Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 19.9.2009 18:19:19
cicana
Na poslu, a kada je kuci na kompijuteru igra igrica , sto me strasnoooo nervira. Evo bas danas je slobodan, ja citav dan pospremam kucu, a on igra igrica, i tesko mu dijete cuvati. Sara spavala malo kada ja cujem on nabraja sto se dijete bas sada probudilo, kaze ubice ga. Imate li neki savijet kako da mu igrice izbijem i glave?
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 19.9.2009 22:11:38
cokolino_79
Ja sam na komp. kada bebe spavaju a mm je na poslu ili na treningu.Kada djeca spavaju a on je kući ne volim ići na net i strašno me ljuti što se on ne može kontrolistai s igricama.Inače je stvarno dobar suprug i tata ali o tim igricama je ovisnik i nikako se otkačiti.Ja se tješim da je bolje da je na netu nego na kafici vani i sl. Jedno vrijeme(dok nismo imali djecu) je išao s kolegama na igrice u nekakav game klub.Možete li zamisliti njih 15ak oženjenih,ozbiljnih poslovnih ljudi,neki su iamli i veliku djecu,kako igraju igrice.Od ... žena nije mogla vjerovati pa je jednom otišla i frapirala se kad ih je vidjela kako se užive kao djeca.Kad smo dobili bebu nije imao vremana za te gluposti van kuće,ali kući i dalje korisit svaku priliku da "zasjedne" na igrice.
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 19.9.2009 22:17:10
iv@ncica
evo moj pegla pelene , ja danas svašta nešto odradila i kad sam legla malog ispeglala 3 korpe veša..i rekoh haj dragi dok gledaš heri potera na tv peglaj uravno da se mama okupa i opsti malo....jer bebač će za čas tražiti siku...i evo ja okupana na netu..on još maza peglom hehehhe..ma on je super muž, sve hoće i pomogne mi u svemu kad je kući!!!
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 20.9.2009 21:47:38
Anoniman
moj dragi je obicno kraj mene, gleda tv i ceka na red da malo surfa... ponekad ako je raspolozen, ponesto i prokomentarise na temu u kojoj ucestvujem, jer u prevodu mm je skoro sam odgojio nasu princezu... obzirom da ne radi, a ja se vratila na posao, ostao je sam s njom kad joj je bilo nepunih 11 mjeseci... presvlacio, hranio, uspavljivao, nosao, bdio nad njom nocima... zato mi je i drago kada nesto prokomentarise jer neke stvari zna bolje nego pojedine majke, jer iskustvo je iskustvo...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 20.9.2009 22:02:57
Dida79
Mom dragom nikada nije pravo kada kazem odo malo na komp,a kada mu kazem hajde i ti on samo odmahne rukom i kaze meni ga je dosta po citav dan zato on ostane ili da gleda tv ili ce spavati...sta cu mu ja fino sam ga zvala ono radi reda
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 23.9.2009 22:36:21
Mirkica
moj gleda fudbal
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 23.9.2009 22:41:28
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Romali
Moj je pokušavao sat vremena da uspava svoga sina,a sad nakon neuspjelog pokušaja eno jedu Jogobellu
dobri su , ovo me podsjeti na mog brat i njegovog sina , cuvao moj brat sina bilo mu 6-7 mjeseci i sada trebao da ga uspava i pokusvao pokusavo i nista dijete nece i stavi ti on njega u hodalicu i zabunio se oko tv-a kad je snaha dosla kuci a on dusa tetkina zaspao u hodalici brat i zaboravio na njega :) ko ocevi
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 23.9.2009 22:55:39
elkina_mala
eno ga poceo hrkat...veceras spavam u druog sobi hehehhe,dosad je bio tu gledao tv,utakmicu i tako..:)
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.