Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Strininoj ljepotici crnokosoj dobrodoslica, ziva, zdrava i sretna nam bila! Mancici mojoj cestitam najbolju drugaricu za citav zivot, a svo cetvero vas ljubim puno, puno!!!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ohoho kako divna vijest,ovo je najocekivanija beba zadnjih dana...Iskrene cestitke na rodjenju male bebice a posebno ponosnoj sestrici... Drago mi je da je Imancica dobro prosla
"Ministar finansija" :)))) klemzi
Ko raspoređuje novac u vašoj porodici?
ja (30%) muž (6%) dogovaramo se kako rasporediti novac (47%) lova je kod mene, muž ima puno povjerenje u moje finansijske sposobnosti ;))) (9%) svekrva ;))))) (8%)
Broj svih glasova: 131
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!