|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kuća ili stan?
7.8.2008 18:26:51   
Najdraza mama
Zivim u kuci ali sam imala zelju prije stan..nisam u zajednici jedan sprat svekar i svekrva ..na drugom mi ..nema neke avlije niti sirine znate kako je po mahalama nasim .,,ali dobro bitno je da smo sretni i zdravi gdje god bili..

< Poruku je uredio Dina RR -- 23.12.2008 13:58:48 >


_____________________________

Mama vas voli..

(odgovor članu kana)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: kuča ili stan
7.8.2008 18:29:14   
jasmina_mm
ja zivim u kuci sama sa muzem i sinom i hvala bogu pa nisam u zajednici

_____________________________

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Najdraza mama)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: kuča ili stan
7.8.2008 19:20:25   
Skvo RR
Mi zivimo u stanu..solo smo...:)user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: kuča ili stan
8.8.2008 10:58:47   
nesanica
mi evo nedavno kupili stan, sami smo. razmisljali o kuci, ali to mozda nekad poslije.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: kuča ili stan
8.8.2008 11:08:52   
*sunce*
živimo u kući sprat nama, sprat svekrvi, sprat neni user posted image
i super nam je svekrvu ne viđamo prečesto jer i mi radimo i ona u školi a svekar u afg pa tako većinom u prolazu, 1-2 puta sedmično ona dođe nama na kafu ili mi njoj dođe i nena tako da kutarišemo sve user posted image  a avlijica ma prelijepo cvijeće, pa malo jagoda zasađenih više kuće, pa voćke koje svekar redovno održava i koje mashala rađaju pravo, inache sam pola života živila u kući koja je sad za sad prazna user posted image  pa u stanu gdje su moji i sad a uvijek me vuklo na kuću, jah još da kažem da sam se toliko daleko udala da se s mamo sa balkona mogu dovikivat komotno user posted image

(odgovor članu nesanica)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: kuča ili stan
8.8.2008 11:13:53   
mamyca
Mi zivimo u kuci i svekrva sa nama,imamo prostora hB,i sto je najbitnije svi se super slazemo.Imam veliku bastu,i avliju,o basti se sveki brine,al zato imam dosta domaceg povrca i voca,sto je zdravo za moju bebicu.user posted image user posted image

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu *sunce*)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: kuča ili stan
8.8.2008 11:22:11   
camm
mi zivimo u kuci sveki i djever na jednom spratu mi na drugom
kuca je velika.
ali moja zivotna zelja je da imam stan i imacu ga ABD.

_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: kuča ili stan
8.8.2008 11:23:02   
Aminad
Mi živimo u jednoj jako lijepoj kući sa prelijepim dvorištem,  puno cvijeća i voćki i plaćamo kiriju, ali su nam gazde fer i imamo svu slobodu da nam bilo kad bilo ko dođe, koristimo cijelo dvorište a i voćke o kojima se oni brinu sa nam uvijek na raspolaganju, naravno mi se trudimo biti što bolji podstanari kad su oni tako dobre gazde.

Stan koji smo kupili trenutno je u izgradnji a zbog troje djece kupili smo ga u blizini škole i eto otplaćujemo kredit i plaćamo kiriju ali nadamo se ne još dugo.

Živjeli smo prije 5 godina u kući i zaista je lijepo ali nama sada više odgovara stan.

(odgovor članu *sunce*)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 12:00:13   
Mrka
Zivljela sam u kuci 20 godina, a kada sam se udala muz i ja smo se osamostalili i od tada zivomo u stanu. Ni zasto na svijetu ne bih mjenjala bilo kakvu kucicu za najljepsi i najmoderniji stan. Bar si sam i na svom, niko ti nece reklamirati, ne moras se extra spremati da bi dijeca izasla malo na svjet vazduh. Ovako ih pusti u dvoriste i radi svoj posao, uzivaj i ti i dijeca.
Nikad ne bih kupila stan.

_____________________________

Adin 12.01.2007.

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 17:45:44   
Anoniman
Kuca user posted image

(odgovor članu Mrka)
  Neposredna veza do poruke: 60
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 23:19:00   
Romali
I mi imamo stan, za nas troje i više nego dovoljan. Kad sam bila mlađa, uvijek su mi kuće bile odbojne. A sada kad mi dijete ne može u ponoć spavati jer komšije lupaju vratima i deru se user posted image , rado bih živjela u kući. Valjda s godinama dođe i pamet. Možda nekad aBd prodamo stan pa počnemo izgradnju kuće, možda ...

