Jelena86
|
e drage moje...kako se niste javljale, ja kontam da negdje feštate. ljubice moja drage, nemojte se sekirati, ovo važi posebno za tebe tončice, pošto vidim da je glaxy dobro (koliko može biti nakon bete, ali opet bolje nego ti). kako je sama glaxy rekla, džaba sve kada čovjek oboli. teško jeste, da boli, boli, da sam "ljubmorna" na sve trudne drugarice, i svu rodbinu sa bebicama, jesam, da mi se dragi cijepa od boli kada vidi mi modar trbuh, jeste, da mi baka i dedo mole Boga iz dana u dan, da mi se prekine ova patnja, jesu... ali drage moje, mi smo sebe dovele do te faze da vrijeme brojimo od postupka do postupka, ne kupujem sebi ništa, odvajam za postupke, ne idem nigdje, čuvam novac za postupak...mogu reči, ne živim nikako, nego životarim za tih 20 dana postupka. trebamo mi malo misliti i na sebe same, i uživati u životu. ima još opcija, ima još vremena, ima još mogućnosti, nije sve iskorišteno i probano. nadam se da ćemo kroz koji period i mi biti trbušaste i slatke male okruglice..jer zapamtite "Bog ti neće dati teret koji ne možeš podnijeti"...
|