Romali
|
IZVORNA PORUKA: zagy Ja imam ženu koja mi pomaže, ali brate pričaaaaaaa, ubi. Hajde to bi nekako i dalje trpila da mi se nije opustila i počela fušeriti, ja je počela vračati, ali vala ne da mi se policajca glumit zavirivati i vračati da radi, a kada joj spomenem peglanje, kaže ja ne peglam, ako baš moram(!?) mogu samo majice, ne peglam košulje, to ne znam Da ne spomnjem da je sve ispitala i sada svaki put dolazi i traži neku uslugu, od toga da joj moja svekrva nešto pogura, do toga da joj zaposlim komšijinog sina u svojoj firmi, nidje veze Bila prije neki dan i ufatila MM gnjavit (vidila od mene joj nema hajra) da joj nađe još kakav poso za čiščenje on zna puno ljudi Odlučila da je više ne zovem, pa molim preporuke za neku tetu, pedantniju, koja bi mi dolazila 2 puta mjesečno radnim danima, ja sam u Sa. Hvala. Halo gospođo , to teta vidjela da ti možeš pričati više od nje pa hoće da te stigne Javi se nekad (sorry na off topicu )