_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 23:23:19   
ja
Zivimo u stanu ali meni i MM je zivotna zelja da imamo kucu ali samo zdravlja i bice aBd..

_____________________________

emman 17.5.2007

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 23:29:30   
yugo
kuća definitivno!imam dvoetazni stan u kuci i ne bih mijenjala za petosoban stan u elitnom naselju, jer puno je prednosti-dvoriste, puno si vise na zraku, ne ustrucavas se ukljuciti masinu za ves, muziku, dernek,a i danas su sistemi gradnje takvi da nema velike razlike ni kod grijanja, pogotovo kada je novogradnja u pitanju.prije sam mislila da je stan rjesenje, sad sam shvatila da sam grijesila, jer godisnji odmor mozes provesti u vlastitom dvoristu i da ti bude super, a tu je i mogucnost stalne inovacije, a stan uvijek ostaje stan i npr 55 kvadrata nikada ne moze postati 70.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: kuča ili stan
14.8.2008 23:34:20   
vjestica
jel mogu zamoliti moderatore da isprave naslov - nije kuča, nego kuća
bode oči

(odgovor članu yugo)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: kuča ili stan
4.9.2008 12:20:49   
Mara
Kuća definitivno! Dok sam studirala ubili su me stanovi iako nijedan nije bio ispod 80 kvadrata, falilo mi je terasa, suncobran, ležaljke fešte u dvorištu , malo razbibrige oko cvijeća pa sam izluđivala cimerice sa svojim saksijama da imamo mali zeleni kutak jer smo sve 3 pušačice. Sada živimo ja MM i svekrva u kući gdje mi imamo svoj kat koji još nije namješten a i glupo mi je seliti se na kat više i ulagati sada lovu jer imamo nekih drugih obaveza koje traže pare. A ovako , svekrva pola godine uopće nije tu ide kod drugog sina a i žena je čudouser posted image  nije imal kćerke pa je prema meni stvarno super, nema  onih gluposti tipa SVEKRIVA ili SVAKRV moja je stvarno super.
Ja dok sam na poslu  a ako je ona tu, već  će cijelu kuću srediti dok ja ne dođem doma, napraviti ručak -sa desertom  user posted image , pokopati malo po vrtu srediti cvijeće, ma super je. Ja, kad nje nema onako 1 tjedno radim poslove, tako obićno 1 dan samo peglam dok subotama izjutro usisavam i ribam ostalim danim uključujem mašine, tako da sve ima svoj neki slijed, i sve stignem. Btw kuća ima mašala kvadrata  a i okućnice.
Nisam  napisala da imamo i psa i mace user posted image

< Poruku je uredio Mara -- 4.9.2008 12:21:41 >


_____________________________

L´amore basta a se stesso...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: kuča ili stan
6.9.2008 13:19:04   
lejlas30
Ja sam odrasla u kuci, onda sam nekoliko godina zivjela u stanu, a kako sam se udala, opet sam u kuci i mogu reci da kucu nikad ne bih mijenjala za bilo kakav stan! Kuca je potpuna privatnost, kuca je toplina, dom, a u stanu sam se, kako jedna forumasica napisa, uvijek osjecala kao u nekoj kutiji iz koje jedva cekam da pobjegnem user posted image  MM i ja imamo nasu kucu, hvala Bogu, koju trenutno opremamo i skoro smo sve zavrsili. Zasad zivim u drugoj kuci sa njegovima, ali ta kuca je stvarno ogromna i zajednic mi ne predstavlja nikakav problem.  Pogotovo sto znam da cu za koji mjesec ako Bog da useliti u SVOJU lijepu kucicu. Makana je u pravu kad kaze da je kuca bunar bez dna, samo ulazi i ulazi, i uvijek ima jos ponesto da se kupi i doda, ali kad na kraju pogledam sve sto smo nas dvoje stvorili i u cemu cemo aBd sa nasom djecom jednog dana uzivati, sigurna sam da se sve isplati. Uz to, MM jako voli uredjivati okucnicu, da sam po tom pitanju skroz rahat. Dogovorili smo se davno, moja obaveza je kuca, a njegova okucnica user posted image  Posadio je prelijep cvijetnjak, ruze penjacice, sareno cvijece, jorgovane, pokoju vockicu... Ma prava mala oaza vjerujte user posted image  A kad taj sav raj usporedim sa sivim zgradurinama, komsijama namcorima, malenim balkonima koji bi trebali predstavljati i zamijeniti bastu i avliju... Neka hvala, u stan ne bih, pa ni da mi ga poklanjaju user posted image user posted image

< Poruku je uredio lejlas30 -- 6.9.2008 13:21:07 >


_____________________________

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: kuča ili stan
2.11.2008 13:35:14   
sabas
dok se nisam udala zivjela sam u koci kod roditelja, uvijek sam za stanove govorila da su kutije sibica lalalla, ali kuca je blizu grada 15 min od carsije 15 min do skenderije pjeske, uvijek sam isla pjeske u skolu na fax na posao pjeske. i kada smo trebali da se vjencamo razgovarali smo gdje da zivimo ja sam bila kategoricno protiv kupovine stana zasto u kredit ja volim kucu bla bla , kada njegovi imaju veliku kucu njegov jedan sprat divna okucnica basta nagradjivana kao najljepsi vrt odvojen ulaz sve divno. Ali kako mi radimo od svega toga nekada vikendom popijemo kafu u basti ma prespavamo u kuci. A ujutro gradske guzve 35 min autom se "cimamo" od kuce do posla. Svekrva se brine o basti svekar o grijanju, a sta sutra kada ih ne bude tu nestignem ni kucno cvijece da odrzavam kako zelim, muz mi nije nesto od baste ni kucanski poslova. Mastam da dobijem na bingu pa mali mali stancic blizu posla da ne gubim po sat i po na dolazak i odlazak sa posla a jos da zakidam od sna. Kuca je bure bez dna i sve su to zahtjevne investicije, zivis za kucu a ne ona za tebe pa sama fasada iole kvalitetna za nasu kucu je 15 hilj a da na spominjem adaptacije ovolike kuce.
Kuca je za ekstra bogate koji imaju one koji ce ih odrzavati, ili za zene/muzeve koji ne rade
Kada smo se zabavljali ja i mm imali smo obicaj poslije posla da idemo na izlete, pa kupimo rucak imali smo uvijek u autu plinsku bocu pa kafica. Eto ti prirode i slobode. Valja cistiti ovaj prostor.
puse

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: kuča ili stan
2.11.2008 17:47:50   
Visnja RR
u dvosobnom stanu ali trazimo dvoiposoban...
Ne bih mogla zivjeti u kuci...

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: kuča ili stan
2.11.2008 17:50:51   
Lulu_
oboje user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: kuča ili stan
5.11.2008 14:32:43   
dacy
ja i muz zivimo u stanu, prelijepo nam je pogotovo sada kada je sa nama i bebica. Nikad ne bih pristala na zajednicu, svakome svaka cast ali ja svoj mir ne bih dala nizasta.


(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: kuča ili stan
5.11.2008 15:18:28   
Crvena
U stanu , MM, princ, princeza i ja naravno

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: kuča ili stan
23.11.2008 19:27:05   
Nunichi
Ja sam zivjela cijeli zivot u stanu,a sad smo nas dvoje u kuci,aBd na proljece ce nas biti troje user posted image
Tek se navikavam...za sad mi je lijepo. Kuca nije prevelila,nekih 80 kvadrata,sa ogromnom terasom i veeelikim dvoristem.
Ja bas nisam tip koji ce saditi cvijece,ali bice par cupova i sarenih saksija na terasi i naravno nezaobilazni cempres u dvoristu.
Kuca je nova,tek useljena i namjestena tako da se jos nismo bavili uredjenjem dvorista.Iskreno,ne polazem bas velike nade u to nase uredjenje dvorista,al valjda nas s godinama uhvati i to. user posted image Za sad nam terasa sluzi samo za dobre rostilje,a od proljeca ce i dvoriste biti  Uraj za nasu princezu. user posted image Uh jedva cekam da pocnem skupljati njene igracke po dvoristu...

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: kuča ili stan
23.11.2008 20:05:17   
mnn
Živimo u stanu, kvart je lijep...samo  su kuče i zgrade, jedino nema dučana nekih u blizini pa ti za sve treba auto....alli je miran kvart.Voljeli bi imati kuču iako smo jedan i drugi odrasli u stanu.čekamo da se smanje cijene nekretninauser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: kuča ili stan
24.11.2008 10:59:31   
Koalinka
Živimo u svom stanu (još 9 godina otplate), sami nas 3.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Kuća ili stan?
7.12.2008 23:55:23   
Ilhana RR
Sami u vlastitom stanu koja je "lijepljena" kuca, znaci nije zgrada nit na spratu imamo svoj ulaz i dvorsite vlastito al se racuna kao stan i dijelimo zid sa komsijom hehe

< Poruku je uredio Dina RR -- 23.12.2008 13:59:38 >

(odgovor članu STUHA)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *