|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:32:05   
ananas_ze
evo je

user posted image




_____________________________

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.


S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:33:52   
bebacha
ja nevidim udubljenjeuser posted image
kontam ako je donja torta nesto tipa reforme onda nebi trebao biti problem


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:41:30   
ElmaB
Ma jednostavno. Velikom špatulom ili ne znam kako da ti objasnim, sada ću ti postaviti sliku, čime ja ravnam torte a ujedno se i pomažem prilikom prebacivanja.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:42:31   
ElmaB
Ananas ma ne bih ja rekla da se donja udubila, jer je ova gornja duplo lakša, ne bi trebalo biti nikakvih udubljenja.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:44:55   
ananas_ze
Joj ne mogu da pronađem kod sebe nijednu sliku na kojoj se udubljenje, vidi mada nije bilo veliko, to sam haman samo ja primjetilauser posted image i vjerovatno je bilo zbog tezine gornje, drugi put u pametuser posted image

_____________________________

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.


S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:45:30   
bebacha
zvuci mi nemoguce tortu podignut i prebacituser posted image
daj slikuuser posted image


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:49:30   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: bebacha

zvuci mi nemoguce tortu podignut i prebacituser posted image
daj slikuuser posted image



Vidi, ja torte uvijek držim na ravnom debelom kartonu, ali ispod je papir za pečenje. Kada je dižem dižem zajedno sa papirom. Jednom rukom skidam papir a drugom prebacujem. U ovome ti može neko i pomoći. A evo mog pomagača:


user posted image




_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:52:02   
bebacha
imam ja i u tome svog vjernog pomagacauser posted image
koji je materija ono.ja imam al plasticni,mozel to

< Poruku je uredio bebacha -- 7.1.2012 17:53:08 >


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:56:10   
ElmaB
Kod mene je lim, može plastika ali tvrđa bitno je da se ne savija previše.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:59:08   
ElmaB
A ima i ovo. Wiltonovo je i preko Tuzle dođe oko 44 KM.
Cake Lifter





user posted image

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Fondant 2
7.1.2012 17:59:21   
bebacha
nabavit cu i taj jer je malo teze i ravnat tortu plastikom.skoro si spominjala da si nasla povoljnije dobavljasa stvari za torte.daj link na pp

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Fondant 2
7.1.2012 18:05:59   
Rabi
IZVORNA PORUKA: ElmaB

Hvala Rabi na lijepim riječima!user posted image Ali da me ne sankcionišu zbog reklamiranja, poslala sam Monaa PP.


ja nisam nista i nikog reklamiralauser posted image
ja sam samo pomoglauser posted image   i dala pravu adresuuser posted image



< Poruku je uredio Rabi -- 7.1.2012 18:06:53 >


_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Fondant 2
7.1.2012 18:09:34   
ElmaB
Evo ide link na PP.
Rabi,user posted image !


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Fondant 2
7.1.2012 19:13:50   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ilhana , ja ne volim ovakve kreme gdje idu samo žumanjci ili samo bjelanjci, šta da radim sa ostatkom?
I kako obrađuješ žumanjke?



Ja stavim da se one ubutaju jedno 10-15 minuta sami i onda dodajem ostale sastojke...

a inace ako napravis onaj fil od pudinga, dodas 1 vanilin seceri, malo vise margarina i secera u prahu moze i on se koristiti umjesto buttercream =) ja napravim uvijek cvrsci taj fil kad pravim neke kolace na kojima moram fil oblikovati =)

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Fondant 2
8.1.2012 10:04:05   
madam x
Ima li neko iskustva sa čokoladnom fondantom ?


Ilhana, hvala na odgovoru user posted image .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Fondant 2
8.1.2012 13:39:49   
ElmaB
Ja ću ga praviti sljedeće sedmice, pa ću ti javiti. Imam narudžbu takvu, pa se nadam da bi trebao biti ok.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Fondant 2
8.1.2012 16:57:46   
madam x
IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ja ću ga praviti sljedeće sedmice, pa ću ti javiti. Imam narudžbu takvu, pa se nadam da bi trebao biti ok.


Ja sam ga danas napravila a sutra ga stavljam na tortu, pa ću ja tebi javiti user posted image

Imaš li ideju kako da ga ukrasim, torta je za odrasle, misliula sam samo neke šarice bijelom čokoladom izvesti , ali se bojim da to neću uredno odraditi.
Imaš li prijedloga?


(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Fondant 2
8.1.2012 17:12:25   
madam x
user posted image

Ovako nešto mislim.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Fondant 2
8.1.2012 17:12:52   
ElmaB
Napravi ruže od čoko fondata. Krajeve latica ukrasi sjajem ili prošaraj tečnom bijelom čokoladom.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Fondant 2
8.1.2012 17:13:59   
ElmaB
Ovo ti je posebna tehnika sa čoko transferima. Nemam ih ni ja, nisam ih još kupila, a bojom i četkicom ovo izvesti mislim da je teško da baš svaka šara bude ista.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Fondant 2
8.1.2012 17:20:00   
Ilhana RR
Flasice za dekoriranje je predobro =) Ja sam sebi uzela dvije u jednoj drzim cokoladu koju samo stavim u vrcu vodu i ona se istopi i spremna za dekorisanje =)

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Fondant 2
8.1.2012 17:25:07   
ElmaB
A gdje si to kupila?

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Fondant 2
8.1.2012 18:36:46   
Ilhana RR
Mislim da su wiltonove... kad sam narucivala boju crvenu uzela i njih jer vidim da svi master chef i ostala ekipa koriste ih kad dekorisu i nemogu vam opisati tu lahkocu sa ovim flasama...

user posted image

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Fondant 2
8.1.2012 18:45:38   
ElmaB
Da ima ovo Wilton, vidjela sam to, mada ja nisam nešto razmišljala da ih kupim, jer nisu mi baš neophodni, mada dobro ih je imati!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Fondant 2
8.1.2012 18:46:56   
Ilhana RR
Ja citala da mozes istopis cokoladu i naspes u ovo i kad god ti treba samo stavis u vrucu vodu u serpi rastopis koristis i opet posle u frizder i sve tako..

ja sam odusevljenja kako je lahko i bez prljavstine raditi sa njima =)

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Voda za decu.
пеперутка16

Mame, do koliko meseci ste prokuvavale vodu bebama?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *