Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijepa riječ za lijep dan... 10.2.2010 23:32:46
milenium
ima,kupila je ja danas u običnoj prodavnici.dosta stvari ima što on baš doveze iz njemačke,hanuta onih napolitanka,manner,kindera nekih svih vrsta ,ali ova čok mi je uljepšala dan,a okus mmm .2,25km za tako malu cjenu nekom uljepšat dan ha?!
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
Zastitna krema Medić*
Molim da mi preporucite neku dobru zastitnu kremu :))) Maleni mi dosta svijetle puti, prvi put idemo sa njim na more pa bi voljeli malo boje na moru dobiti a i da ne izgori :))) Hvala
odg (100%) odg (0%)
Broj svih glasova: 46
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!