|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako muža odvojiti od lošeg društva??
29.6.2010 23:53:52   
Taha0608
nije da je to sad toliki problem,više sam se naučila nositi s tim,ali dugo godina,pa recimo odkad ga poznajem jasao je sa kriminalnim momcima..napravio je pauzu sve do prije nekih par godina-pa naše vjenčanje,i početkom našeg braka-kad su sa svih strana počeli uplitati prste u svetost braka-ponovo se vratio jaranikama..da neduljim,svašta se izdešavalo,od dolazaka u gluho doba noći,kad god ko prozove on izlijeće napolje ko muha bez glave,čak nam ni izleti nemogu proći bez poziva(sad zasad jednog klošara za kojeg se nešto vezao,ali ga u suštini iritira)..pa kontam,da li da nazovem tog tipa,da mu pojasnim neke stvari-o tome da je mm u užasno teškoj situaciji-u kojoj treba raditi na vraćanju žene i djece pod svoj krov koji renovira trenutno(a neživimo zbog 100razmirica već neko vrijme zajedno),ili da još još čekam da nadođe,pa sam prekrsti svaku osobu tj.momčička koji mu jedino zlo nanosi i razdor među nama!!!ako imate sličnih iskustava,eventualno nešto što bi mi koristilo pričajte...a sa njim non stop razgovaram na tu temu-i uvijek ima neku izliku,te može mu biti od koristi,te ofira mu za tamo neke likove koji ga neizbacuju iz usta blabla-ako ste me išta skontaleuser posted image hvala unaprijed

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 10:18:37   
crnkka
Ja iskreno nisam user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Curice moja draga voli te puno tvoja mama!!!

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 10:44:51   
Anoniman
Draga moja,zbog nekih stvari ostat cu anonimna....
Mislim da to sto ces nekoga zvati nista nece pomoci.Taj tip ce mozda biti kulturan i saslusati te,ali ce odmah otrcati tvome muzu i sve mu ispricati.Mozda i nece nista reci,mozda ce prestati da se druzi sa tvojim muzem.Ali tm ce vjerovatno naci sljedecu -zrtvu- nekoga slicnom ovom prvom.   Ja mislim da se ljudi tesko mjenjaju,za mene vrijedi ona-- vuk dlaku mijenja,ali cud nikada.

Trebamo mjenjati sebe,sebe mozemo promjeniti.

Da ne mislis da ovo pisem napamet,ja sam bila u slicnoj situaciji.Pokusavala sam sve i svasta,ali nisam uspjela.Mislila sam da ce se promjeniti zbog obitelji,ali nije.Kada sam bila trudna bebu sam izgubila  zbog konstantnog zivciranja,plakanja,nespavanja,i ostalo.....Ni to ga nije promjenilo.

Ja sam sebe spasila u posljednji trenutak,dok sam jos koliko toliko  ostala "normalna".Ostavila sam ga.   Sada je sve iza mene.u  drugom sam braku,sa prekrasnim covjekom koji me cijeni i voli,pruza mi paznju.

Ja sam ti ovdje samo napisala svoju pricu.Da ne mislis da navodim na nesto.Ne,nisam za djeljenje savjeta kada su takve stvari u pitanju.Svako ce uraditi po svome.Svaki je muskarac drugaciji.

Ja ti samo mogu od srca zazeljeti da se sve rijesi,da pronadjes  pravi nacin kako da rijesis ovaj problem.

(odgovor članu crnkka)
  Neposredna veza do poruke: 3
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 10:45:40   
sara.at
ja bas sto rece crnkka nemam tih problema kuci odmah sa posla ako kasni javi nazove toku dana 200 puta al klosara nisam primjetila,kod mene je jedino na pocetku bio problem bivsa zena jer je bio dobar jaran sa njom i meni jednom puko film i odmah pukla i ta prijateljska vezica user posted image user posted image
mozda da ga okupiras sa sobom i djetetom il da mu izbrises broj od tog jarana iz mobija tako te neke cakice neprimjetneuser posted image

_____________________________

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 10:49:40   
veeseelaa
ne blamiraj se, ne zovi nikog
Sve probleme jedino možeš riješiti sa svojim mužem

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 11:05:06   
vjestica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne blamiraj se, ne zovi nikog
Sve probleme jedino možeš riješiti sa svojim mužem

potpis


_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 11:50:24   
Anoniman
Draga,i ja cu ostati anonimna iz razumljivih razloga,ne ljuti se. Imala sam isti problem koji sam uspjela rijesiti prije braka. Desilo se kad smo prekinuli vezu i nismo bili zajedno godinu dana. Za to vrijeme on se upetljao u lose drustvo,kriminal. Isto kao i kod tebe,pozivi u svaka doba na koja se mora odmah odgovoriti. Ne znam o kojoj vrsti kriminala je rijec kod tebe,ali mislim da je to sve isto. U te krugove se lako ulazi a tesko izlazi bez posljedica. Kad smo se pomirili,ja sam svom muzu,tadasnjem momku,24 sata na dan trubila kako je to lose,kako mu ne treba,kako je to haram para,da se nece dobrim vratiti,da necu da se brinem danas-sutra kako ce mi se to vratiti na djeci,da necu da se bojim za svoj i njegov zivot,da se izvuce na vrijeme dok jos moze i sl. Vidjela sam na njemu da mu je svaki dan sve gore,da ga grize savjest,da nema mira. I malo pomalo uspio se izvuci iz toga,uz moju bezuslovnu ljubav i podrsku. Mislim da ce ti biti teze nesto postici sve dok ste razdvojeni. Pokusaj ga nekako navesti da mu se to zgadi. Tesko je kad se nekome osladi laka para. Ako ti je stalo bas puno do vaseg braka onda se moras i potruditi. Ne znam sta da ti vise kazem osim SRETNO!
IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne blamiraj se, ne zovi nikog
Sve probleme jedino možeš riješiti sa svojim mužem

potpis



(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
30.6.2010 18:40:10   
Taha0608
hvala puno na savjetima user posted image ma šta znam-niko do njega samog nemože uticati na to!!!!valjda će shvatiti prioritete..a danas smo bili s tim momkom,i on pita:jelde ti nevoliš kad smo nas dvojica skupa?a ja ko iz topa-NEVOLIM,niste uopšte društvo jedan za drugoga-on treba oženjenu gospodu za društvo a ne balavce..a on meni ma upravu si,ja njemu non stop govorim da mu žena i djeca na prvom mjestu buduuser posted image blabla...ali on mora KOMUNICIRATIuser posted image user posted image s tim da sam mu rekla da sam uvjerena da kad se ON oženi-mom mužu sigurno neće pridavati toliku pažnju i da će njega njegova(ukoliko je oženi)dobro pritegnuti..i tada upade ona moja budaletinauser posted image u priču-ko dosta je,i skrenu s teme..neću da se svađam pred takvima-kao br.1,al se nadam da će popustiti bar nijansu jer su sad obojica svjesni da je to kočnica našem braku!ma hajd,imam prećih briga,da sada nerazbijam glavu o tome,evo im klasični odjebaus od mene,pa čemo vidjeti dokle će..oprostite na psovki..

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
6.7.2010 21:10:45   
Anoniman
sorry za anonimsnost....bila sam u istoj cak i goroj situacijiii ..mada sto kazu od svega ima gore ...bila sam dugooo u veziii jako dugo udala se iz ljubavi sve mu dala rodila mu....i na kraju nismo vise bitne to je ugrubo i evo sad sam u fazi razvoda braka...a sto ti ovo kazem ...a to je da svo to drusto,pare,neka sila,moc...su mi ga oduzeli...da li se nisam dovoljno borila hmm....jesam sve sam dala i vise nisam mogla...ali dzaba ja mislim jedno da za sve je potrebno dvoje...i da se covjek ne moze tako lako promjenit...i da dzaba pricasss mu a on nista...zelim ti srecu od srca jel kad nekog izgubis dosta toga i svatis ....volila bi da smo uspjeli ...ali sve ono drugi drugi i drugi....su unistili..zato bori se i pokusaj do kraja..od sebe dati sve ...ali isto tako i pokusat da to dugo ne traje...jel vrijeme leti...i od price i sekiracije bogami danas covkjek nema nista..Boze moj pomislila sam na momenat u ovom tvom tekstu da ja pisem hahah ..
veliki pozdrav i sve ti nabilje od srcaaa zelimmm user posted image

(odgovor članu Taha0608)
  Neposredna veza do poruke: 9
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
6.7.2010 22:25:09   
Taha0608

IZVORNA PORUKA: Anoniman

sorry za anonimsnost....bila sam u istoj cak i goroj situacijiii ..mada sto kazu od svega ima gore ...bila sam dugooo u veziii jako dugo udala se iz ljubavi sve mu dala rodila mu....i na kraju nismo vise bitne to je ugrubo i evo sad sam u fazi razvoda braka...a sto ti ovo kazem ...a to je da svo to drusto,pare,neka sila,moc...su mi ga oduzeli...da li se nisam dovoljno borila hmm....jesam sve sam dala i vise nisam mogla...ali dzaba ja mislim jedno da za sve je potrebno dvoje...i da se covjek ne moze tako lako promjenit...i da dzaba pricasss mu a on nista...zelim ti srecu od srca jel kad nekog izgubis dosta toga i svatis ....volila bi da smo uspjeli ...ali sve ono drugi drugi i drugi....su unistili..zato bori se i pokusaj do kraja..od sebe dati sve ...ali isto tako i pokusat da to dugo ne traje...jel vrijeme leti...i od price i sekiracije bogami danas covkjek nema nista..Boze moj pomislila sam na momenat u ovom tvom tekstu da ja pisem hahah ..
veliki pozdrav i sve ti nabilje od srcaaa zelimmm user posted image

hvala puno na razumijevanjuuser posted image dajem što mogu,trpim šta mogu..dokle,šta i kako ni sama neznam..jedino što ga je izvadilo iz svega je pošten(hvala Bogu)posao koji je nedavno započeo-i dalje ga "ometaju"pojedini ljudi,ali to je sve do njega!i boli me činjenica da je obrnuta situacija-nikada mi nebi ni 0,5%oprostio od onoga što sam-i još uvijek bi-ja njemu..nego sam recept za svoje živce našla sama-nebrinem se,neinteresuje me toliko kao prije,čak ga i nepitam gdje je i s kim,posvetila sam se sebi i svojoj dječici..pa vidjećemo rezultate,sad za sad je bolje..sve je Bogom dato!!

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
6.7.2010 22:54:51   
Anoniman
Da li si ti, ili ne još uvijek, shvatila i "našla" slabu tačku kod svog muža? U kakvim si odnosima sa njegovim roditeljima, nedostaje li ti tu podrška?

(odgovor članu Taha0608)
  Neposredna veza do poruke: 11
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
6.7.2010 22:59:44   
teacher75
ja bih mu postavila ultimatum: il ja i user posted image ili lose drustvo, pa nek bira!

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
7.7.2010 11:17:26   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Taha0608


boli me činjenica da je obrnuta situacija-nikada mi nebi ni 0,5%oprostio od onoga što sam-i još uvijek bi-ja njemu..nego sam recept za svoje živce našla sama-nebrinem se,neinteresuje me toliko kao prije,čak ga i nepitam gdje je i s kim,posvetila sam se sebi i svojoj dječici..pa vidjećemo rezultate,sad za sad je bolje..sve je Bogom dato!!


Taha, da li si svjesna da:
dok se ti ne brineš
dok te ne interesuje kao prije
i dok ne pitaš s kim je i gdje..........
tvoj život prolazi.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
7.7.2010 18:12:51   
Taha0608
,život svakako prolazi-a da ga se odreknem pa nenaumpada mi drugi muškarac..ide stvarno na bolje hvala Bogu dragom,svi prolazimo kroz neke teškoće,jbg,mi smo se i premladi vezali pa to sigurno ima dosta veze-u tridesetim će nam vjerovatno drugačije stvari izgledati ako Bog da..nego eto-trud trud i samo trud..već mu je to i dosadilo,on je od rođenja u takvom okruženju pa je to malo teže iskorijenititi.bitno je da je svjestan da je društvo loše po njega lično i za njegovu porodicu,uostalom ništa netraje vječno!meni su trebala samo iskustva dragih ženica,jesuli mogle išta činiti po tom pitanju i tako to-dojadi brate zvocati non stop..a očito da su ženice imale grozno iskustvo,i stvarno mi je žao.nadam se da se meni to isto neće desiti..a ni bilo kojoj drugoj..user posted image

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 7:43:17   
Mona Mohamed
Iz nekih tvojih prijasnjih postova, razumjeh da si socijalni radnik i da radis u struci.
Zasto ne pomognes sama sebi? Je li tvoj muz narkoman?

