Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma kakav odmor ženo-evo me k'o prebijena mačka legla u 3,ustala u 6-vodeni poslovi done!
joj kako je meni smješno bilo...ja zamišljam znam tebi ni jea la nisam si mogla pomoći
hej kad sma mužu pričala..kaže znao smaja neko će zaplatiti sa tim vašim savjetima
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja sam !moj dosli nocas u pola 2 ,cijeli dan brojim,nabrajam,sto su tako zakasnili!u pola 1 sam sjedila na balkonu i cekala,nisam mogla zaspat
i maloprije malac zaspe,mene taman pocelo nosit kad zvono,mm rodjaci-i nista od mog spavanja
vani vjetar neki puse,izgleda da nece nista biti od kupanjca danas na balkonu,neko mi rece da ce veceras kisa
Dan...Meni ovih 5 dana godisnjeg prođe ko u snu ciscece,krecenje i eto...nisam iz kuce makla do danas,isli Antoniu neke sandalice kupiti,jedva nađosmo nema brojeva i ovim nisam odusevljena al ajd...Sve smo sredili sem spavace...bas sam danas ormar u drugoj sobi prelozila,malo pospremila,a spavacu cemo kreciti kasnije pa dok Antonio ustane malo cu prebrisati i prozor oprati....Uzela sad da stirkam neke stljnjake i vruce mi odustala....Rucak imam... Antonio je dobar jede,spava samo s tutom nikako ne ide...jucer mi s za dva sata upiskio 6 puta,6 gacica i 6 carapa smocio...je li to previse ,on bas previse piski Evo neki vjetric puse da mi se osuse sve plisane igrackice ,i ja bas kontam hocu li mu pripremati bazen... MYA draga vas te konvulzije cesto muce,nadam se da ce biti sve dobro jer Minjica mi izgleda bas zdrava djevojcica Doubleum nek su nalazi ok hb odmah se i ti bolje osjecas Bambina meni vrucine godse cistim,radim,sexam se ,nista me ne boli...da kucnem kad przi kod mene ok sve...ako me sta ne smlati od umora ovih dana....Vidim i kod tebe bolje mi smo izgleda ljetni tipovi Koko kako je djecak,kakosi ti Felix di ste vas dvoje...je li sve u redu Techerko nadam se da ce svekar biti dobro,opusti se malo i na more kad vam je Bog dao...mi ove godine ne mozemo financijski nikako a za mucnine donat mg i bademi su olksavali Jelena t kako si ti i pupa Hanady buckasd li se u bazenu vidim reklama mm u istom ...svoju ribu slikas ha Amani i Mala 1994 pusa za vas i djecu Lady 26 sta si zakazala...staneje kod vas s tutom,pakujes li se za moreta TAjra nađe li haljinu a jest toi ova curica slatka na slici poruicite nekome.... Dadada ja sam te pozelila,ti si mene legenda Mala 86 je li ljutnja prosla rjesut cete vi toi veceras ,ja sa,m bas brezobrazna veli mm nsinoc ti zeno u zadnje vrijeme samo na sex mislis,a reko ti ostario pa u zadnje vrijeme zakazujes Noaaaaa ko diro,ko diro...ma vi hercegovke nema kod vas zezancije vito odmah rjesite Marinci vidim na fb se morala...fino,fino,zato tebe nema lako je vama mostarkama za cas ste na moru Marijanna ljubac za tebe i Niku Tekja,bebacha i sve koje sam zaboravila pusa,ma sta e briga ni za menbe nitko ne pita hi hi
Moras se opustiti, draga... i podijeliti dio obaveza... jednostavno moras...
Pakovanje polahko, muza salji u kupovinu... neka veceras on proseta Lanu. Kad krenete na more, idite uvece, oko 8. Bolje platiti dan kad niste tamo, nego se patiti.
A, pala si mi na pamet u Vilsu, samo nemam tvoj broj... ako hoces posalji mi na pp (ja ne mogu prva)
odlucili smo da krenemo oko 4 ujutro da ne gubimo dan i izbjegnemo vrucinu. znam da ce mi biti muka mm ne zna to bez mene kupiti (u pitanju su stvari za lanu), on bi sve naopako kupio. i on se sekira zbog tate pa nije bas raspolozen tako da nema ko da me razveseli , hranu cemo ionako kupiti u hrvatskoj u putu, necemo da nosimo preko granice.
Znam da se obicno ide rano ujutro da se iskoristi dan, ali te predlazem da ove godine krenes uvece... Tebi je jutro najtezi dio dana, L. ce se uznervoziti, kad tamo dodjete treba cijeli dan trcati za njom, brinuti se o obrocima, plus ove vrucine.
Halali jedan dan i misli kako da olaksas...
Ja kad odem uvece, uzivam Krenemo kad one inace spavaju. Do Konjica su u dubokom snu. Tamo ih prenesem u krevet i ja imam cijelu noc da dodjem sebi i skupim snagu da trcim za njima i "prezivim" dan
bilo bi nam lakse al je problem sto prvi put idemo tamo, a i mislimo obaviti kupovinu u hrvatskoj u putu, pa bi sve bilo zatvoreno kad stignemo a i ne bi bas iza ponoci da trazimo kucu i budimo ljude- ne znamo ih, prvi put tamo idemo, drugo da smo svake godine tamo, ne znamo ni put do tamo ni mjesto ne poznajemo, pa ne bi po mraku da se vozimo. valjda ce sve bit ok...
JA kuci odavno, nemam interneta na poslu pa ne mogu ni raditi nista i sefica me pustila kuci... Evo zaklala konzervu i malo ruckam dok ne stigne mm... Lani napunila lavoric vode i evo je pupa paku i go go...a ja mirna i na rr
Ma teacher, ne brini sve ce to biti aBd I kod nas je ovakav plan..i uvijek je tako, obicno krenemo rano ujutro i volim se spustiti do plaze cim stignemo, da malo uzivam na onom zraku , ja ne bih nikad mogla krenuti navecer, jer bih se pojela kuci sto taj dan isto nisam dole , ja bas volim more
Ja sam planirala aBd krenuti oko 5.... ne mogu ranije, ja vozim, bojim se da mi se ne prispava...ne daj mi Boze...mada nikad mi se nije desilo ali eto...mislim da je sasvim solidno vrijeme...onako - taman
Ja sto mi je dijete mirno Jest da sam je dosad vec jednom presvukla al nema veze... Ja pripremila njenu robicu, samo da poslozim u koferce....kao pocinjem sa pripremama
dobar dan evo i mi se laganini spremamo za moranje,ujutro nam stizu dijasporci a u nedjelju ako Bog da putujemo malo me E zabrinula bila sa povracanjem juce i sinoc je imala turu ali hvala Bogu od jutros je dijete super mashallahLady,ticerko sretno vam spremanje,ja kad pakujem stvari odmah razmisljam kako cu ih raspakivati kad dodjemApotekarko nijo to puno upisanih gaca ,nama se zna desiti da ne pisa ni po 2,5h a nekad ma samo sto je presvucem ona zijan napravi juce na tarasi upisala gace i dok sam ja odnijela u kupatilo i donijela vodu i krpu da cistim a ona se pokakila pusa velika za generaciju,odoh malo citati sta ste pisale pa bjezim imam bas puno obaveza
Ma kakvi pitali,nisu nam ni pasose pogledali.Cim su vidjeli da ima samo mahnuli da prođemo(jos smo do Dubrovnika imali dvije granice) A cijene su im haos,mi smo kupili sve ovdje i meso i slatkise i sokove.Pred kraj nam je zafalilo nekih sitnica ali su duplo skuplji,jos Konzum katastrofa npr:hipp slatka mala 12Kuna,a voce da ne spominjem Sretno draga i tebi i fino se odmorite
hvala ti mila ma u Neumu su cijene hrane ok ali meso volim bas provjereno a ako mi budu trazili fino se vratim i preko lijepe Svitave
Ma nece ti traziti sta ti je opusti se Oni redovno trkeljaju mog brata (koji vozi bmw) znaci odmah sumnjiv nema veze sto je covjek porodican i ima dvoje djece pozadi.A nas ne pogledaju,valjda sto ne vozimo bjesnu makinu opusteno i sretno jos jednom
Ola zene tornado opet spava, neka ga malo. Tekja mm i ja u zadnje vrijeme jednostavno nismo na istoj planeti, ko muskiNje i zensKinje . Koko ja sam zaista pokusavala otpustat pomalo ventile i saburit duuuuuugo al kad pukne djaba je i onda ja kriva i samo pistim ko inace. A u zadnje vrijeme A. me puno sekira i umara, padam s nogu i zaista izvodila ga 2 put dnevno ili nikako on i dalje hara, prosipa, kvari stvari u kuci, uhelaCio mi cjeli stan ali bas. Volim ga puno al neda mi vise ni da klanjam . Sad se nameracio na sporet plin i rernu i ojha . Mama kad mi ga je predala da idemo kuci samo je rekla nek ti je sine Bog na pomoci majki ga vise nevodi . I uz to sve mm naravno ima uvijek objasnjenje i ja sam bio takav bla bla , Saburli sam koliko toliko ali premorena smrccccccccc.
dan i od mene.. Mya.... ...mora da postoji razlog za konvulzije.."pritisni" te doktore neka malo bolje ispitaju dijete...jadnica ..
Idemo u ponedjeljak na magnetnu, a onda slijedi EEG...
Ipak, nadam se da nema nekog razloga, jer taj razlog bi bio neki oblik epilepsije. Vise mi se nekako svidja da je samo previse osjetljiva na temperaturu, jer koliko sam citala i koliko su mi rekli pedijatri konvulzije ne ostavljaju nikakve posljedice...
Mya draga pa jeli imala visoku temperaturu ili sta? LUka je imao problema kao sto sam vec pisala i bio je na terapiji phenobarbitona do 1,5 godine i hvala Bogu sada nema vise nista.. ljubi to milo pile hB pa cete uraditi magnet da znate na cemu ste....
zene moje drage nisam vam ja odmarala danas nikako.moje dijete nigdje ne ide da bih ja odmarala na zalost. isla sam sa Lukom kod Irme i onda kod tate pa kod svoje dr i onda dosao mm po nas i isli kod svekrve po Igora i dosla kuci oko 6 tako da nisam nista odmarala.
a Luki nije danas imao temp, strepila sam cijeli dan ali hB, isla je do 37,1 u guzi. ono juce ne znam sta je bilo jer je bas bila visoka
bas mi se nesto skupilo kod tate, cim sam usla na vrata uzela da mu usisam ko kad je on sam muski pa sve to nesto ofrlje i onda moram ja jer se moja draga sestra nece sekirati puno oko toga
a moram mu otici da mu detaljno uradim sve, bas mi ga je nesto zao ....
teacher a ako ti je svekar bolestan sta ce na moru u julu mjesecu..ja sam mozda luda ali covjek iznad 60 godina nema sta da radi na moru po najvecim vrucinama.izvini ali ja ti moram reci. a jesi probala reni drazee da cuclas oni smiju i u trudnoci ili ista od onog sto smo ti govorili juce.
Ella draga bas ti je veselo...a sta ces sestro draga, ima nemirne djece, evo nije ni moj cvjecka...sto kazes dira sporet, pali gasi rernu, nameraci se na plinski ventil da otvara i zatvara, al' meni to sve nekako normalno, djecije...mislim ne znaju oni jos posljedice...ja sa djetetom stvarno imam strpljenja hvala Bogu dragom, al' zato za MM nemam ni sek. valjda se to tako kompenzira ...nego sto ne das Ammara u vrtic, bar na pola dana, da i ti skupis energije, a mozda ce se on tako malo vise nauciti redu i disciplini...bogme djeca kad vide da im jedan roditelj popusta, znaju to itekako iskoristiti...nego posjedni hairliju, skuhaj kahvu, pa mu odrzi ders ..dok nije kasno...od mene jedan podrske
mala, ja bogme mislila ti digla sve cetiri ...bilo bi mi drago da jesi..al' eto opet si dosta stvari zavrsila...a nije ti lako ni s tatom...nego da sam na tvom mjestu ja bih njega ozenila (bez uvrede )..meni zao ljudi koji starost provode sami..nije lako biti sam...pogotovo muskarcu...a i tebi bi bilo lakse da znas da sam ujutru ne pije kafu
Idemo u ponedjeljak na magnetnu, a onda slijedi EEG...
