ananas_ze
|
IZVORNA PORUKA: ananas_ze zavisi od toga koliko porodica broji clanova, sta i kako se kuha, ja npr ni junetinu ne kupujem, ponekad fasirano, uglavnom volimo piletinu, i ribu,kad smo kod nje, tunjevina poskupila povrce blitva, mahune, grasak, mrkva, luk sve iz baste i cijelu zimu sam rahat uvijek sam bila protiv velikih kupovina al mi mama rece prije par mjeseci da kupim svega vise, pa s mojima u auto i fino kupili ulja, deterdzenta, brasna, omeksivac od 3l na nekoj akciji i sad na te stvari ne moram misliti, sto zafali dokupim- uglavnom mlijeko i mlijecni proizvodi,skoljka jaja uglavnom mjesecno, za mm pastete, salame i te gluposti, higijena u DMu po potrebi, i iskreno nisam vjerovala da ce mi biti lakse, ali jeste koliko se puta imam pravo citirat?
< Poruku je uredio ananas_ze -- 6.4.2013 0:54:43 >
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
|