Medić*
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma sinoćnja ekipa je baš bila dobra, milić NO COMENT, mislim nije mi jasno šta hoće više, nema rijalitija u kojem nije bio, sad da malo i ovdje pokuša, baš primjer čovjeka koji preko noći profučka velike novce i onda na račun stare slave bi i dalje, MAid je moj favorit još od ZMBT i zaista sinoć ga gledam i kažem drago mi je da nije pobjedio kod Švrakića, ustvari on nije ni mogao pobjediti jer je jako pametan momak i ne bi mogli manipulisati sa njim, kao sa ostalim, mislim da je x faktor njegova životna prilika, ma generalno sinoćnja emisija je bila puna dobre i talentovane djece, svaka čast a žiri, emina je toliko vještačka, mislim stvarno jevolimi draga mi je, ali bašje izvještačena Ja sve kontala Milic onako iz zeze uletio, bas mi je preantipatican Sinoc je bas bilo dobrih kandidata. Maid je super to odradio. Nekad me Zeljkovi komentari nerviraju cuj vec ga Maid nervira.... A Emina je i meni nekako draga ali brate od kud ona zaluta u onaj ziri.... Pravo mi je Kristina simpa.