|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
20.10.2009 1:07:21   
Anoniman
Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place-neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!!svi oni koji misle da ce peder plakati u Zenici neka stave ovo na status !

Ovo sad nadjoh na FB pa sam se ismijala, morala sam s vama podijelituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
  Neposredna veza do poruke: 151
20.10.2009 20:40:39   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 152
20.10.2009 20:42:26   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 153
20.10.2009 23:07:47   
Suzana
Hehehe, odlicne slibe. user posted image
Nadati se da ce nas dragi Bog ovaj put pogledati i da ce Ronaldo zaista zaplakati.

Jer mi to zasluzujemo! user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 154
21.10.2009 9:20:52   
Nedi
MM stalno priča o utakmici sa Portugalom i razrađuje pobjedničku taktiku, toliko je naporan da me izluđuje, ali nemam srca da mu kažem da me  ne zanimaju imena SVIH igrača, njihove pozicije i kako igraju u gostima a kako na domaćem terenu. I on bi volio izaći vani i pričati sa nekim boljim sugovornikom ali oboje moramo čuvati našeg dječaka dok mu ne ozdravi rukica.

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 155
21.10.2009 9:25:15   
Hocu bebu
i MM je lud za fudbalom. Dva pit sedmicno ide na trening, i treci put na utakmice, ima neki svoj hobi i vala bas mi bude nekad fino kad ode da mogu u miru sebi se posvetit user posted image user posted image user posted image
Ne volim s njim gledat utakmice, ali kada igra nasa Bosna ili gdje igraju nasi, obavezno gledam, jer mi je nekako uzbudljivo!
Sad ovu utakmicu necu propustit i obavezni idem da je gledam!
Jedini sport koji volim gledati jeste boks

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 156
21.10.2009 11:24:51   
mamilica
Turisticke agencije su vec napravile ponudu za odlazak na itakmicu u Lisabon. Preko Sol azura 675KM, autobusom, 6 dana.

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 157
21.10.2009 11:32:33   
mnn
odlične su vam slike, voljela bih od sveg srca da ode bosna na svjetsko prvenstvo da mogu navijati!Čiro je zakon, tko zna možda stari čiro iznenadi Ronalda i društvo.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 158
21.10.2009 12:45:41   
Anoniman
Nada posljednja umire, a utakmica traje dok sudija ne svira kraj... Pa tako nadati se i nama da ce jedna Bosna i Hercegovina zaprasiti ko "ciro" sa Cirom na celu kroz Portugal, pa do Juzne Afrike da vidimo i njihove paprike... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 159
14.11.2009 11:13:43   
new mama
                  user posted image   Sretno zmajevi veceras  i da nas obradujeteuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 160
14.11.2009 11:56:02   
Mirkica
ja sam tako nesto nervozna kao da ja igram veceras

Hajde BOze obraduj ovaj napaceni narod , netrazimo mi punooo i odmah smo sretniii.
MOLIM TE BOZE daj nasim zmajevima izdrzljivost, taktiku, mudrost,  koncetrcaiju a i srecu da pobjedimo Portugal da odem na Svjetsko Prvenstvo...
AMIN BOZEEE

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 161
14.11.2009 12:47:12   
Doraa
joj valja slušati vazdan o tome volim i ja našu reprezentaciju i svim srcem sam uz njih ali ipak ne moram 24h pričati-čitati o tome! i opet do srijede...hajd proći će i to.
SRETNO ZMAJEVIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 162
14.11.2009 13:14:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Doraa

joj valja slušati vazdan o tome volim i ja našu reprezentaciju i svim srcem sam uz njih ali ipak ne moram 24h pričati-čitati o tome! i opet do srijede...hajd proći će i to.
SRETNO ZMAJEVIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Dora i moj muz mi vec danima prica ko ce kako da igra ko je u kakvoj forumi, u kojem timovima su igrali Portugalci u kakvoj su formi , koja je taktitka naj bolja , i sad smo poceli i da gledamo interviju od nasim igraca ako ga igdje ima , pa predposatvke ako , kako i zastoooo, i ja volim nase zmajeva i svim sracem sam uz njih ali brate sto su muskarci zaludzeni to nema nigdje .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Doraa)
Neposredna veza do poruke: 163
14.11.2009 13:36:39   
Anoniman
kod mene u kuci je danas zatisje... evo cijelo jutro se guramo tamo ovamo... nasilu raduckamo nesto po kuci, razvaljanili se, valjda da zaboravimo makar na minut vecerasnju noc N... mm usisava po ko zna koji put, ja perem prozore, sterem ves, perem sude, hodam iz sobe u sobu... a niko ne spominje utakmicu... haahahhaha... a u zraku se osjeti napetost... inace u mojoj porodici svi smo sportski duhovi, ja trenirala rukomet, sestra odbojku, mm boks, jedan svak svjetski karatista, drugi svak bivsi reprezentativac (mislim da je njemu najgore gledati momke s kojima je do jucer igrao)... uhhhh. svi smo ko muhe bez glave...
a sto se tice same utakmice, molim Boga da nocas se osjeti ono jedinstvo koje ima samo Bosanski duh... da makar ova svjetla tacka u nasoj svakodnevnici zasvjetli kao nikada do sada... dosta nam je politike, cijena, PDV-a, smanjenja plata... kriza... a kada vidim nase Zmajeve, zaboravim na sve probleme... iskreno se nadam i molim Boga da nocas sreca bude na nasoj strani... jer momke imamo znanje i snagu imamo samo nam fali bogda srece...
SRETNO ZMAJEVI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 164
14.11.2009 13:46:44   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Bambi09
molim Boga da nocas se osjeti ono jedinstvo koje ima samo Bosanski duh... da makar ova svjetla tacka u nasoj svakodnevnici zasvjetli kao nikada do sada... dosta nam je politike, cijena, PDV-a, smanjenja plata... kriza... a kada vidim nase Zmajeve, zaboravim na sve probleme... iskreno se nadam i molim Boga da nocas sreca bude na nasoj strani... jer momke imamo znanje i snagu imamo samo nam fali bogda srece...
SRETNO ZMAJEVI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas moje srce kuca za njih.user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 165
14.11.2009 14:37:28   
Romali
Opet iste želje- u ovom bunilu od države, molim te Bože, obraduj nas barem dobrim rezultatima u fudbalu. Daj ovim jadnim ljudima malo razloga da se raduju.Sretno večeras!

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 166
14.11.2009 14:56:31   
Amelaa RR
Veceras imam goste prati se utkamica kod nas, a ja u dilemu sta serviratiiiii helppp

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 167
14.11.2009 15:00:19   
mama2009

mogu ti dati prijedlog cime sam proslu utakmicu odusevila goste

"PUŽIĆI"

paket lisnatog

razvaljaj sto tanje (to bolje)

filujes pravugaonik lisnatog koji si razvaljala sa:

1 konzerva tune bilo koje prodinstana s lukom crvenim

zamotas kao rolat i isjeces na rolate debljine 1 cm...redas rolate u tepsiju i peces

zanimljivo dekorativno i ukusno

dodas jos malo meze i gotovo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 168
14.11.2009 15:14:16   
jabuka28
http://www.youtube.com/watch?v=eFwxZMf10Z0&feature=player_embedded#

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 169
14.11.2009 15:17:39   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Veceras imam goste prati se utkamica kod nas, a ja u dilemu sta serviratiiiii helppp

Kospice,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Salim se,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

A, sada ozbiljno, ja bi napravila male sendvice- kanapei,,,,,Nekako mozes iskoristiti sve sto imas u frizideru!!!!! Ja volim to praviti, igram se sat vremena sa dekoracijom i uvijek budu svi odusevljeni!!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 170
14.11.2009 15:27:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Pizza

Neposredna veza do poruke: 171
14.11.2009 15:30:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: skvo

Kospice,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

super prijedlog, hem posluzis goste, hem im smiris zivce...hahahaha... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja svoje goste obradujem sendvicima od salame i sira...
izrezes salamu npr. "pili" na tanke kriske, napravis sendvic od 2 kriske salame i kriska lisnatog sira nrp. "megle", takve sendvice uvaljas u smjesu od 2 jaja, malo brasna i mlijeka (smjesa za pohovanje) i zatim przis na ulju tek toliko da se smjesa za pohovanje ispece odnosno sir u sendvicu rastopi... ekstra su za grickanje i interesantni su... ja to cesto napravim nama i bez gostiju...
nadam se da smo makar malo od pomoci...
a u slucaju da ti je mrsko nesto posebno praviti, a ti nafrletaj klasiku: malo salame, malo sira edamera ili livade, malo suhog mesa, malo sira i kajmaka, ma gozba prava...

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 172
14.11.2009 15:38:01   
teta berta
Muski najvise vole pivo i mezu ili cips uz utakmicu( i ja i ja)...
Ja sam se vjerovali ili ne prijavila za turnir u nogometu u play stationu( s rodakom u paru) i totalno sam zaludenauser posted image user posted image user posted image Velika lova je u pitanjuuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 173
14.11.2009 17:41:51   
Niobe
user posted image

Moj mali navijacki doprinos.
oj jesam nervozna.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 174
14.11.2009 18:27:47   
Anoniman
ne znam jesam li ja nervoznija ili je mm ili je ovo dijete u meni... a danas nam punih 8 mjeseci, pa kontam znaci sutra vec gazimo 9-ti pa da nam je iscekati srijedu i revans pa onda makar se i porodila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *