emma.L
|
Anucha, to je grozno, ali sigurno će proći dok trči teti u zagrljaj. Dok je Ema išla u državni vrtić, samo jednom sam je ja odvela i teta je bukvalno vukla za rukice u igraonicu, a prije toga mi se bacala, zalijetala da udari glavom u vješalicu, vrištala, opirala se nogama . Kad sam izašla, nisam znala na koju sam stranu pošla. Ona se nikada nije na državni navikla, iako sam ja zvala i pitala i uvijek bi se kasnije zaigrala ali je bila tužna. Nakon što smo promijenili vrtić, bila je totalno druga priča. Početak kao kod vas, a sada nije problem ništa. Još mi neki dan kaže "mama, kako mi je bilo lijepo u vrtiću, pravili smo predstavu" . Mada je jučer došla s pričom 'koliko ću ja još morati u vrtić'. Mislim da joj je možda nana rekla da će kad ja odem na porodiljno biti sa mnom, što nije istina. Može nekoliko dana, a onda polako nazad u kolotećinu, jer ide zima, beba i ja ćemo biti zarobljeni u stanu, i barem ona treba malo druženja i promjene. Može jednom tjedno ostati po dogovoru, ali planiramo da i dalje ide na ta 4 sata. Dakle, mislim da će proći, a ti pokušaj pozitivno djelovati i ne nervoziti se kad ga ostavljaš jer će sigurno osjetiti i tvoju nesigurnost.