Ipak, nadam se da nema nekog razloga, jer taj razlog bi bio neki oblik epilepsije. Vise mi se nekako svidja da je samo previse osjetljiva na temperaturu, jer koliko sam citala i koliko su mi rekli pedijatri konvulzije ne ostavljaju nikakve posljedice...
Mya draga pa jeli imala visoku temperaturu ili sta? LUka je imao problema kao sto sam vec pisala i bio je na terapiji phenobarbitona do 1,5 godine i hvala Bogu sada nema vise nista.. ljubi to milo pile hB pa cete uraditi magnet da znate na cemu ste....
zene moje drage nisam vam ja odmarala danas nikako.moje dijete nigdje ne ide da bih ja odmarala na zalost. isla sam sa Lukom kod Irme i onda kod tate pa kod svoje dr i onda dosao mm po nas i isli kod svekrve po Igora i dosla kuci oko 6 tako da nisam nista odmarala.
a Luki nije danas imao temp, strepila sam cijeli dan ali hB, isla je do 37,1 u guzi. ono juce ne znam sta je bilo jer je bas bila visoka
bas mi se nesto skupilo kod tate, cim sam usla na vrata uzela da mu usisam ko kad je on sam muski pa sve to nesto ofrlje i onda moram ja jer se moja draga sestra nece sekirati puno oko toga
a moram mu otici da mu detaljno uradim sve, bas mi ga je nesto zao ....
teacher a ako ti je svekar bolestan sta ce na moru u julu mjesecu..ja sam mozda luda ali covjek iznad 60 godina nema sta da radi na moru po najvecim vrucinama.izvini ali ja ti moram reci. a jesi probala reni drazee da cuclas oni smiju i u trudnoci ili ista od onog sto smo ti govorili juce.
konnnnnnnnnnnnnnoooooo jesi se spakovala?
slazem se s tobom u potpunosti al ne moze mu covjek nista reci... sad se svi sekiramo, valjda ce biti ok. sveki je s njim a i mi cemo biti blizu na moru za nedajboze. reni sam uzimala u prosloj trudnoci, nisu mi nista pomagale, sad sam malo bolje, najgora budem prvu polovinu dana, popodne i uvecer me malo popusti. samo nemam apetita nikako i jedva ista jedem. zao mi je sto cu se muciti na moru, al nek ostane sve na tome. maloprije smo obavili kupovinu, mm naravno rondao sto hocu onaj bazencic kao kod visnje s palmom, kao ko ce to nositi, na kraju sam rekla da cu ga ja nositi samo nek ne ronda
mala, ja bogme mislila ti digla sve cetiriuser posted image ...bilo bi mi drago da jesi..al' eto opet si dosta stvari zavrsila...a nije ti lako ni s tatom...nego da sam na tvom mjestu ja bih njega ozenilauser posted image (bez uvredeuser posted image )..meni zao ljudi koji starost provode sami..nije lako biti sam...pogotovo muskarcu...a i tebi bi bilo lakse da znas da sam ujutru ne pije kafuuser posted image
sto se mene tice ozenila bih ja njega ali kad bi se pojavila neka normalna teta, a ne neke ".ospije" da izvines na izrazu.one dodju nece ni jedna ni sudje da skloni poslije kafe i sve kontaju nasle dobrodrzeceg udovca sa stanom, ali im sipak stan na meni tako da su se tu malo zeznule. iako to je ipak do njega, ja sam prije bila tvrdoglava i sve mu govorila neces ti nikoga ovdje dovesti,ali sam shvatila da to ne ide i da je njemu tesko samom jer ipak ja imam svoju porodicu i moram se o njima brinuti a on moze doci kod nas kad hoce ali nije to to....a moja sestra je prica za sebe