968
15.7.2011 22:36:08   
taurus

IZVORNA PORUKA: taurus

mi cemo abd u pon, rano ujutro

ne brini ugrijaćemo vam more dok dođeteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26969
15.7.2011 23:33:51   
Apotekarka
Juhuuuuuuuu...upravo umutih 2 kg sladoleda bravo jauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 26970
15.7.2011 23:36:51   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Juhuuuuuuuu...upravo umutih 2 kg sladoleda bravo jauser posted image user posted image user posted image
uuuuuu zeno pa gdje ces sa tolikim sladoledomuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 26971
15.7.2011 23:41:09   
Apotekarka
U zamrzivacuser posted image ,i pomalouser posted image
Dat cu i vama malo ako je tko voljan da mi opere posude sto sam mutila

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 26972
15.7.2011 23:44:21   
Honey3

moze sladoled a posude ponesi pa cemo u masinu ubacitiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 26973
16.7.2011 0:27:34   
lila25

Apotekarko ako ne znas sta ces sa sladoleda ponesi na kaficu u Kiseljak :)))))))

Neposredna veza do poruke: 26974
16.7.2011 1:24:58   
Ella_H
Poz drage moje.
Ja danas drvlje i kamenje a moja beba
pametna danas sam na tutu piski kaki itduser posted image user posted image user posted image .
Tekja jasta je sve nego djecije nek su nam
zivi i zdravi user posted image .
Evo jedan pozdrav s tute za malu raju.

http://img29.imageshack.us/img29/7250/oki044.jpg
Ev jedne s nutellom
http://img8.imageshack.us/img8/7567/oki014.jpg

Dva brata Murata
http://img707.imageshack.us/img707/6544/oki036.jpg

Na livadi je najljepse

http://img200.imageshack.us/img200/9702/oki020.jpg

< Poruku je uredio Ella_H -- 16.7.2011 1:33:35 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 26975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1077 1078 [1079] 1080 1081   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1077 1078 [1079] 1080 1081   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *