Jelena86
|
nova, sad sam se i ja zbunila...meni je rekla 16 da, ali ne i čega, logično bi mi bilo od ET, ali kada skontam, ima logike i od aspiracije. u svakom slučaju, ja sam prvi postupak vadila betu 11., a drugi 12.dnt, tako da ću i u ovom slučaju dočekati najviše 12.dnt, što bi značilo-12.12.bio ET, 24.-25.planiram raditi betu...nećeš tu ništa pogriješiti, jedino što je kasnije uzvadiš, ako si trudna, beta će biti veća i morat ćeš je manje puta ponavljati. što se tiče simptoma, i ono malo grčeva je prestalo, sve stalo...imam osjećaj da i grudi manje bole, tako da sam ja sva nekakva "k'o Titanik"-potonula ali šta je tu je, ovo je sada samo nagađanje... pročitala sam na jednom drugom forumu komentar djevojke vezane za implantaciju, tako da sam odlučila da nema smisla se "preslušavati i pregledavati", barem ne ovako rano. ne znam bukvalan citat, pa parafraziram:" Zar mislite da bismo osjetile ugnježdavanje male mrvice koja je jedva vidljiva u meku sluznicu, kao jaku, oštru bol"? nekako logički ovo ima i smisla... nova, svga, ljubim vas punooo već pokušala, smarija i ostakle djevojke, hvala vam na podršci
|