_____________________________

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 9:50:15   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Taha0608

,život svakako prolazi-a da ga se odreknem pa nenaumpada mi drugi muškarac..


Zar moraš imati muškarca pored sebe da bi imala svoj život??
Nemoj misliti da će u 30-tim sve izgledati bolje.
Izgledat će drugačije, ali ne i bolje.
Tada ćeš ustvari shvatiti gdje su ti godine prošle.
I nemoj onda nikoga kriviti.
Svi smo mi kovači svoje sreće, ali i nesreće.


< Poruku je uredio hanabanana -- 8.7.2010 9:52:00 >

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 17:48:56   
Taha0608
Mona M.-neeee nije narkoman,i ako sam socijalni radnik nisam duhovni iscjeljitelj...može li se doktorici ovog ili onog muž razboliti???to je isto..
hanabanana-sve to stoji, ok, čut ćemo se kada dobijem stalni posao i kad budem sigurna da sam samostalna,da mogu svojoj djeci obezbjediti hljeb bez brige...i kad se uvjerim da ja SAMA mogu ovu čeljad izvesti na selamet uzevši u obzir da sam prisiljena živjeti s roditeljima jer sam na nuli,a užasno su razmazili i ubezobrazili moju djecu!!!mogu vam 100stranica teksta napisati o čemu je sve riječ(neke stvari nisu za svačije uši)ali nevjeruje sit onome koji je gladan-metafor.
ponavljam tražila sam slična iskustva i kako je ko uticao na čovjeka...pa jel pišem kineski..samo je riječ o nekom druženju koje mi užasno smeta,o karakteru mog čovjeka,o blabla stvari koje rješavamo sami,ili ja sama..
ako bude toliko potrebno razvod negine..ali nije mi TO CILJ..
i malo ozbiljno-možete li bez "onih"stvari,bez mm...pa ja navikla svaki dan..user posted image user posted image
šalu na stranu,ima i toga...

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 18:30:46   
marny
on sam treba da se dozove pameti, teško ti tu možeš nešto učiniti, osim da budeš normalana majka koja se brine za svoju djecu, sebi i njima osigura egzistenciju, normalno djetinjstvo ,a ako nekomu život prolazi, to je njemu, a ne tebi, jer nije sa svojom ženom i djecom.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 20:04:22   
Taha0608
ooooo ženo HVALA user posted image user posted image
u tome je bit,to jeste tako..ja nemam šta za propustiti-hvala Bogu za dječicu,zdravlje,pa ide kako ide,s čim se sve susrećem i koliko sam puta plakala na terenu ma hajde de...a uostalom imam VAS,vjerujjte da se nikada bolje i društvenije nisam osjećala kao sa rajom sa RR..user posted image user posted image user posted image
nemoram mrdnuti iz kuće a mogu pričati,tračati obrazovati se i sve što poželim...a muž-ma nadoći će nekada,nek je dobar u krevetu

_____________________________

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
8.7.2010 21:52:51   
Mona Mohamed
Kao socijalni radnik, ne bi bilo lose da imas svojstva duhovnog iscjelitelja. Uostalom, ti radis samo socijalnu anamnezu? Popunjavas neke formulare i to je bit tvoga posla? Uredu ako jeste. Postujem.
Tvoj muz treba duhovnog iscjelitelja? To sto je dobar u krevetu, kako sama kazes, ne znaci mnogo. Ustvari, ne znaci nista. Drustvo u kojem se krece..Razmisli malo..Postoji li nesto u tom drustvu sto on ne pronalazi kod kuce? Je li to drustvo iskljucivo musko?

_____________________________

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
9.7.2010 0:59:53   
Galicia
Mene da pitas, njen muz treba dobar slager po guzici i najmanje 7 dana odvojeno od dobre predobre zenice njegove. Tek tad bi vidio sta znaci neimati druga, ni oslonac. U mojim ocima on je sebicna osoba. Sebicnjake je tesko promjeniti, mada se moze, sa dosta truda i rada okolo kole.....

Mona---Osjetim cinizam u tvojim rijecima. Zar nisi nikad cula da frizerke imaju najgore frizure? Eh pa draga, to ti je isto i sa drugim profesijama. Ako je ona soc. radnik, ne mora znaciti da moze i sebi pomoci kao sto pomaze drugima.

Spusti se malo na zemlju.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
9.7.2010 1:03:08   
acudesa
taha, poštujem tvoju odluku da se boriš za brak, očito to želiš i možeš, a sve se može kad se hoće---tako i ti njega možeš promijeniti, samo naprijed, od mene imaš podršku

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
9.7.2010 1:07:45   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Taha0608

Mona M.-neeee nije narkoman,i ako sam socijalni radnik nisam duhovni iscjeljitelj...može li se doktorici ovog ili onog muž razboliti???to je isto..
hanabanana-sve to stoji, ok, čut ćemo se kada dobijem stalni posao i kad budem sigurna da sam samostalna,da mogu svojoj djeci obezbjediti hljeb bez brige...i kad se uvjerim da ja SAMA mogu ovu čeljad izvesti na selamet uzevši u obzir da sam prisiljena živjeti s roditeljima jer sam na nuli,a užasno su razmazili i ubezobrazili moju djecu!!!mogu vam 100stranica teksta napisati o čemu je sve riječ(neke stvari nisu za svačije uši)ali nevjeruje sit onome koji je gladan-metafor.
ponavljam tražila sam slična iskustva i kako je ko uticao na čovjeka...pa jel pišem kineski..samo je riječ o nekom druženju koje mi užasno smeta,o karakteru mog čovjeka,o blabla stvari koje rješavamo sami,ili ja sama..
ako bude toliko potrebno razvod negine..ali nije mi TO CILJ..
i malo ozbiljno-možete li bez "onih"stvari,bez mm...pa ja navikla svaki dan..user posted image user posted image
šalu na stranu,ima i toga...

nemaš ti potrebe da se pravdaš ikome za svoju odluku da ostaneš sa svojim mužem, kao socijalni radnik najbolje znaš "šta se sve može valjati iza brda", ti si bar otvorena..
moj stav je, ako nema ekstremnih problema:
-varanja
-kocke
-fizičkog ili mentalnog zlostavljanja
-alkoholizma
-narkomanije....
brak treba čuvati, svi ostali razlozi su mogući za oprostiti kad si već u braku sa osobom koju voliš

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
9.7.2010 7:12:44   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Kao socijalni radnik, ne bi bilo lose da imas svojstva duhovnog iscjelitelja. Uostalom, ti radis samo socijalnu anamnezu? Popunjavas neke formulare i to je bit tvoga posla? Uredu ako jeste. Postujem.
Tvoj muz treba duhovnog iscjelitelja? To sto je dobar u krevetu, kako sama kazes, ne znaci mnogo. Ustvari, ne znaci nista. Drustvo u kojem se krece..Razmisli malo..Postoji li nesto u tom drustvu sto on ne pronalazi kod kuce? Je li to drustvo iskljucivo musko?


ti se bas onako super javila da joj olaksas
zena je samo pitala iskustva a ne da joj neko soli pamet sta treba ili ne, i mijesa se u njen zivot, i cak dozvoli sebi da procjenjuje kakva je ona u struci


_____________________________

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: kako muža odvojiti od lošeg društva??
9.7.2010 9:11:33   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Taha0608

hanabanana-sve to stoji, ok, čut ćemo se kada dobijem stalni posao i kad budem sigurna da sam samostalna,da mogu svojoj djeci obezbjediti hljeb bez brige...i kad se uvjerim da ja SAMA mogu ovu čeljad izvesti na selamet uzevši u obzir da sam prisiljena živjeti s roditeljima jer sam na nuli,a užasno su razmazili i ubezobrazili moju djecu!!!mogu vam 100stranica teksta napisati o čemu je sve riječ(neke stvari nisu za svačije uši)ali nevjeruje sit onome koji je gladan-metafor.


Ovo mi govori dovoljno.
Ti si jaka žena, i vjerujem da ćeš naći izlaz iz ove situacije. user posted image
Ja ti želim da uspiješ.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *