|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:12:18   
Vedica
MM nije neki romantik, a ja opet romanticna dusa (vaga sta ces user posted image ) ali ipak ima stvari od kojih jos uvijek i nakon 10 godina provedenih zajedno prolaze trnci i bude tako slatko. Ne treba mi ljepsi momenat  nego onaj kada dok ja radim ili spremam rucak on se prikrade i samo sapne na uho 'Volim te'.
Mi sa prijateljima (bracni par) imamo salu kada je na tv Angelina Jolie to je za njih dvojicu a mi se pocastimo pogledom na Paul Walker-a, ali zna se tko me odusevljava jos uvijek i tko je najbitniji na svijetu za mene - MM.


_____________________________

***************************
Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:15:50   
D_K
Slazem se sa hanom, maidom, Shee (joj herka, herka) itd. i sve vas pozdravljam..
Kod mene se desi da mi nekad dobro pukne film, iznerviram se, umorim se i svasta nesto ali ne dozvoljavam ni tada da me neki kompliment dirne pa da pomislim da bi sa nekim imala nesto vise.. I kada sam najljuca, kad jutros kad nisam rijeci progovorila sa muzem  - grrrr, ne pada mi na pamet da se povodim za necijim komplimentom ili za necijim pogledom ili dobrim izgledom.. I tada, kao i sve vi, znam da je ona za mene najbolji i da me postuje i da me voli najvise na svjetu a brak nije samo 'cile - mile'.. Sreca je da losi trenuci traju kratko i da cemo se danas do rucka pomiriti, pogledi ce nam se sresti i ja cu se nasmijati i reci mu sto sam bila ljuta..I to djelim samo sa njim i opet kad pogledam i zbog toga mi je drag.. I naravo da nije kao u vezi kad se nismo nikad, bas nikad posvadjali ili naljutili jedno na drugo ali to je zivot, treba biti realan..
Eh, napisah se ja..
A da mi neko da kompliment u muzevom prisustvu sa namjerom da flertuje sa mnom.. pa ja bi propala u zemlju.. a tek sto bi se mom muzu svidjelo, ne idi ne pitaj..
Neposredna veza do poruke: 102
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:19:35   
D_K
'' Ne treba mi ljepsi momenat  nego onaj kada dok ja radim ili spremam rucak on se prikrade i samo sapne na uho 'Volim te'.''

COOL..

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:19:38   
mariva
Evo ja opet upadam u vašu diskusiju. Prije nego išta kažem da se predstavim. Imam 28 god. i mama sam dvojice malaca od jedne i pet god.Muž i ja se dobro slažemo i volimo ali on se sav dao u biznis pa nam fali malo više vremena za nas dvoje. Skroz sam protiv izleta u braku ali svakoj ženi ponekad treba da osjeti da je i drugima poželjna čisto da nahrani ego,pgotovo kad ga mužić zaboravi nahraniti.
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:19:44   
leka
općepoznato da nema te žene na svijetu kojoj ne gode komplimenti. i nikome ovdje nije važno šta koja od nas radi i doživljava sa svojim suprugom, nego da li smo ikada doživjele da nam neko drugi zagolica maštu i kako se nositi s tim, tema je super i ne znam što skrenuste?! ja sam to doživjela i možete me napadati koliko hoćete al to se ne bira to se jednostavno desi (ne fizički kontakt) ali kao što neko reče i mašta spada u jednu vrst prevare. znači to se ne bira, ali se bira kako će se postaviti prema tome, a ja sam izabrala da nastavim svoj brak i da mi to bude samo "lijepa" uspomena u životu (to da sam s nekim osjećala neku hemiju u zraku koja se nikad nije pretvorila ni u šta više) i ne znam zašto bih zbog toga bila loša žena, ili možda loša majka?

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2009 15:55:18 >
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:21:16   
nikita
Dame moje pa nemojte tako, nije sve crno bijelo!
Slazem se s andji sto se tice komplimenata, volim ih ja, i da ,to je mozda zato sto imamo obje 23 god pa nam te povrsinske stvari gode !A isto tako i vise slazem se s Shee, hanabanom i maidom28  i volim svog muza najvise sa svijetu sa svim njegovim manama i vrlinama , brak i obitelj su mi najvazniji i prioritetni cilj mi je rodit djete.
I zasto svaka tema ode u krivom smjeru ? Svi imaju svoje misljenje i nismo svi isti i to je sasvim u redu al ne treba se vrijedati !


_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 106
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:25:52   
Crvena
user posted image
                                                                                                    


_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Neposredna veza do poruke: 107
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:28:12   
leka
ko razumi shvatit će i to je to, a onaj ko ne razumi ne može ni dati odgovor na ovu temu
Neposredna veza do poruke: 108
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:29:22   
S.mama
Nisam primjetila da je rekla da bi prevarila svog muza sa drugim muskarcem...Rekla je da joj odgovara kada joj neko uputi kompliment,jer se tada osjeca jos pozeljnije,ili grijesim...I ne bih da se prepirem,jer na forumu nisam dugo,skoro ni jednu ne poznajem ovako virtualno,ali nije nista lose mislila i nije trazila da joj pisete o tome sta radite i kakav vam je brak nego da li bar nekada razmisljate o bivsem momku ili nesto slicno...
I ja volim svog muza,glupo bi bilo da smo u braku i da se ne volimo...Ponekad mi dosadi,nekada ga mrzim,nekada volim i za nas postoji samo nas dvoje i nas sin...Ali mislite da i on nekada ne razmislja o drugoj djevojci,koja mu se nasmije ili uputi kompliment..Ali me nikada ne bi prevario kao i ja njega i ne znaci da sam losa supruga i mama ako razmisljam o bivsem momku,sta li bi bilo kad bi bilo i sl.Kada vodimo ljubav  razmisljam samo o M jer ne zelim nikoga drugog,ali kad me iznervira i kada se ponekad posvadjamo itekako razmislim da li je on onaj pravi koga sam odabrala za zajednicki zivot do smrti i to cini mi se nikada necu saznati....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 109
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:35:15   
medavi

Imam i ja BRAK koji je rekla bih prilicno stabilan i pun emocija ali kad nas neko sa strane gleda nevjerujem da bi zakljucio da smo ikako zajedno , nevodimo se za rucicu, ne ljubakamo na putu, ne pisemo si porukice i takve stvari a cokolada se kupi kad hocemo pit kafu pa da se zasladimouser posted image
Ali samo ja znam kakav je on u stvari i koji su NASI trenutci!
Poenta:nista nije onako kako se cini....a ima nekih stvari koje se negovore, a sta drugi misle nije uopce bitno!!!

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2009 14:46:19 >


_____________________________

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 110
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:37:17   
mariva
slažem se sa nikitom da teme skrenu zato što svak ima svoje mišljenje. i samo da se zna ja sam protiv ljudi koji se ponašaju onako kako im nalaže okolina iako drugačije razmišljaju

(odgovor članu S.mama)
Neposredna veza do poruke: 111
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:44:51   
nikita
IZVORNA PORUKA: D_K
Po meni se razlikuju samo nacini prihvatanja tog komplimenta..Udata zena i majka koja drzi do sebe bi trebala da zna povuci jasnu granicu..


Da ,tu si u potpunosti u pravu!


_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 112
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 11:49:46   
tea lana
  kazem da se bolje rastaviti  nego ostati u braku bez ljubavi i nisam se udala ni u crkvi ni u djamiji da moram ostat dok nas smrt ne rastavi.U brakku cu biti samo onoliko do kad bude ljubavi sa obje strane,a sve ostalo po meni nije posteno ni prema jednom.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2009 14:51:59 >
Neposredna veza do poruke: 113
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 12:58:51   
stella
Eh da i ja koju napisem ovdjeuser posted image

Nisam stigla citati sve sta se pisalo,mozda neki drugi put.
Ja cu samo napisati  o sebi.

Nisam razmisljala nikada o nekom drugom,volim svog muza a i on mene i nadam se da ni on nije razmisljao o drugojuser posted image .Zadovoljna sam onim sto imam i nadam se da ce tako dugo ostati.

Misljenja sam da se ne treba previse o intimi razglabati po forumima,i jako rijetko ili nikako se ne oglasavam na te teme.A i kada se javim dajem neodredjene komentare po kojima se malo ili nista nemoze saznati.To kakav je moj sexualni zivot itd se tice samo mene i mm.
Ko voli da pise nek izvoliuser posted image



_____________________________

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012
Neposredna veza do poruke: 114
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 13:00:55   
Emina*
IZVORNA PORUKA: Shee

PITANJE:Ko vam govori najljepše riječi, ko vam čita misli, za kog mislite da je nezamjenjiv, ko vam najbolje izgleda, ko vam najviše pomaže, ko vas razumije i za vas je tu, s kim se smijete, ko je vaš prijatelj, ko ima iste poglede na život, ko vas privlači, ko se najbolje brine za vašu djecu?
Sa ODGOVOROM-u krevet odmah! O ODGOVORU mislite, zamišljajte i radi njega beznačajne stvari ne uzimajte za iskušenja!user posted image




Ovo je predivno receno....
Sheee, volim te  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

< Poruku je uredio Emina* -- 23.2.2009 13:01:38 >


_____________________________

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 115
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 13:02:29   
D_K
Dino molim te, hajde da budemo zaista, zaista iskreni o sebi i svome braku..
Evo ja cu prva poceti - JA MASTAM!!
Mastam da se pored mene zaustavi mercedes, kabriolet a ja u minjaku i uskoj roze majici.. I kaze meni vozac - dje si mace.. jesi'l za voznju, vidi ga kako se sjaji (mercedes).. joj ja sva porumenim.. i kazem - joj nemoj molim te, nekako me stid, pa i ne znamo se.. kaze on meni (onako malo rutav, sav crn) hajde bona upadaj, pa upoznacemo se...Ja sam Murat, radim u Austriji od 89, sjedi, sjedi, samo makni taj cips sa sjedista..



(E nemoj da se koja nadje uvrijedjena ovim - bas sam se ismijala dok sam pisala a Amela moderator neka OBAVEZNO izbrise jer je totalno neozbiljno)
Neposredna veza do poruke: 116
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 13:10:29   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

D_K ja bih o takvom razmisljala cijeli danuser posted image user posted image
al da imam 17 godina i onu pamet user posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 117
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 13:23:27   
camm
Svi ovi komentari su jako dobri i u svakom od njih ima istine.
Necu nikog da osudjujem ako se neko razlikuje
niti da namcem svoje misljenje.
Ja sam svoje rekla a hoceli se to nekom svidjeti ili ne
to me uopste ne zanima.
 
I meni se licno ne svidja ovoliko prepucavanje ako se moze tako nazvati
bilo je prepucavanja i oko hrane i mnogo cega jos
pa mnoge zene nisu ni tu djelale ista misljenja
pa se ne moze ocekivati ni na ovoj temi..
 
 

_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 118
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 13:46:49   
bubamara80
evo i ja da se uključim pratim temu vidim uzelo maha. ja sam također od onih koje ne maštaju, ja brate i kad sanjam da varam, varam sadašnjeg muža sa momkom koji mi je nekda bio user posted image  i kao ne mogu se odlučiti u snu, volim obojicu user posted image  a jedan te isti samo u različito vrijeme user posted image  

Sad ozbiljno mislim da svi krenemo od neke zaljubljenosti i mislim da jedini razlog za "DA dok nas smrt ne rastavi" treba biti Ljubav na kojoj se mora konstantno raditi jer što kaže jedna pjesma "iskra da bi bila vatra treba da se duva" Moj muž i ja smo našli ključ kako da funkcionišemo i uzajamno se nadopunjujemo u prilog tome idu možda i slična shvatanja i interesi ali kako god bilo dok radimo konstantno na sebi i učimo o drugom nema potrebe za maštanjem čak ni za glumcima. u šali mi oboje kažemo vidi ga jeste dobar ili on kad vidi neku sa "balunima" kaže  "jeste dobra" ali sve je to naglas i u šali, jer i u mašti i na javi imamo jedno drugo kada bi bilo drugačije to ne bi bilo to i ja sam za razlaz bez obzira kako sam vjenčana (i pred matičarom i pred Bogom)


< Poruku je uredio bubamara80 -- 23.2.2009 13:47:59 >


_____________________________

Ten tiny little fingers that always want to play,
That never stop exploring the wonder of today.
Ten tiny little fingers that from the very start,
Will reach out for tomorrow yet always hold your heart

Moje srce se rodilo 25.09.2008
Neposredna veza do poruke: 119
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 14:37:18   
mamy Sabina
Ja sam izgleda nasrtrana jer me to gledanje ili komplimentiranje ne baca u extazu niti me trnci prolaze os toga.
Moj brak uspješno gazi kroz 14.-u godinu,i dan danas se znam osjećati kao tinjedžerka kad MM dolazi nakon nekog dužeg puta kući



< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2009 15:03:14 >


_____________________________

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?


Neposredna veza do poruke: 120
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
23.2.2009 14:45:36   
sarah
Svi smo samo ljudi i ne mozemo biti imuni na lijepe ljude koji nas okruzuju i koji nam jos uz to dijele komplimente.
Ne mozemo predvidjeti ni hocemo li sresti osobu prema kojoj cemo osjetiti neku vrstu hemije.
Takvu osobu mozda ne mozemo izbjeci jer nam je sudjeno da je sretnemo.
Ali, ono sto mozemo da uradimo u takvoj situaciji jeste da takvoj osobi kazemo NE u samom startu, jer kasnije ce mozda biti kasno.
Mi mozemo prihvatiti kompliment od te osobe, nasmijati se, i reci joj "hvala", ali nista vise, pogotovo ne prihvatiti poziv na kafu.
Jer samim tim vec bi otisle korak dalje, zbog kojeg bismo vjerovatno pozalile.
Zato je bitno odrediti granicu do koje mozemo ici i preko koje nikako ne smijemo ici.
Neposredna veza do poruke: 121
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
24.2.2009 16:03:05   
Amelaa RR
Dolazi mi Johnny Depp( Dzoni Dep)
i tada zivot je ljep
u ponoc uvijek je tu

Sjedimo ljubimo se
on kaze najlepse je
s tobom u Sarajevu

Sa njim sjedim sasvim sama
uvijek je isti barmen i stol
uvijek je isto mjesto
svi pitaju gdje li je to

Ref.
To je samo moj klub
tamo dolaze mi snovi
kada prevaris me ti
uvijek ceka me novi
ljubavnik iz sna

A Ricky Martin je taj
moj mali latino zmaj
u ponoc uvjek je tu

Vreo je topao je
i kaze najlepse je
s tobom u Sarajevu


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2009 16:09:09 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 122
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
24.2.2009 16:04:55   
batterfly
E Amela jel to imamo zeleno svjetlo za dalje komentarisanje ili????

< Poruku je uredio mishka -- 24.2.2009 16:05:10 >

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 123
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
24.2.2009 16:06:24   
beni29
IZVORNA PORUKA: mamy2

Ja sam izgleda nasrtrana jer me to gledanje ili komplimentiranje ne baca u extazu niti me trnci prolaze os toga.
Moj brak uspješno gazi kroz 14.-u godinu,i dan danas se znam osjećati kao tinjedžerka kad MM dolazi nakon nekog dužeg puta kući


Sabina vjeruj mi da mi je i samoj tako ali nas staz je ipak malo kraci evo usli smo u devetu godinu. Svaki put kada dolazi ja sam isto ko na oblacima ma mozes mi svasta nesto reci a meni sve svjejedno a da ti ne pricam o nekakvim leptiricimo u stomaku ma sve nesto leprsa......user posted image user posted image

_____________________________

Benjamin 18/12/2001
Eliott 28/04/2007
Mon bebe d amour

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 124
   RE: Ljubavna iskušenja u braku
24.2.2009 16:08:37   
Amelaa RR
da,i nadam se da nece vise biti prepucavanja.

_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *