|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: E vitamin
30.6.2009 14:00:05   
Majolino
Hej cao,ja sam nova na ovom forumu   user posted image   ... Molim vas pomozite mi,sa deckom sam godinu dana,planiramo ako Bog da zajednicki zivot i bebu..meni je menga poranila 7 dana i trajala mi je 3 dana...I treci i cetvrti dan nakon zavrsetka menge,mi smo se bacili u "akciju"  user posted image oboje se nadamo da nam je uspjelo   user posted image   pa sta vi mislite kolike su mi sanse??? Dal' da pocnem piti macin caj,cula sam da je jako dobar za plodnost a i E-vitamin???.. Ljubim vas puno,puno...

(odgovor članu ninki)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: E vitamin
1.9.2009 3:22:06   
Millena
ZDRAVO DRAGE, ja sam nova na forumu,ocigledno na zalost svi imamo slicne problemeuser posted image ali nadam se ne tako dugouser posted image user posted image user posted image user posted image Ja vec 2 godine pokusavam mada nisam nista pila,da li E vitamin pomaze u oplodnji i koliko ga dugo treba pitiuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: E vitamin
24.10.2009 22:37:25   
Sanelina73

ZDRAVO DRAGE MOJE,
I ja sam nova na forumu,kao sto kazes na zalost svi imamo slicne probleme.Ja i moj muzic vec skoro 2 godine pokusavamo na bebici.Nema koje tablete nisam koristila,injekcije dobivala,vaginalete stavljala,inseminacije radila,ciljane odnose,uh vise sta nisam, ali kod mene je problem dode do trudnoce bude 1ili 1,5 i ode kroz menstruaciju.Problem su mi hormoni FSH i LH koji su strasno visoki 40 a dozvoljeno 20.
Sad cu ponovo da vadim hormone koje mi je moj ginekolog preporucio pa cemo vidjeti sta i kako dalje raditi.
Od cajeva nisam do sada nista koristila, jer sam uvijek bila pod terapijom tableta,mada sam cula za macinu travu da je dobra, pa cu i nju poceti koristiti. U zadnje vrijeme sam pocela piti vitamin E, 1 tableta na dan uz obrok, jer sam cula da je to vitamin plodnosti,u svakom slucaju ne moze skoditi, a moze se piti koliko hoces.
Moj savjet ti je da slobodno posnes piti vitamin E ili ako zelis mozes pitati ginekologa kod kojeg ides za svaki slucaj.
Zelim svima puno srece i ako bog da da uskoro imamo jedno malo bebce. user posted image
Pusa svima

(odgovor članu Millena)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *