|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Teizam-Ateizam
10.6.2013 23:14:49   
ananas_ze
mene da se pitalo ova tema se ne bi ni otvarala,bas nema smisla,eto moje misljenje

_____________________________

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.


S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Teizam-Ateizam
10.6.2013 23:39:55   
aazra
IZVORNA PORUKA: jasmin

Šta vjerovanje ili pak nevjerovanje predstavlja u vašem životu i životu vaše porodice? Koliko vam je bitno da vi i vaša porodica živite po uvjerenjima koja imate?
Za mene,vjera je smisao života,sve drugo su samo ovosvjetski ukrasi,koje svakako,kroz vjerske ''''naočale'''' puno ljepše,jednostavnije i logičnije doživljavam.




Odlična tema...user posted image

Ne bih mogla zivjeti bez religije, uvijek me je zanimalo koja to sila upravlja nasim zivotima i zasto smo ovdje, nikad nisam vjerovala u slucajnosti, odusevljavala me priroda, kosmos...znam dosta o drugim religijama ali najljepsa je naravno islam i vjerovanje u jednog Boga ma kako Ga zvali user posted image

A imam nesto i za ateiste, jednu lijepu izreku za razmisljanje...user posted image

Religija je za one koji se boje pakla. Spiritualnost je za one koje su vec bili tamo....user posted image

S tim da sam se ja zbog nekih stvari koje sam prosla u zivotu i same svoje prirode nasla u necem sto se zove religija na spiritualan nacin... user posted image Zapravo sam htjela reci da ne mogu zamisliti zivot bez duhovnosti, bez vjerovanja pa makar u bilo sta, bez traganja za nekim odgovorima...user posted image



< Poruku je uredio aazra -- 10.6.2013 23:41:58 >


_____________________________








(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Teizam-Ateizam
11.6.2013 9:21:03   
brzamala
Vjera i praktikovanje iste je za mene smisao zivota, ispunjava me, usrecuje, daje mi smiraj i cini me zadovoljnom. Do svoje 24. godine sam zivjela sa vjerom i povremenim praktikovanjem ali to mojoj dusi nije bilo dovoljno i upravo ovo praktikovanje me upotpunilo. Bez ovoga ja ne bih bila ja....ne bih mogla biti ispunjena i zadovoljna, a mislim da je to cilj svakog ljudskog bica bio ateista, agnostik, vjernik...

Isto tako sam sigurna da ljudi koji su ateisti ili agnostici mogu biti zadovoljni i ispunjeni, samo svako mora pronaci ono sto ga ispunjava i usrecuje.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 53
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *