Apotekarka
|
Dan...Meni ovih 5 dana godisnjeg prođe ko u snu ciscece,krecenje i eto...nisam iz kuce makla do danas,isli Antoniu neke sandalice kupiti,jedva nađosmo nema brojeva i ovim nisam odusevljena al ajd...Sve smo sredili sem spavace...bas sam danas ormar u drugoj sobi prelozila,malo pospremila,a spavacu cemo kreciti kasnije pa dok Antonio ustane malo cu prebrisati i prozor oprati....Uzela sad da stirkam neke stljnjake i vruce mi odustala....Rucak imam... Antonio je dobar jede,spava samo s tutom nikako ne ide...jucer mi s za dva sata upiskio 6 puta,6 gacica i 6 carapa smocio...je li to previse ,on bas previse piski Evo neki vjetric puse da mi se osuse sve plisane igrackice ,i ja bas kontam hocu li mu pripremati bazen... MYA draga vas te konvulzije cesto muce,nadam se da ce biti sve dobro jer Minjica mi izgleda bas zdrava djevojcica Doubleum nek su nalazi ok hb odmah se i ti bolje osjecas Bambina meni vrucine godse cistim,radim,sexam se ,nista me ne boli...da kucnem kad przi kod mene ok sve...ako me sta ne smlati od umora ovih dana....Vidim i kod tebe bolje mi smo izgleda ljetni tipovi Koko kako je djecak,kakosi ti Felix di ste vas dvoje...je li sve u redu Techerko nadam se da ce svekar biti dobro,opusti se malo i na more kad vam je Bog dao...mi ove godine ne mozemo financijski nikako a za mucnine donat mg i bademi su olksavali Jelena t kako si ti i pupa Hanady buckasd li se u bazenu vidim reklama mm u istom ...svoju ribu slikas ha Amani i Mala 1994 pusa za vas i djecu Lady 26 sta si zakazala...staneje kod vas s tutom,pakujes li se za moreta TAjra nađe li haljinu a jest toi ova curica slatka na slici poruicite nekome.... Dadada ja sam te pozelila,ti si mene legenda Mala 86 je li ljutnja prosla rjesut cete vi toi veceras ,ja sa,m bas brezobrazna veli mm nsinoc ti zeno u zadnje vrijeme samo na sex mislis,a reko ti ostario pa u zadnje vrijeme zakazujes Noaaaaa ko diro,ko diro...ma vi hercegovke nema kod vas zezancije vito odmah rjesite Marinci vidim na fb se morala...fino,fino,zato tebe nema lako je vama mostarkama za cas ste na moru Marijanna ljubac za tebe i Niku Tekja,bebacha i sve koje sam zaboravila pusa,ma sta e briga ni za menbe nitko ne pita hi hi
|