veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: veeseelaa meni je šega ta fraza "o intimi se ne priča" "to je samo za nas dvoje" a više sam ovdje pročitala intimnih stvari nego igdje, haman svak je opisao svoju kuću, metnuo slike, znamo šta se jede, pije, gdje djeca idu u vrtić, ko ih čuva, kad se ide kod ginića, kakve su nam bradavice, gdje ko ima čir na guzi uglavnom, šta nose od garderobe, šta kupuju, koliko novca itd a kad je riječ o seksu e tu je tajac i izigravanje svetih ljudi da se neježiš Kuca,sta jedes,pijes,sta nosis,gdje kupujes,gdje djeca idu u vrtic i sl,je nesto uopceno,sto je svakako vidljivo i poznato,cemu cesto svjedoce komsije,rodbina,prijatelji,no spolnom odnosu niko ne prisustvuje osim muzeka i tebe,cak se i meleci pisari odalje :)...tako da bi i u prici tako nesto trebalo prikriti kad se radi licno o muzu i zeni. pa i svadje i nesuglasice izmedju supruznika se desavaju nasamo pa ih ovdje plasiraju samo tako, kao vode se napiti, za mene je to gore citati il pisati nego reci koju o sexu,kako,gdje,kada,sta volim,ne volim....i normalno ne zalaziti previse u detalje Ja ne podrzavam niti jedno niti drugo! a što bi trebalo prikriti? opet ne kontam