|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako da prihvatim..?
25.9.2009 13:18:48   
Iskrica2
Evo me...

Najprije moram 'odbraniti' Veselu, zato sto ste iskritikovali njenu iskrenost. Iako su me te rijeci pogodile, u pravu je ona kada kaze da sam postavila pitanje i da moram biti spremna na razlicita misljenja. I jesam spremna. A pored toga, cak sam se i nasmijala (od muke) zamisljajuci kako bi mm reagovao na onakve rijeci upucene Njegovom Visocanstvu :)
Vesela, imas od mene veliki zagrljaj zbog iskrenosti, jer takve ljude cijenim ALI moram neke stvari pojasniti:

Ne radi on to svaki dan. Nije bas da 'ne vadi ruku iz gaca' i moje 'cesto' znaci svaki treci-cetvrti-peti dan. Zapravo mi izgleda da ima DVA seksualna zivota, jedan samnom, a drugi sa sobom i svim ostalim zenama svijeta. E... zato sam postavila pitanje, jesam li ja mozda previse posesivna? A spermu sam dva puta nasla na majici i jednom na kaucu... i bilo mi je odvratno do bola! Nije bilo mnogo puta, ali poenta je u mom soku i razocaranosti. ma ne umijem da objasnim....
Inace, dodala bih da je uspjesan u poslu i omiljen u drustvu, i on vodi racuna o svom izgledu i nikako ne djeluje kao 'manijak' user posted image , mada ko bi mu znao, i pedofili su uzorni ocevi i supruzi..... Ono sto sigurno znam je, da se ne bih ni udala za njega, da sam znala da ce biti ovakav.

Jos jednom, cijenim svaki vas odgovor i nemojte mi se ljutiti na Veselu. Dobro me je pogodilo, ali zbog njene direktnosti i iskrenosti bih voljela da mi bude prava prijateljica, van kompjutera.

I da, jos ovo :Ispunjavanje medjusobnih seksualnih zelja se podrazumijeva, ALI se ne slazem da zena mora vazda juriti i zapitkivati i nalaziti se uvijek i na svakom mjestu gdje se njemu digne! Zasto i muskarci ne bi ponekad svoje animalne nagone obuzdali zarad postovanja braka i porodice? Ili je TO jace od svake ljubavi, prema bilo kome? A on dobro zna da mi to smeta!
Svakako cemo razgovarati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Kako da prihvatim..?
25.9.2009 13:55:14   
adannn
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

I zašto  na kraju krajeva mi žene stalno moramo letati oko naših muževa, vazda s njima nešto u redu nije a nama je eto kao sve potaman
Ma goni ih

user posted image user posted image user posted image user posted image Za ovu rečenicu jedno veliko bravo,s ovim se slažemuser posted image


_____________________________

Nejra 28.02.2008



(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Kako da prihvatim..?
25.9.2009 14:02:22   
Iskrica2
UPRAVO TO! user posted image


(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Kako da prihvatim..?
25.9.2009 14:08:17   
milenium
onaj ko postavi temu treba da bude spreman na različita mišljenja, iskrena i ne iskrena, isfolirana ili ne, a niko nije lud da na osnovu posta jedne forumašice donese konačan sud i bezbeli se razvede.
Ono što je meni ludost nekom je normala, ono što je nekom smiješno meni je tužno, stoga ne vidim problem u mom postu....
Treba da foliram u smislu: "eto draga iskrice to je sve normalno, ti se eto njemu izvini....."

user posted image user posted image Vesela pa ti si kraljicauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Kako da prihvatim..?
25.9.2009 14:17:17   
Đenifer
Vesela ti si meni pravo super, otresita i direktna, nešto kao ja, niti se volim pretvarati , niti glumiti i kažem što mislim, što većini smeta. Nego bi se mogle i upznati ako ti živiš na Šipu, bar sam tako skontala sa jednog posta, dok se nisam porodilauser posted image user posted image user posted image

_________________________________
Mamin paškolinko dolazi 19.10.2009.g Jadva čekamo!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 8:54:28   
Anoniman
 
Mozda ce zvucati staromodno i zaostalo, ali ja ne mogu opravdati ovakvo ponasanje. Hvala Bogu pa nisam u takvom braku, Mislim kad se covjek odluci na brak treba svoje sexualne potrebe usmjeriti na osobu sa kojom zivi. Za mene je masturbiranje nezrelo razmisljanje, ako je neka slika u mogucnosti vise uticati na psihu covjeka nego zena sa kojom zivi..ne znam
Ako slika moze dovesti do takvog uzbudjenja, sta se moze ocekivati onda ako se neka "slobodna djevojka ponudi uspjesnom poslovnom civjeku" da je odbije..hehhe  sigurna sam da nece.
Zao mi je sto postoje takvi ljudi, ali ako to radi sada kad mu mozes priustiti sve, sta onda mozes ocekivati u slucaju da mu ne mozes priustit, recimo rizicna trudnoca???'!!!!
sta ako tvoja djevojcica sutra aBd, ima "silikonsku gradju" hocel ga i ona uzbudjivati.
Nismo zivotinje, stoga mislim da samokontrola mora postojati.
Mozda sam previse kriticar, ali to je moj stav...
Volim i ja sex kao i mm, ali ako nam nije dovoljno jednom dnevno uvijek se moze ponoviti i opet ponoviti...nema potrebe za koje kakvim pomocnim sredstvima.
Puno srece..nadam se da ces naci rjesenje...

(odgovor članu Đenifer)
  Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 9:27:47   
Hocu bebu
Ja sam sigurna da doticni problematicni ''manijak'' u stvarnosti uopste ne radi toliko na koji je nacin ovdje opisano. Kako mozes molim te samo i reci da bi se uzbudio na vlastitu kcer!! Boze sacuvaj. Eto vi ste takve bas svete i vasi muzici ma NIKAD ne pogledaju nesto niti ga ne otresu bez vas .Mos mislit.
Stvar je kod takvih zene sto su bolesno ljubomorne na nesto sto je virtualno, ako nemas u muza toliko povjerenje da mislis da je ludi manijak jer ponekad pogleda porno film, onda ce takva poput tebe zaista u svemu traziti sumnju!
Obracam se jos jednom Iskrici Izbaci to iz glave , pokazi mu drugaciji stav. Ne proganjaj ga i ne uhodavaj nego se vise usmjeri da mu u krevetu bude nezaboravno i tebi isto, i shvati da ''najvjerovatnije'' on to radi jer mu nesto fali.... ako vec radi toliko cesto, oslobodi se tog osjecaja ruznog:Mogu zamislit scenu: Sta!!!??? Opet si d***!! Sta nisi, jesi!! Vidila sam ja po kaucu, po carapama!!! Kako mozes?? Manijaku, razvest cu se!!
Samo ispadas ludjakinja ljubomorna u njegovim ocima. Nego ti fino krpice na sebe , uzmi od njeg sta ti treba pa nek poslije mlati koliko hoce!
Puno srece i javi jel se sta mijenja!

< Poruku je uredio Hocu bebu -- 26.9.2009 9:28:20 >


_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 10:57:15   
Amrino
E svasta! Pa po svim mogucim ispitivanjima 90 % muskaraca masturbira iako ima sasvim uredan i zadovoljavajuci sexualni zivot.
Ostaviti muza zbog toga? Nazvati ga manijakom?! user posted image Pa kako bi ti tek priznao neke druge stvari? Kako ocekivati od muzeva (muskaraca) da otvoreno razgovaraju, da pred nama nemaju tajni kada se zgrazavamo i osudjujemo ih sto mastrubiraju ili gledaju pornice? user posted image
Naravno da si mu ti dovoljna i naravno da si mu privlacna ali to nema veze s tim...To sto tvoj muz radi je sasvim normalno! Ja svog nikada nisam pitala da li to radi, kako, koliko puta...ali pretpostavljam da radi i to mi ni najmanje ne smeta...Nas odnos je super i znam da sam mu privlacna i dovoljna. Cini mi se da je ovdje vise problem u zenama i njihovoj nesigurnosti i kompleksima. Inace ne pisem na ovim temama ali ovo kada sam procitala bilo mi je zaista smijesno...
Cuj manijak jer masturbira? user posted image user posted image user posted image user posted image

...a na ove komentare kojima anonimusi sa takvom sigurnoscu tvrde da njihovi muzevi to NI SLUCAJNO ne rade...buahahahahahahahah user posted image user posted image user posted image samo im se slatko nasmijem.


< Poruku je uredio Amrino RR -- 26.9.2009 10:59:34 >


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 11:48:11   
Hocu bebu
U potpunosti se slazem s tobom. Moje je misljenje da nije uopste problme u tome sta ''manijak'' radi , nego u zeni koja je iskompleksirana, Iskrice NE odnosi se na tebe nego govorim u opcem smislu. Meni je jedino ovdje krivo sto pojedine zene odmah osudjuju muskarca, nazivajuci ga manijakom, koji bi se i na vlastitu kcer uzbudio user posted image user posted image boze sacuvaj koji post, zatim navode razvod braka...
Svoje sam rekla u prvom postu, zati Iskrice saberi se molim te i odgovre ne trazi u njemu, nego u sebi....

_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 12:05:06   
elkina_mala
opet sam citala posotove heh:) i kad malo bolje razmislim..mah snjim treba ozbiljno o svmu tome..;nadam se da nije kao moj kada mu pricam enst ozbiljno on se samo smije ahha...salu na stranu kontam malo pa reko daustanem i nadzem tragove sperme ajjjj,to je stvarno...nezznam opet ti znas najbolje kakoej s njim;;doduse mm i ja gledamo to zajedno/..eto iskreno..zajedno gledamo,al meni bude smjesno ahhaha,uglavnom sto je pretjerano pretjerano je..pussa

_____________________________

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 13:19:16   
*Seve*
Ja se licno ne slazem, sa pojedinim komentarima na ovoj temi....
Svako ima svoje misljenje i donosi razne zakljucke.Ali ja se nikako nebi mogla sloziti sa tim i da to shvatim kao "normalno"..
Da uvatim muza,da radi te stvari i jos pri tome da mi kaze da zamislja druge....Jao pa to nebi ni jedna normalna osoba tolerisala...
Pa brete ako ti je to zadovoljstvo,neki put uraditi sakrices od zene...Da ona ne vidi pa ***** do mile volje....Jednostavno mi je to nekako
grozno,da uvatim svoga,kako radi to..user posted image Jojjjj pa ja ne znam sta bi....Prvo bi bilo jesi ti normalan?Sta to radis?Jel imas ti zenu?Povodom kojeg razloga ti je do toga?Ojha neznam ja bi njega zastidla,jednostavno u cudu bi se nasao....Pa zasto imas mene?Zasto sam ti ja.....
Mislim sve ima svoju normalu jel to nekad ili stalno...Jos zamisljati neke tamo...user posted image Pa ako mu je to bilo zadovoljstvo da radi sam i stalno pa zbog cega se je onda zenijo,sta ce mu zena...Kada se i sam moze zadovoljavati na svoje fantazijske nacine...Nije pitanje odmah razvod braka zbog tih stvari,ali treba to malo i ozbiljnije pogledati...Dakle kada radi sada to,sutra ce raditi nesto drugo pa ce reci haj sta fali to svi rade....Nije tacno da svi rade.Pa reci zeni sta te muci,pa nek ona odradi to....Uh jednostavno na neke komentare sam bljak.....

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 14:02:23   
Hocu bebu
i ja sam, majke mi user posted image

_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 14:55:45   
Dida79
Amrino RR i Hocu bebu u potpunosti se slazem sa vamauser posted image
Kako sam vec gore i na pisala svi smo mi prosli kroz takve slicne situacije samo razlika je u tome sto neko hoce priznati a neko ne.Draga Iskrice potrudi se i ti malo nemoj ga stalno osudjivati i nemoj slusati sve ove osude ako ti je stalo do svog muza ucini sve prije nego pokrenes pitanje razvoda...
Draga moja zelim ti puno srece i sretno...





(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:15:09   
nikita
Evo da dam i ja komentar s obzirom da mm i ja nemamo odnose vec 7 mj...
Osim spolonog odnosa ne smijem se ni uzbuđivati jer to izaziva kontrakcije tako da ni muza ne "obrađujem", hB ima ruke pa se sam zadovoljava. Znam da gleda pornice i da na net i gleda slicice , to mi uopce ne smeta , cak sto vise prije smo to zajedno radili ...Treba razlikovati  chatanje sa zenama i masturbiranje od gledanja slika i pornica i masturbiranje !!! To prvo ne odobravam i upravo sam s muzem o ovoj temi razgovarala i slozio se s tim da to nije ok. Trebamo razumjeti njihove potrebe i dobro znam kako meni nije lako bez sexa svo ovo vrijeme , i fali mi sve to a sigurno i njemu vise...


_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:28:10   
cicana
Moj veliki problem - kako da prihvatim da moj suprug i pored mene, cesto tajno masturbira?
Draga Iskrice, ja neznam zasto ti to toliko smeta, jeli on tebe zadovolji kada imate odnos? Pa gotovo svi muskarci to rade, a bogami dosta i zena, svi mi imamo neke svoje zelje koje nas je mozda stid priznati muzevima ili obrnuto i mozda i on tako. Hajde Bogati neka radi sta hoce  bitno je da ti uzivas kada  imate odnos i da je on uvije tu kada ti naumpadne. Ja iskreno svoga nisam nikada uhvatila da to radi, ali i da jesam, nebih to vezala srcu to je dio njegovog tijela i neka radi s njim sta zeli i sve je dobro dok to radi sam jer sta bi da ide nekoj drugoj. Kao i vecina i ja bih ti savjetovala da ozbiljno porazgovarate i da to rijesite zajedno.


_____________________________

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Iskrica2)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:33:57   
cicana
Eh mozda nije prikladno temi ali naumpade mi jedan vic, kaze: "Otisao direktor sa sekretaricom na sluzbeni put i sada u hotelu iznajme jednokrevetnu sobu, kada je bilo  navece da legnu pita on nju hoces li da spavamo  kao muz i zena ili kao dir. i sekretarica. Ona naravno pomislivsi na s.. kaza pa kao muz i zena , a on se okrenu na stranu i prdne joj".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nemojte mi zamjeriti na greskama jer zurim dijete me treba


_____________________________

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:35:23   
de_de
IZVORNA PORUKA: nikita

Evo da dam i ja komentar s obzirom da mm i ja nemamo odnose vec 7 mj...
Osim spolonog odnosa ne smijem se ni uzbuđivati jer to izaziva kontrakcije tako da ni muza ne "obrađujem", hB ima ruke pa se sam zadovoljava. Znam da gleda pornice i da na net i gleda slicice , to mi uopce ne smeta , cak sto vise prije smo to zajedno radili ...Treba razlikovati  chatanje sa zenama i masturbiranje od gledanja slika i pornica i masturbiranje !!! To prvo ne odobravam i upravo sam s muzem o ovoj temi razgovarala i slozio se s tim da to nije ok. Trebamo razumjeti njihove potrebe i dobro znam kako meni nije lako bez sexa svo ovo vrijeme , i fali mi sve to a sigurno i njemu vise...




Potpisujem u potpunosti, ista situacija je i kod mene.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:38:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

E svasta! Pa po svim mogucim ispitivanjima 90 % muskaraca masturbira iako ima sasvim uredan i zadovoljavajuci sexualni zivot.
Ostaviti muza zbog toga? Nazvati ga manijakom?! user posted image Pa kako bi ti tek priznao neke druge stvari? Kako ocekivati od muzeva (muskaraca) da otvoreno razgovaraju, da pred nama nemaju tajni kada se zgrazavamo i osudjujemo ih sto mastrubiraju ili gledaju pornice? user posted image
Naravno da si mu ti dovoljna i naravno da si mu privlacna ali to nema veze s tim...To sto tvoj muz radi je sasvim normalno! Ja svog nikada nisam pitala da li to radi, kako, koliko puta...ali pretpostavljam da radi i to mi ni najmanje ne smeta...Nas odnos je super i znam da sam mu privlacna i dovoljna. Cini mi se da je ovdje vise problem u zenama i njihovoj nesigurnosti i kompleksima. Inace ne pisem na ovim temama ali ovo kada sam procitala bilo mi je zaista smijesno...
Cuj manijak jer masturbira? user posted image user posted image user posted image user posted image

...a na ove komentare kojima anonimusi sa takvom sigurnoscu tvrde da njihovi muzevi to NI SLUCAJNO ne rade...buahahahahahahahah user posted image user posted image user posted image samo im se slatko nasmijem.



user posted image user posted image user posted image Bravo na tvo post, sinoc sam naisla na temu bas o muskarcima i samozadovoljavanju, nekoliko hiljada ih je ucestvovalo u anketi, i lijepo pise....60% se zamozadovoljava, a ostallih 40% laze da to ne radi....

(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:44:21   
MELLI
Treba razlikovati chatanje sa zenama i masturbiranje od gledanja slika i pornica i masturbiranje !!
user posted image

Tu i jeste problem.On joj je otvoreno priznao da mašta o drugim ženama.fuj.Nije sporno masturbiranje,ali brate dragi,to mi nije za situaciju u kojoj žena leži i čeka te u drugoj sobi,a ti ovamo dahćeš na računaruuser posted image

Slažem se sa amrino da svi masturbiraju,ali ne bi nijednoj bilo svejedno da ga uhvati sa rukama u gaćama i da ti još prizna kako ga lože tamo neke.
Mrzim laži,ali nekako bi mi u ovoj situaciji bilo lakše da me slažeuser posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:45:42   
ivana st
Iskrice ja mislim da je najbolje da taj "problem" riješiš sa svojim mužem, sjedni sa njim i reci mu da ti to smeta i sigurno će imati razumijevanja.Čitala sam malo prijašnje poruke i siješno mi kako ima žena koje misle da to njihov muž ne radi. Ne vidim u tome ništa nenormalno i zaista mislim da se nemaš oko čega živcirati. Najbitnije je da si zadovoljna vašim sexualnim životom, a to što čovjek možda ima veće sex. apetite pa voli masturbirat ne znači da je nikakav manijak. 

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:53:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MELLI

Treba razlikovati chatanje sa zenama i masturbiranje od gledanja slika i pornica i masturbiranje !!
user posted image

Tu i jeste problem.On joj je otvoreno priznao da mašta o drugim ženama.fuj.Nije sporno masturbiranje



NJen je priznao da misli na druge zene, a sta mislis o cemu  ostatak njih masta dok drkelja, na petra pana i paja patka

(odgovor članu MELLI)
  Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 15:59:15   
ivana st
Uvest ćemo onda zabranu mišljenja,razmišljanja i maštanja,ali samo muškom rodu user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 16:04:56   
ivana st
Sve mi žene hoćemo s muževima vodit ozbiljne i otvorene razgovore,a kad kažu što doista misle ispalimo rafale na njih.Za takve razgovore drage moje potrebna je zrelost!

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 16:05:04   
bubuli
iskreno ja nezanm sta bih rekla ovdje...inace nisam ljubomorna osoba al kad bih ga vidjela mislim da bi me povrijedilo da bi mi bilo krivo...
sa 12 sedmica nam je zabranjen sex,istina omaklo se par puta jos al kako sam osjetila bebu sa 18 sedmica nismo vise nikako...
ja bi se i upustila al mm nece nema sanse...
meni fali blizina,mazenje jer cak su se i poljupci sveli na cmoke da se nebi napalili a pozelila sam da se zazvaljimo "filmski" :)
bolje da masturbira nego da se kurva,a i ako masturbira nek neradi na moje oci i nek nema tragova...neznam kako bih reagovala...
nisam dosad nista primjetila,ni na vesu ni odjeci,skoro uvijek smo skupa a i kad se kupa vrata od kupatila su dobro otvorena smeta mu para tako da i ako radi veze nemam kad...


_____________________________



(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Kako da prihvatim..?
26.9.2009 16:52:27   
ena23
Amrino je jedna jako pametna zena
(tj. potpisujem njen postuser posted image )

Nikad ga nisam pitala da li to radi ali smo se par puta salili na tu temu i znam da radi (kao i SVI muskarci)- a kako, kad, koliko- pa valjda je to njegova stvar, sta imam petljat... ne pita ni on mene user posted image






_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *