Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place-neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!!svi oni koji misle da ce peder plakati u Zenici neka stave ovo na status !
Ovo sad nadjoh na FB pa sam se ismijala, morala sam s vama podijelit
MM stalno priča o utakmici sa Portugalom i razrađuje pobjedničku taktiku, toliko je naporan da me izluđuje, ali nemam srca da mu kažem da me ne zanimaju imena SVIH igrača, njihove pozicije i kako igraju u gostima a kako na domaćem terenu. I on bi volio izaći vani i pričati sa nekim boljim sugovornikom ali oboje moramo čuvati našeg dječaka dok mu ne ozdravi rukica.
i MM je lud za fudbalom. Dva pit sedmicno ide na trening, i treci put na utakmice, ima neki svoj hobi i vala bas mi bude nekad fino kad ode da mogu u miru sebi se posvetit Ne volim s njim gledat utakmice, ali kada igra nasa Bosna ili gdje igraju nasi, obavezno gledam, jer mi je nekako uzbudljivo! Sad ovu utakmicu necu propustit i obavezni idem da je gledam! Jedini sport koji volim gledati jeste boks
odlične su vam slike, voljela bih od sveg srca da ode bosna na svjetsko prvenstvo da mogu navijati!Čiro je zakon, tko zna možda stari čiro iznenadi Ronalda i društvo.
Nada posljednja umire, a utakmica traje dok sudija ne svira kraj... Pa tako nadati se i nama da ce jedna Bosna i Hercegovina zaprasiti ko "ciro" sa Cirom na celu kroz Portugal, pa do Juzne Afrike da vidimo i njihove paprike...
ja sam tako nesto nervozna kao da ja igram veceras
Hajde BOze obraduj ovaj napaceni narod , netrazimo mi punooo i odmah smo sretniii. MOLIM TE BOZE daj nasim zmajevima izdrzljivost, taktiku, mudrost, koncetrcaiju a i srecu da pobjedimo Portugal da odem na Svjetsko Prvenstvo... AMIN BOZEEE
Draga Dora i moj muz mi vec danima prica ko ce kako da igra ko je u kakvoj forumi, u kojem timovima su igrali Portugalci u kakvoj su formi , koja je taktitka naj bolja , i sad smo poceli i da gledamo interviju od nasim igraca ako ga igdje ima , pa predposatvke ako , kako i zastoooo, i ja volim nase zmajeva i svim sracem sam uz njih ali brate sto su muskarci zaludzeni to nema nigdje .
kod mene u kuci je danas zatisje... evo cijelo jutro se guramo tamo ovamo... nasilu raduckamo nesto po kuci, razvaljanili se, valjda da zaboravimo makar na minut vecerasnju noc N... mm usisava po ko zna koji put, ja perem prozore, sterem ves, perem sude, hodam iz sobe u sobu... a niko ne spominje utakmicu... haahahhaha... a u zraku se osjeti napetost... inace u mojoj porodici svi smo sportski duhovi, ja trenirala rukomet, sestra odbojku, mm boks, jedan svak svjetski karatista, drugi svak bivsi reprezentativac (mislim da je njemu najgore gledati momke s kojima je do jucer igrao)... uhhhh. svi smo ko muhe bez glave... a sto se tice same utakmice, molim Boga da nocas se osjeti ono jedinstvo koje ima samo Bosanski duh... da makar ova svjetla tacka u nasoj svakodnevnici zasvjetli kao nikada do sada... dosta nam je politike, cijena, PDV-a, smanjenja plata... kriza... a kada vidim nase Zmajeve, zaboravim na sve probleme... iskreno se nadam i molim Boga da nocas sreca bude na nasoj strani... jer momke imamo znanje i snagu imamo samo nam fali bogda srece... SRETNO ZMAJEVI
IZVORNA PORUKA: Bambi09 molim Boga da nocas se osjeti ono jedinstvo koje ima samo Bosanski duh... da makar ova svjetla tacka u nasoj svakodnevnici zasvjetli kao nikada do sada... dosta nam je politike, cijena, PDV-a, smanjenja plata... kriza... a kada vidim nase Zmajeve, zaboravim na sve probleme... iskreno se nadam i molim Boga da nocas sreca bude na nasoj strani... jer momke imamo znanje i snagu imamo samo nam fali bogda srece... SRETNO ZMAJEVI
Danas moje srce kuca za njih.
23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Veceras imam goste prati se utkamica kod nas, a ja u dilemu sta serviratiiiii helppp
Kospice,,,,
Salim se,,,
A, sada ozbiljno, ja bi napravila male sendvice- kanapei,,,,,Nekako mozes iskoristiti sve sto imas u frizideru!!!!! Ja volim to praviti, igram se sat vremena sa dekoracijom i uvijek budu svi odusevljeni!!!!
super prijedlog, hem posluzis goste, hem im smiris zivce...hahahaha... ja svoje goste obradujem sendvicima od salame i sira... izrezes salamu npr. "pili" na tanke kriske, napravis sendvic od 2 kriske salame i kriska lisnatog sira nrp. "megle", takve sendvice uvaljas u smjesu od 2 jaja, malo brasna i mlijeka (smjesa za pohovanje) i zatim przis na ulju tek toliko da se smjesa za pohovanje ispece odnosno sir u sendvicu rastopi... ekstra su za grickanje i interesantni su... ja to cesto napravim nama i bez gostiju... nadam se da smo makar malo od pomoci... a u slucaju da ti je mrsko nesto posebno praviti, a ti nafrletaj klasiku: malo salame, malo sira edamera ili livade, malo suhog mesa, malo sira i kajmaka, ma gozba prava...
Muski najvise vole pivo i mezu ili cips uz utakmicu( i ja i ja)... Ja sam se vjerovali ili ne prijavila za turnir u nogometu u play stationu( s rodakom u paru) i totalno sam zaludena Velika lova je u pitanju
ne znam jesam li ja nervoznija ili je mm ili je ovo dijete u meni... a danas nam punih 8 mjeseci, pa kontam znaci sutra vec gazimo 9-ti pa da nam je iscekati srijedu i revans pa onda makar se i porodila...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.