|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uljepsavanje
12.5.2008 11:12:54   
sanelicaaa
Rituali za moje uljepsavanje se vrse u moja cetri zida :)
Nadjem se ja sa vremena na vrijeme i kod nekog kozmeticara i sl.,budem ja i zadovoljna poslije tih tretmana (manikura,pedikura,depilacija,tretmani lica...) ,ali jednostavno nisam taj tip za to-barem ne jos :) Nekako volim sve sama da uradim,jedino tada se osjecam potpuno zadovoljno! Svakodnevno se tusiram,mazem kremicama i losionima (trenutno su mi na prvom mjestu ovi protiv strija user posted image )... Maskara i labello su mi obaveza! Sjene,rumenila,puderi i sl. sa vremena na vrijeme kad imam malo vise vremena i volje (ljeti skoro nikako)!
Jednom sedmicno se zatvorim i po dva-tri sata u kupatilo-tada koristim sve sto mi padne na pamet i sto imam,a to su pretezno razni pilinzi za svaki dio tijela,maske,ulja,losioni ,....ma kazem vam sve sto mi padne na pamet i pod ruke user posted image Tada upalim koju svjecu i mirisne stapice,pustim sebi laganu muziku,pijem neki sokic ili caj,pa se osjecam kao u nekoj wellness oazi...user posted image
Inace stalno nesto "ceprkam" po sebi,pa i kad se odmaram na vecer uz tv ili mi je u ruci neki masazer za razbijanje celulita ili sredjivam nokte ili masiram ruke nekim kremicama...uvijek nesto :) I nije mi mrsko,to mi je vise navika! Tako se odmaram :)
I ja se odlucim sa vremena na vrijeme provesti dan u pidjami (pogotovo zimi),ali i tada sam "nekako sredjena" i pored rascerupane kose i nimalo sminke na licu meni moj dragi kaze kako imam lijepu kozu,kako lijepo mirisem i kako sam sexy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bucca_sa)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Uljepsavanje
12.5.2008 12:09:23   
zvončica
Ma na meni su svaki dan ratničke boje,user posted image al ne one napadne. Naveče čistim lice, pa maskica, pa kremica. Tuširanje i depilacija obavezno pa onda losioni kojekakvi. Nokte na rukama ne pamtim kad sam skroz skratila, uvijek ih lakiram. Što se tiče frizera i ja mrzim kad im kažeš jedno a oni naprave deseto pogotovo ako imaš dugu kosu- slobodno se pozdravi sa njom user posted image . U solarij nisam nikad otišla, jer me strah imam osjetljivu kožu. Zato kupim one losione za samotamnjenje.


_____________________________

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu sanelicaaa)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Uljepsavanje
10.11.2008 19:01:06   
suncan_dan
prije sam se uvijek dotjeravala, sminkala, solarium (posto sam skroz blijeda) lijepo oblacila, salone posjecivala ( da sam imala kada svaki bi dan isla) a danas je sve drukcije, ja nemogu ni sama sebi da vjerujem, da mi je se tesko nasminkat user posted image user posted image user posted image
dali je to doslo sa trudnocom???????


_____________________________

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: Uljepsavanje
10.11.2008 19:15:09   
suncan_dan
a nokte sebi napravim, pa ih skinem, mrsko mi ih nosat, ja neznam sta je ovo. nadam se da ce se ovo promijenut, jer idem ovakva kakva sam sama sebi na zivce.nije samo to, nego mi je sve uvezi sebe mrsko user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: Uljepsavanje
10.11.2008 23:39:05   
adelal
kad vec pricamo o ovome, moze li mi neko preporuciti dobrog sminkera u sarajevu. i nekoga da mi uradi nokte. imam jednu vaznu svadbu za 3 sedmice.

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: Uljepsavanje
15.11.2008 13:50:33   
Mrka
Ja frizeru ne idem tako cesto. Ima vec dvije godine kako sam odlucila pustiti kosu da izraste bas duga, a osisana sam ne stepenasto, onda idem samo malo skracivati vrhove koji su onisteceni. Vratila sam se u svoju crnu boju, tako da me sada farba muz.
Za noktice imam jednu odlicnu profesionalku, Nail art, i idem svako 3 sedmice kod nje. Sredi mi ih, uredi kako ja hocu i zadovoljna sam te 3 sedmice, dok malo ne izrastu, pa moraju na skracivanje i ponovno dopunjavanje, jer ne volim preduge nokte, malo krace, lijepu uradjenje i uredne.
Sto se tice sminkanja, uvijek sam to volila. Cesto sam i pretjerivala! Volim da sam malo nasminkana iako cu biti citav dan kod kuce. Dovoljno je malo maskare, kreon i ja se vec osjecam bolje. Naravno sminkanje zavisi i od toga, gdje se ide. Nije isto kad idem u provod,posao, kad sam kuci...
 

_____________________________

Adin 12.01.2007.

(odgovor članu adelal)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: Uljepsavanje
5.12.2008 1:25:45   
Nunichi
Moja opsesija su noktiiii... user posted image Ja volim vidjeti lijepe ruke,njegovane sa lijepo oblikovanim noktima,a isto tako volim da su moji dotjerani.
Jako dugo redovno idem na manikir...trenutno imam gelirane moje nokte,jos malo uzivam u duzim noktima dok se pisuljica ne rodi,pa idu na skracivanje. Pedikir radim ljeti u salonu,zimi uglavnom sama sebi kod kuce,sve moguce strugalice,masazer,kamencice,pilinge i losione imam tako da nije problem,kafu sebi napravim i lagano...
Na masaze ne idem,a trebala bi barem jednom mjesecno sebi priustiti,ali eto nemam naviku.Na jednom ljetovanju sam isla na masazu pjenom u turskom kupatilu,onda piling tijela i na kraju aroma masaza...koji je to ugodja...pa osjecala sam se 10kg laksa,a kako mi je koza lijepo izgledala da i ne spominjem.
Frizerski salon posjecujem po potrebi,a s obzirom da sam plavusa to je skoro svake 3 sedmice...nekad preskocim farbanje u salonu pa to uradim sama,pa spalim kosu...al hajde na greskama se uci... user posted image
Od kupanja pravim ritual...kupke obozavam i onda meckanje,to me bas opusta.
A sto se sminkanja tice,ne izlazim iz kuce bez sminke... a kad ostajem u kuci stavljam barem maskaru,navika prava...nekako mi nesto fali kad barem nju nemam.


(odgovor članu Mrka)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 12:40:25   
SdZ
IZVORNA PORUKA: Dina*

nisam do sad primjetila da je neko pisao o ovoj temi, a  ako i jeste, oprostite onda..

evo posto sam ja u toj bransi, da vas pitam:
koliko cesto posjecujete kozmeticke salone? (bilo to radi manikure, pedikure, depilacije...)
koliko cesto posjecujete frizerske salone? (bilo to radi sisanja, feniranja, farbanja...)
da li se sminkate i koliko cesto? da li zavisi od vaseg raspolozenja hocete li biti dotjerani ili uvijek vodite racuna o tome?

ovako, sto se mene tice, posto radim na takvom mjestu, moraju mi nokti i ruke uvijek biti dotjerani, a sve i da tako nije, vodila bih racuna o tome (sedmicno radim menikuru i pedikuru)
frizeru idem samo radi sisanja, jer ne znam sebe sama sisati user posted image , ostalo mogu sve sama, a kad je sminka u pitanju, uvijek imam na licu malo kreona, maskaru i sjajilo za usne i volim biti dotjerana i kad sam u kuci, kad nigdje ne planiram ici (naravno kad vani idem, onda stavljam vise sminke)....


Volim uredne nokte,pa makar bii lijepo odrezani,ali inace imam lak za nokte i cesto ga mijenjam(sedmicno).
Frizeru isto idem samo na sisanje,inace volim kad mi je kosa ispeglana tako da to sama radim.
A sminka...kod kuce samo imam kremu na licu i ponekad labello,a kad idem van kuce koristim sminku,nekad vise nekad manje zavisi gdje idemuser posted image


_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 13:25:08   
Soleil
Tretmani uljepšavanja su moj ritual koji volim sama da radim user posted image Frizeru idem svake sedmice, a što se tiče manikure i pedikira - tu sam sama svoj majstor. Bila sam par puta na tim tretmanima u salonima, ali mi se nije svidio krajnji ishod, tako da ja volim sama urediti nokte po svom ćeifu. Kao što reče Nunichi, moja opsesija su nokti i oni moraju da budu pod konac - uvijek nalakirani i sređeni, bez obzira da li su duži ili kraći. Preferiram prirodan izgled noktiju, ne podnosim nadogradnje jer mi ružno izgledaju.

A što se šminke tiče, uživam u šminkanju kako sebe tako i drugih user posted image tako da mi nikada nije mrsko našminkati se. Doduše, kada sam kući, budem nenašminkana da se koža malo odmori. Lice njegujem isključivo prirodnim maskama i preparatima koje sama pravim. Njegovanje lica čajem od kamilice je čudesno. Lice bude tako čisto i glatko, za nepovjerovati.

_____________________________

...Emma 26. 09. 2009. - Sunce je obasjalo naše živote...



(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 84
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 13:47:21   
acudesa
-dok sam bila djevojka uvijek sam imala french na noktima, a sada su mi skroz kratki i ponekad sa pastelnom bojom laka, kada mi je malac jednom bio bolestan trebala sam mu staviti čepić-nokti????? (od tada više ne)
uvijek sam govorila da su mi kratki nokti damski, nikada nećeš vidjeti pravu damu, gospođu sa dugim noktima-moje mišljenje (ok mladost, ali porodična žena?)
-frizeru idem u dva-tri mjeseca, namam potrebu za više samo na šišanje (sama se farbam, stavljam masku, pakung, feniram se i imam fantastičnu frizuru)
-kozmetičaru isto ne idem, bila sam jednom sa svim mogućim tretmanima, bilo je lijepo ali skupo, nije mi nešto problematična koža, a sama odradim piling, masku i svakodnevnu njegu
-manikuru isto radim kući, imam sve za idealan izgled, čak me drugarice pitaju da li idem na manikuru
nisam smotana, mogu sama kući dosta da odradim, mada da imam para na bacanje i ja bih išla na sve moguće tretmane u salone-iskreno, što ne bih legla i uživalauser posted image
volim se šminkati, mada kad sam u kući rjeđe imam šminku da mi se koža odmori
zaključak: Vodim računa o svom izgledu, volim kad se pogledam u ogledalo da budem SEBI lijepa i zadovoljna i mislim da žena treba da bude njegovana da bi se osjećala lijepo


_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Soleil)
Neposredna veza do poruke: 85
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 14:25:10   
leona81
ja idem frizeru samo na sisanje vrhova svaka 2, 3 mj, nekad na feniranje, a inace sve sama radim, ne farbam se otkad sam trudna, a i crna sam a farbala sam se u smedje tako da nije velika razlika...na nokte sam isla dosad, geliranje i prestat cu kad udjem u 9 mjesec zbog bebija:), odem ponekad na pedikuru, masazu, depilaciju, cupanje obrva ali vecinom sve sama radim kuci...ponekad sebi priustim to zadovoljstvo pa odem u salon:) najcesce u F&A...sminkam se samo kad izlazim i to jako malo, imam dobar ten hvala Bogu pa je to olaksavajuca okolnost a kuci sam uvijek bez sminke

_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 86
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 14:35:41   
lejlaze
Dok se nisam porodila isla sam redovno na francuski manikir, mada sam se narucila opet ove sedmice. To odradim na kratkim noktima, jer ne volim duge nokte kod sebe.
Frizeru idem svaka 2 mjeseca na sisanje, ne farbam se user posted image
Sto se tice sminkanja, volim se nasminkati, diskretno - maskara, rumenilo (posto sam bijelda) i evt. sjena.


_____________________________

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 87
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 14:52:38   
SdZ
IZVORNA PORUKA: leona81

ja idem frizeru samo na sisanje vrhova svaka 2, 3 mj,

Ista samuser posted image


_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 88
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 15:00:02   
mama_debeljuca
Frizeru idem mjesečno, samo šišanje, farba me muž user posted image ,feniram se sama. Manikuru, pedikuru, depiliranje, maske za lice i kosu, radim takođe sama, to mi je kao neki ritual. U kući se rijetko šminkam, a iz kuće ne izlazim bez maskare i sjaja, nekad crnu ili braon olovku za oči. Za kompletno šminkanje koristim obavezno puder, rumenilo, sjenke.

_____________________________

:-)

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 89
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 15:43:29   
sarisari
Kod frizera idem na sisanje svakih 1 - 1,5 mjesec, na feniranje cesce, ne farbam se, vodim racuna o noktima jako tako da idem na manikuru i geliranje redovno, nikada iz kuce ne izlazim ne nasminkana, ostalo radim sama i ako moze neko da mi preporuci gdje mogu uraditi dobru pedikuru jer je moja kozmaticarka prestala da to radi?
Uglavnom jako puno vodim racuna o sebi i svom izgledu.

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 90
   RE: Uljepsavanje
21.9.2009 15:59:20   
elkina_mala
uh zene drage... ovako
Sminkanje-mislim da ce me m ubiti haha,nemoze da me vidi bez makar maskare,hehe znaci u kuci maskara,rumenilo,kad izlazim,sjenka (pretezno crna) tus (crni) imam zelene oci pa se slaze:)....frizura..uh nemam bas dobro :',upropastila sam,imala sam kosu dugu,ali izuvijanu:s i onda se osisam na skroz kratko,tako da je sada do vrata,ali bezze,tesko da neku frisku mogu napravit,tako da pretezno zakacim snalicu,i izbacim koji pramencic...
nokti- imam naj naj gore nokte,osjetljivi su ko..... nemogu ni mm narasti,odmah puca,i guli se...:( lakiram stalno, (imam 27 lakova,zasad) hehehe i tako stalno mjenjam boje...nadogradnju bih volela ali nikako da odvojim 59 eura za to nekako mi zao uvjek hehe,i tako,ostalo masaze,pedikiri itd ne idem,jer mm me ponekad izmasira,i to je to:)

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 91
   RE: Uljepsavanje
9.10.2009 21:13:35   
mamma mumi
Drage moje, da neib otvarala sada novu temu, ovo pitanje moze i ovdje. Interesuje me da li je neka od vas koristila usluge Elit kozmetičkog salona u sarajevu na slatkom cosetu i kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 92
   RE: Uljepsavanje
10.10.2009 14:54:03   
reallove
ko o cemu,ja o modi i uljepsavanju...volim da budem sredjena,da lijepo izgledam..nije bitno jesam li kuci ili negdje vani uvijek sam nasminkana,kosu feniram svako 3-4 dana,sisanje svako 2 mjeseca..volim da njegujem svoju kozu zato sam puna raznih losiona,kremica i ostalo..ja sam sama svoj frizer i kozmeticar i sve sto mi zatreba..frizeru idem kada je u pitanju promjena stila a sto se tice skracivanja vrhova to radim sama..na svakoj zeni prvo primjetim frizuru i nokte

_____________________________

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"


Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 93
   RE: Uljepsavanje
12.10.2009 11:58:17   
mamilica
Obavezna njega tijela i lica u kucnoj varijanti.
Frizura vrlo zahvalna, bez feniranja samo malo voska ili ulja, to su prednosti kovrdzve kose. Nokte nikada ne lakiram, kratki nokti i uredni. Depilacija, sam svoj majstor.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 94
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 13:47:46   
*Seve*
Kada vidim svakve komentare bljak,te sto se hvale da su po salonima i sedmicno da rade maniKURU i pediKURU.user posted image user posted image
Mozda je to jako daleko od istine...
Ja uradim manucure jednom u dva mijeseca...Nekada nokte i nalakiram obicnim lakom....
Sto se tice higijene,to mi je osnovno bitno je da si cist...A nisam znala da moras biti nasminkan i sredjen za muza...
Mene je moj muz vidio u sto varijanti.A kaze da sam mu najljepsa bez sminke.
Sama depiliram noge,mada to radim sasvim malo uz pomoc kremice.Jer inace sam svijetla pa se i ne primijecuju.
Samo od koljena na dole.Frizeru odem jednom u 2-3 mijeseca,da mi skrati vrhove i malo meseva "bijelo sjajni izvuce".
Kuci imam sve preparate za kosu koje sama kupim.Dakle nema potrebe da trckaram...Sto se tice sminkanja volim se nasminkati i to samo kada
izlazim.Vecernji izlasci malo jaca sminka,svakodnevni obavezno maskara i kreon,a volim i sjenilo.Kreme za lice jedino mi je to obavezno svako vece pred spavanje i svaki da.Koristim Lancom za dan i noc,i to sam skoro  pocela...Vise imam povijerenje u sebe, kako cu se dotijerati i nasminkati nego da idem tamo nekoj sa kursom od 3 mijeseca.

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 95
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 15:25:44   
Anoniman
Sisam se jednom u 2 mjeseca(4.godine idem kod jednog frizera i ne mislim ga mijenjati dok se ne penzioniseuser posted image );
Farbam se sama(nijansa dvije svijetlije od moje prirodne boje);
Kad operem kosu, ne feniram je, vec samo stavim one velike cicak viklere i to je to. Kosa bude super, kao iz salona. Malo stavim pjene(lak za kosu stavim samo za neku priliku, jer ne volim "ukocenost" kose). Poslije samponiranja, balzam je obavezan, a nekd je nahranim  nekom maskom(ponekad kupim, mada vise volim staviti jaje ili maslinovo ulje).
Nokti su mi uvijek uredni, ali ih sama sredjujem. Nekad je to french, nekad bezbojni lak, a nekad crveniuser posted image .Ne volim duge nokte, ali ni skroz kratke, vec nesto izmedju....
Dnevna krema je uvijek obavezna;
maskara je uvijek obavezna kod mene, jer imam jako svijetle trepavice.
kad izlazim preko dana stavim puder(tecni i u kamenu), maskaru, neku sjenu(od 2-3nijanse, a najcesce su to sive, zelenkaste, smedje), ruz i sjajilo. Za vecernji izlazak(kojeg ne pamtimuser posted image user posted image user posted image ) uz sve to zacinim s malo tamnijim sjenama, kreonom, surmom ili tushem.
Depiliram se sama i to od koljena na dole...Bicem. Imam jako malo dlacica, koje su svijetle i tanke tako da...
Kad se istusiram uvijek nanesem losion ili ulje na cijelo tijelo i sama sebe izmasiram(tj. ispucam) da bi koza bila elasticnija, da bi proradila cirkulacija, da bi ulje bolje upilo, da bi se ja bolje osjecala...user posted image (tetkin recept iz Njemackeuser posted image user posted image user posted image )
Ne pusim, ne pijem, izbjegavam zadimljene prostore, hranim se zdravo...tako da zaista nemam problema sa svojim tijelom, hB, osim sto mi evo vec 3godine opada kosa.
A sto se ja ispisah....Sorry na dugom postu.

(odgovor članu *Seve*)
  Neposredna veza do poruke: 96
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 15:31:16   
Anoniman
I jos da dodam...
Volim vidjeti lijepu i urednu zenu, ali tako da je njegovana i da je diskretno nasminkana, da je istakla svoje atribute(mane sakrila)...Ne volim upadljive boje, ne volim kad se sve naglasi(npr. kad zena naglasi i oci i usne, ili ako nosi kracu suknju da ima i dekolte na izvolite...).
Kratko receno, volim cistocu, urednost, uskladjenost.
I kad zena zivi po onom "malo je vise".

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 97
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 15:32:23   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

I jos da dodam...
Volim vidjeti lijepu i urednu zenu, ali tako da je njegovana i da je diskretno nasminkana, da je istakla svoje atribute(mane sakrila)...Ne volim upadljive boje, ne volim kad se sve naglasi(npr. kad zena naglasi i oci i usne, ili ako nosi kracu suknju da ima i dekolte na izvolite...).
Kratko receno, volim cistocu, urednost, uskladjenost.
I kad zena zivi po onom "malo je vise".


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


joj ja jos malo moram poceti moje uljepsavanje... idem na sijelo kod mojih gdje ce biti dosta prijatelja...

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 98
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 15:46:24   
manuela RR
Kod mene ovako:
dva puta godišnje idem na detaljno čišćenje lica,tretmane sa voćnim kiselinama(u jesen i u proljeće).
Frizeru idem svaka dva mjeseca i uradim sve farbanje, šišanje i pramenove.
Manikura je obično u kućnoj radinosti,ali pred Novu godinu i pred svoj rođendan idem na nadogradnju,(ili ako je neki značajniji događaj pa moram imati posebno lijepe nokte).

Poslije poroda 2 puta otišla na masažu zbog bolova u leđima,rado bi ja i sad išla ali da bi malo popravili kućni budžet MM je preuzeo ulogu masažerauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Prije sam bila redovna u solariju,a sad nešto manje,ali idem par puta godišnjeuser posted image .

Inače sam jedna od onih koje ulažu u svoj izgled i vole biti dotjerane,uglavnom uvijek je tu diskretna šminkica i isfenirana frizurica,al ništa pretjeranouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio manuela -- 17.10.2009 15:48:55 >


_____________________________

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 99
   RE: Uljepsavanje
17.10.2009 15:49:05   
Ilhana RR
Da mi je turska blize isla bih maksuz radi hamama... ja kako ono ocisti, tobe jarabi nemogu da vjerujem da neko moze biti nako prljav... a jos mi kaze da ima naroda koji misle da imaju taman ten koze pa kad se okupaju u hamamu i ociste izgledaju bijeli kao sir...

iance stavljam masku 1-2 sedmicno sto se tice lica, piling tijela koristim 1 sedmicno prilikom kupanja kad sredjivam noge i tako to hehehe...

Nesminkam se svaki dan, nemam potrebe al sminkam se svaki put kad radim u restoranu za kasom jer hocu da izgledam uljudno... i naravno sminkam se kad negdje idem....

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *