new mama
|
Ja imam starijeg brata 3. godine ,mada sam uvijek voljela da jos imam i sestru,ali eto.Nas dvoje smo se dok smo bili mali non stop svadjali,cak i tukli,nismo imale iste interese za stvari,uvijek me maltretirao kao dijete da se igramo njegovih igri,fudbala,autica,klikera ,nekad mi bude interesantno,nekad ne,ali morala sam se igrati,heehe.Kako smo odrastali nas odnos je postajao blizi,on bi se meni povjeravao,cak vise nego ja njemu,nekako je imao u mene povjerenje.On se prvi odselio i odnos nam se nije promijenio,cak sta vise postajali smo sve blizi i dan danas je tako,posebno kad sam ja dobila dijete,vrlo cesto smo skupa,a rijetko prodje dan da me nazove,mada nekad zove radi A,a ne mene,cesto smo na kafama,on kod mene,ja kod njega i mislim da smo vrlo bliski,mozda to nije odnos kao sto bi bio sa sestrom,oni ne vole da ih puno peglas sa pricom, ali kad se sjetim kakvi smo bili kao djeca,ja bi pozelila da nam uviijek odnos ostane ovakav i hB kad imam brata,a naravno zaboravila sam spomenuti da je on uvijek bio moj zastitnik,nikad me niko nije smio zezati kao dijete,ono imas starijeg brata pa kao ne smiju