Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Graziella IZVORNA PORUKA: MicoTico Hello mršavice! Čuvate li se se vikenda? Meni je danas dan pun iskušenja. Frižider pun raznih đakonija (hB, ali mami), večeras idemo u goste kod kumova koji nas non stop nude , što slatkim, što slanim. Nadam se da neću poklenknuti , da ne bude džaba sav trud. joj tesko je stvarno,pogotovo sto ti kazes kad dođu gosti ili ides goste pa svega na stolu,a ako uzmes samo jabuku i'l nedaj Boze nista,pitaju te jesi li bolesna,sta ti je...ma neka nama i prijatelja,a od ponedjeljka do petka opet na uobicajeni rezim danas bila kod one drugarice sa slike, pa se ubila ona neke krompirice pekla, s kajmakom sirom, svega...nisam pazila ne kvarim hator galicia thnx Dinasa jesam iz Sa, javi ako se znamo CANIM ne foliraj, stavljaj listu da se divim minusima senjorita ti si kraljica sedmice 1,4kg suuper i bravo za bebu, tvoja hapa i mimo tebe, ja dojim bas bas intenzivno, mozda je i neki virus, danas nije kakila a i ne pazim, ako bude opet zelena stolica nije do mene, hocu to bez sirupa i sl da provjerim