|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
6.6.2009 23:19:07   
amarilis
Cvjeticmali, Bog postoji i bit će bolje ako Bog da... Ne znam zašto amenoreja, policistični jajnici??? Moja prijateljica živi u Zg i nikada nije dobila mengu bez diane 35 a poslije yasmin. Od januara ove godine pošla je piti trave, dosta njih, ali je uporna, pije ih po 2 litra umjesto vode i po prvi put u njenih 29 godina dobila je mengu bez tableta i dalje dobiva na vrijeme. Nije udata ali je imala dječka koji je u 'vihoru' svega napustio, prevario, sada ima drugog dječka koji je voli zbog nje same i koji je razumije i koji je uz nju. Ona je iz toga izašla samo jača a i ti ćeš ako Bog da. Čudni su Božiji putevi...

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
6.6.2009 23:42:40   
mynxlee
iz svake tvoje napisane rijeci moze se zakljucitida si dobra i iskrena osoba, a za takve kao ti uvijek postoji zracak sunca koji ce te obasjati. vjerujem da ces naci nekog ko ce te voljeti zbog tebe same, a ne zbog rasplodnje, i da cete zajedno uzivati u sreci i boriti se za malog andjelka. moras cvrsto da vjerujes u to. jer, u ono sto vjerujes, sto jako i silno zelis i prizivas cijelim svojim srcem, to ce se i desiti. samo budi pozitivna. vjeruj u Boga i moli ga da ti uslisi molitvu.

dok se nisam udala uvijek sam govorila da ako se ne udam do 30. ja cu si roditi dijete user posted image

kad sam sa mm, a tada deckom, razgovarala o braku, prvo smo rijesili pitanje djeteta. nismo znali mozemo li imati djece i htjeli smo rijesiti sta ako neko od nas ne bude mogao imati dijete. jer, ako zelimo samo djecu a ne moze neko imati, onda se ne vrijedi uzimati pa razvoditi. naravno, oboje smo bili istog misljenja da se vjencamo zbog nas samih, zbog nase ljubavi. ako nam Bog podari dijete, hvala mu, a i ako ne, opet mu hvala i mi cemo usvojiti dijete.

uzeli smo se, zatrudnila sam, trudnoca je bila komplikovana i doktorica nijeimala ni malo nade da ce uspjeti, ali ja zato jesam. vjerovala sam u Boga, u sebe, u to malo bice koje je raslo u meni, u mm... i na kraju su sve moje molitve bile uslisene.

_____________________________

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu amarilis)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
8.6.2009 7:16:56   
pjenica mala
Dragi cvjetic mali
kao sto vec neko rece, cudni su putevi Boziji...kada nam se god zatvore neka vrata srece u zivotu, druga se otvore...ali ponekad smo ljudi skloni tome ili da zalimo za onim sto smo imali, ili previse mislimo na ono sto bismo mogli imati, pa ta druga vrata tako ne mozemo niti vidjeti...
Puno srece

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
3.7.2009 19:22:21   
snowrose
Draga moja,zaista me je potresla tvoja priča,ali ti nisi hvala Bogu za žaljenje.Ni ti,a ni mi ostale trudilice jer kako tako hvala Bogu zdrave smo,da smo jake i to smo dokazale zato mila moja samo hrabro user posted image  i glavu gore.Taj tvoj bivši partner te očito nije bio vrijedan i naići će pravi za tebe.Samo budi jaka ,znam da ćeš i ti ako Bog da naći partnera dostojnog tebe jer kako kažeš lijepo je imati podršku,a meni je to moj suprug.Tako da i tebi od user posted image  želim da nađeš svoju srodnu dušu.
P.S. Ja hvala Bogu imam redovne menstruacije,a eto Božijom voljom 3 godine pokušavam ostati user posted image ,nisam još uvijek ali ne predajem se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *